Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 | 12094 |
|
|
Re: Re:17.8.2006 15:46:03
Ahojky, moc děkuju za přání k svátku.
Peti hlavně, že už má Elis nejhorší za sebou, s tím sluníčkem je to blbý, ale teď už ho stejně moc nebude. Moc přejeme, ať už ji nic nebolí!!! A všechno nejlepší k svátku i k narozeninám, hlavně už žádný úrazy ani nemoci v rodině! Holky my jsme včera museli jet vláčkem, nebo by se Ondra asi zvetil. Takže jsme nakonec byli i na tom hřišti a u koz a králíků, odkud jsem Kubu nemohla dostat ani za nic. Odcházeli jsme až těsně před šestou... A dnes jsem si vystála 3 hodiny frontu na pas, takže příští týden jedeme na prodloužený víkend na hory, hurááá a koupila jsem si nový pohory, po kterých toužím už asi 5 let;o) |
| Marselar | 5307 |
|
|
Re: Re:17.8.2006 15:43:50
Peti, 2.stupně
Ahá, tak mladý pán už je vzhůru. Tak vyrazíme. Pá |
| lynn+Áňa | 17834 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 15:41:42
Ahojky!
Taky vás poslední dobou nějak zanedbávám. :-((( Teda, snažím se vždycky dočíst zpátky, ale nic nepíšu. S Aničkou se to nějak nedá. Jsme z ní poslední dobou nějak vyřízená. Fyzicky i psychicky. Je na mě nějak moc aktivní. :-) Dneska jsem měla v plánu trochu uklízet. Začala jsem v půl desátý a skončila ve dvě. A to jsem jen převlíkla postel u nás v ložnici a vyluxovala celý barák o nějakém vytírání podlah nebo utírání prachu si můžu nechat zdát. Bolí mě záda a ty moje rozpraskaný ruce. :-((( Dado, je to normální 4 hodiny jen luxovat??? :-( Do toho se Anička asi 3x pokadila, 15x byla v ledničce a neobědvaly jsme. :-( Jsem asi fakt nemožná. :-( Peťulko, posílám pofoukání Elišce na bolístku. Tobě vše nej k narozkám. Jste holky statečné. Páni, ani jsem si nevšimla, že jsi tu 11 dní nebyla. Ten čas taky rychle letí. :-( Uvidíš, že určitě žádné následky nebudou. A kdyby přeci jen náhodou něco málo jo, tak to vůbec neva. Já jsem zjizvená od hlavy až k patě jak válečný veterán. Pravda, většinou svojí vlastní blbostí, ale musela jsem z toho udělat přednost, jak jsem děsně akční. :-) Marsi, Piškotku, krásný fotečky. Tomík je pohodář a Viky fakt panenka. :-) Už nějak nevím, co dál. Leti, vítej zpátky po dlouhé době! |
| Petruše* | 17932 |
|
|
Re:17.8.2006 15:39:43
Marsi, a kolikátku jsi na té noze měla popáleninu?
|
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 15:31:50
Tak my pádíme páá .-)
|
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 15:23:23
Než bych někam dojela vypustila bych duši :-DDDDD S Lauris za zády mám dost i po pár kilometrech :-))
|
| Marselar | 5307 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 15:18:38
Aha Luci , to jsem asi já blbě pochopila:)
Tak dojeďte na kole k nám a pak pojedeme na výlet:)) A nebo bychom mohly najít nějaký bod mezi námi /nejlépe nějakou zahrádku/. No, ale aby to bylo tak do 15 km |
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 15:12:04
Marsi, ti vzkazuje, že máš příště jít i s Terezkou :-D No třeba z ní udělá Mšoči :-DD
|
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 15:10:45
jéé Marsi, samože sem byla ve špitále .-) Myslela jsem jako, že neléčený byly ty kapky na tom nártu :-) Já to blbě napsala, promíííň :-)
Škoda, že bydlíš až v adamově, bych si taky šla s Lauris zajezdit :-) Docela mně štve, že tu v okloí nikdo nejezdí. Já toho teda moc nenajedu, ale i tak :-)) |
| Marselar | 5307 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 15:09:48
Luci, pája je éro:) Tak to Worčestra ode mě pozdravuj:))))
Viki spí už 2,5h. já si taky chvíli schrupla a te ´d se nudím a jím meloun |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.