| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 54028  [Dalších 53288 >>]
Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 12094

Re: Re:

17.8.2006 15:46:03
Ahojky, moc děkuju za přání k svátku.
Peti hlavně, že už má Elis nejhorší za sebou, s tím sluníčkem je to blbý, ale teď už ho stejně moc nebude. Moc přejeme, ať už ji nic nebolí!!!
A všechno nejlepší k svátku i k narozeninám, hlavně už žádný úrazy ani nemoci v rodině!
Holky my jsme včera museli jet vláčkem, nebo by se Ondra asi zvetil. Takže jsme nakonec byli i na tom hřišti a u koz a králíků, odkud jsem Kubu nemohla dostat ani za nic. Odcházeli jsme až těsně před šestou...
A dnes jsem si vystála 3 hodiny frontu na pas, takže příští týden jedeme na prodloužený víkend na hory, hurááá a koupila jsem si nový pohory, po kterých toužím už asi 5 let;o)
Marselar 5307

Re: Re:

17.8.2006 15:43:50
Peti, 2.stupně

Ahá, tak mladý pán už je vzhůru. Tak vyrazíme.
lynn+Áňa 17834

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj

17.8.2006 15:41:42
Ahojky!

Taky vás poslední dobou nějak zanedbávám. :-((( Teda, snažím se vždycky dočíst zpátky, ale nic nepíšu. S Aničkou se to nějak nedá. Jsme z ní poslední dobou nějak vyřízená. Fyzicky i psychicky. Je na mě nějak moc aktivní. :-)

Dneska jsem měla v plánu trochu uklízet. Začala jsem v půl desátý a skončila ve dvě. A to jsem jen převlíkla postel u nás v ložnici a vyluxovala celý barák o nějakém vytírání podlah nebo utírání prachu si můžu nechat zdát. Bolí mě záda a ty moje rozpraskaný ruce. :-((( Dado, je to normální 4 hodiny jen luxovat??? :-( Do toho se Anička asi 3x pokadila, 15x byla v ledničce a neobědvaly jsme. :-( Jsem asi fakt nemožná. :-(

Peťulko, posílám pofoukání Elišce na bolístku. Tobě vše nej k narozkám. Jste holky statečné. Páni, ani jsem si nevšimla, že jsi tu 11 dní nebyla. Ten čas taky rychle letí. :-( Uvidíš, že určitě žádné následky nebudou. A kdyby přeci jen náhodou něco málo jo, tak to vůbec neva. Já jsem zjizvená od hlavy až k patě jak válečný veterán. Pravda, většinou svojí vlastní blbostí, ale musela jsem z toho udělat přednost, jak jsem děsně akční. :-)

Marsi, Piškotku, krásný fotečky. Tomík je pohodář a Viky fakt panenka. :-)

Už nějak nevím, co dál. Leti, vítej zpátky po dlouhé době!
Petruše* 17932

Re:

17.8.2006 15:39:43
Marsi, a kolikátku jsi na té noze měla popáleninu?
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj

17.8.2006 15:31:50
Tak my pádíme páá .-)
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj

17.8.2006 15:23:23
Než bych někam dojela vypustila bych duši :-DDDDD S Lauris za zády mám dost i po pár kilometrech :-))
Marselar 5307

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj

17.8.2006 15:18:38
Aha Luci , to jsem asi já blbě pochopila:)

Tak dojeďte na kole k nám a pak pojedeme na výlet:)) A nebo bychom mohly najít nějaký bod mezi námi /nejlépe nějakou zahrádku/. No, ale aby to bylo tak do 15 km
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj

17.8.2006 15:12:04
Marsi, ti vzkazuje, že máš příště jít i s Terezkou :-D No třeba z ní udělá Mšoči :-DD
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj

17.8.2006 15:10:45
jéé Marsi, samože sem byla ve špitále .-) Myslela jsem jako, že neléčený byly ty kapky na tom nártu :-) Já to blbě napsala, promíííň :-)

Škoda, že bydlíš až v adamově, bych si taky šla s Lauris zajezdit :-) Docela mně štve, že tu v okloí nikdo nejezdí. Já toho teda moc nenajedu, ale i tak :-))
Marselar 5307

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj

17.8.2006 15:09:48
Luci, pája je éro:) Tak to Worčestra ode mě pozdravuj:))))

Viki spí už 2,5h. já si taky chvíli schrupla a te
´d se nudím a jím meloun
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 54028  [Dalších 53288 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.