Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marselar | 5307 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 15:04:44
Peti,
s tím sluníčkem to fakt dodržujte. Já jsem si tu nohu letos klidně sluníčku vystavovala, páč jsem si říkala, že už to bude rok , tak to snad neva. No a udělaly se mi tam fleky a vypadá to, jako bych měla ztrátu pigmentu:) Ale tím , že je to na nártu, tak mi to ani moc nevadí. Takže být vámi, tak ještě celé přístí léto se sluníčku vyvaruji určitě. A sádlo mi taky doporučovali a ještě Kalciovou mastičku. A fakt dost promazávat a masírovat, protože když se mi ta kůže "stáhla" , tak to bylo dost nepříjemné. A mamka od kamarádky mi doporučovala hodně jíst kvalitní šunku. Je tam prý něco, co podporuje hojení. ale fakt nevím, jestli je to pravda:) Asi by se mi to zahojilo i bez šunky, ale aspoň jsem si pochutnala. Luci, ná fakt nechápu, jak jsi to polití olejem vydržela bez doktora. jojo, popáleniny jsou fakt hnusný. Ale čím mladší člověk, tím se lépe hojí a Elis bude zase jako modelka:) Posíláme pusinku |
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 15:01:29
Peti, neboj to určo zmáknete . A brzy na Elis nic nepoznáš :-)
holky, Pavlík kouká na Vinnetoua a teď sem mu byla říct, že půjdeme za chvilku ven a on se zvedl a hlásí "já jsem Orčestr" :-DDDDDD a já mu ještě k tomu rozuměla, že je Vorčestr :-DDD |
| Petruše* | 17932 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 14:52:25
právě kvůli tomu,aby jí tam nevznikly nějaké pigmentové skvrny nesmí na sluníčko-mazat ji budem 50 faktorem-tělo se před sluníčkem schová,horší je ta brada...No,je to krém s nejvyšším faktorem na trhu,tak snad to bude O.K.
David v Elisinem věku měl opařené celé nohy a nemá ani malinkou památku,tak doufám:-) Jak říkala Dr.-při nejhorším to pokryje plastika.Naštěstí jí nic nehnisalo a pro jistotu měla atb...Za rok se uvidí. |
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 14:46:51
Petru, s tím sluníčkem je to děs.. Mně když bylo asi 12 tak jsem si na nohu vylila vařící olej a potom jsem taky nesměla na sluníčko. Pamatuji si, že jsem se koupala v elasťákách :-) No, ale proč to píšu, troška oleje byla i na nártu a tam jsou dodnes hnědé skvrnky z těch kapek, protože to nebylo ani nijak ošetřený a hlavně jsem to ani neschovávala před sluníčkem. Elis posíláme pohlazaní a tobě už jen samou radost :-)
|
| Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 14:44:51
Peti,
všechno nej,nej k narozkám!At to vše brzo přebolí a jste v pohodě! Jak to že nevím,že jsme stejně starý?:-D |
| Petruše* | 17932 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 14:39:59
Shirin,29 :-) Všem díky za přání.
Dadi, nepísla jsem,protože jsem tak nějak o tom nemohla komunikovat-ani teď se mně ještě moc nechce:-) Marsi,ležely jsme v Přerově,protože NAŠTĚSTÍ to na popáleninové centrum po prvním převazu nebylo.Mazat máme jen sádlem a rok nesmí na sluníčko:-O Absolvovala 5 převazů,z toho 4 v narkoze,ještě po třetím to s rukou nevypadalo dobře,ale za dva dny poskakovali na sále radostí i doktoři,že se to neuvěřitelně hojí:-) Ta paže je popálenina 2B,no uvidíme jak to půjde-všechno chce čas... |
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 14:12:42
tak znova VŠE NEJ PETRUŠKÁM:
![]() |
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 14:11:52
tak znova VŠE NEJ PETRUŠKÁM:
|
| Míša*Tom*Any | 14043 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 14:08:24
Dado,kolem 15.00 mají přijít montovat ty dveře,tak nevím,jestli se budu moct vzdálit:(
Malíři jsou tady zatím taky... Potřebovala bych si popovídat se někým normálním-hihi,ale když si představím Any mezi 5 klukama,tak nevím,jestli bych vůbec měla šanci a protor... Kdyžtak holky moc pozdravuj:) Jo a kolem 17.00 přijede Tomáš,takže se na to psychicky připravuju. |
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 14:08:05
HODNĚ ŠTĚSTÍČKA pETRUŠKÁM K SVÁTKU!!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.