Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marselar | 5307 |
|
|
" Na zdraví "17.8.2006 20:31:12
![]() |
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 20:27:46
Shiri,už ti to nesu:
a co se stalo???to je na dlouho!i jsem vám to sem začala psát,ale musela jsem to ukončit,je to nadlouhé povídání,prostě se cítím pořád sama a přijde mi že manža je radši s kamarádama,než s náma!Klau se věnuje,ale zavolaj oni a letí!a já čekám celej den až přijde z práce!jsem husa!s tím tvým manžou je mi to upřimně líto!promiň za ten román!nálada se lepší,většinou jsem optimista a hlavně realista,jen občas naivka!a pak brečím!holky,ještě,že vás mám díky! |
| Marselar | 5307 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 20:24:24
No teda Shirin. To je náááádhera!!!!! Johny bude určitě unešený.
Ivi, co se stalo? Já se s tebou klidně virtuálně opiji. Jdu si najít nějakou láhev:) My jsme si pěkně zajezdili na kole. Viki se pokochal vláčkama. |
| shirin | 15589 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 20:18:51
IVI..co se stalo?????
mnoo..ja bych se pridala k tomu piti:) Johnny mi rano volal,ze ma obrovskou radost,protoze misto nedele prileti uz zitra vecer a ze uz si koupil letenku. Pricemz mi za par hodin volal znova,ze skoncila nejaka dulezita pracovni schuzka a ze ho zitra proste nepusti:(..a bylo po radosti.. |
| shirin | 15589 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 20:15:32
dobry vecer,
dam vam sem to,co jsem delala posledni dva dny ![]() ![]() takto vypada pristup z altanu na druhou cast zahrady s bazenem...ted ta dlazba neni temer videt,protoze je zasypana piskem,taky to bile cerpadlo bude schovane v drevene skrince. ![]() ![]() |
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 20:03:41
Ahoj holky!nebudu reagovat na příspěvky,omlouvám se,jsem k nepoužití!nenávidím chlapy,teda ti maličcí mi nevadí!jdu se opít!přidá se někdo???
![]() |
| Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 | 12094 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 16:05:43
Ty brďo, Lynn máš můj obdiv. Kdybych měla luxovat 4 hodiny, tak jsem mrtvá. Víc než luxování už nesnáším asi jen utírání prachu a žehlení...
Piškotku, máte krásný fotky, ty červencový jsou super, děcka si tam určitě užívaly. Kde jste to byli? Na Šumavě? |
| lynn+Áňa | 17834 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 16:01:22
My taky běžíme ven. Máme sraz s holkama na hřišti. Chudák Andul si se mnou dneska moc neužila. Ani dát spát jsem ji nestihla, tak počítám, že mi vytuhne v autě. :-(
|
| lynn+Áňa | 17834 |
|
|
Re: Re: Re: Re:17.8.2006 15:59:44
Marsi, dyť píšu, že jsem nemožná. :-))) Já fakt nevím. Zas tak velký barák nemáme a ani moc krámů, snažila jsem se to zařizovat prakticky, tak se to docela dobře uklízí, ale jak máme ty zvířata, chci to dělat poctivě, protože chupy jsou fakt všude. Lezu pod postele, pod skříňky, odtahuju gauč, luxuju i topení, co máme pod fr. okny, lišty okolo stěn... :-( Chtělo by to dělat obden, ale to se prostě nedá. To bych si připadala jak otrok.
|
| Marselar | 5307 |
|
|
Re: Re: Re:17.8.2006 15:48:26
Ještě rychlovka
Lynn a co jsi proboha 4 hodiny luxovala??? Kolik máte metrů čtverečných? 2000?:)))) A s tebou si můžu podat ruku....taky jsem samá jizva:))) na rukách vypadám, jako bych se pokoušela o sebevraždu. Ale to jsem jen naší kočičce myla zadek, když měla průjem:) tak už fakt jdu |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.