Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 13:52:04
Jo a všechno nejlepší Petrám k svátku a Petruši spešl k narozeninám!!!
Leti, nazdar.To jsem toho stihli docela odst, za tu dobu, co jsi tu nebyla. Co fotky holek, byly by? :-) Míšo, ve čtyři dorazí obě Jany a Zdenka s klukama.Přijďte! |
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 13:49:19
Petruše, ty bláho, to je děsný.Jakto žes něco nepísla!!!!
No hlavně, aby byla malá o.k. To je hned.:-( Alienko, jestli tě to uklidní poslední dny v noci Cyrek taky pláče, prohýbá se jak luk a řve...nevím, co to je, řekla bych že buď zpracovává vjemy :-)a nebo jsou to růstové bolesti.Jinak fakt nevím. Dneska byl dopoledne taky protivný. Marci, přesně takovou panenku jsem měla doma....akorát měla vlásky.:-) |
| Marselar | 5307 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 13:42:47
Holky, ségra mi poslala fotky z Terezčina odletu.
Tuto vám sem dám....Viki tam vypadá jako gumová panenka:))) ![]() |
| Marselar | 5307 |
|
|
Re: Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 13:17:10
Ahojte
taky se Přidávám ke gratulantům. Peťulkám přeji vše nej a hlavně zdraví. A tobe Petruš to samé, ale dvojnásob a hlavně zdravou Elis . Auauau, Peti, je mi to moc líto, co se Elince stalo. Ale děti mají naštěstí skvělou regeneraci a jizvy se dobře hojí. Dali vám nějaké mastičky? Kde jste leželi? V Ostravě? Je to hrozné, že? Ale neboj, bude to čím dál lepší. teď nejak diskusi zanedbávám. Akorát jsem vás předevčírem večer dočetla, když jsem do 11 vařila Španělské ptáčky:) Teď co nemáme Terezku doma, tak s Vikim děláme věci, které s Terezkou nejdou....hlavně kolo, bo tete moc neujede Ali , to co popisuješ u Vikiho , tak to dělala Tery, když skoncovala se spaním přes den. Večer byla úplně hotovson, protivka . A na brečení v noci jí pomáhalo, když jsem ji pěvně objala a pohuškala. Podle mě to měla ze spousty denních zážitků. Shirdo, ty jseš fakt akční. nechceš nám přijet dodělat koupelnu? U nás nejsou na to lidi:))) Letice zdar. Gratuluji k domečku!!! Luci, holky jsme včera už nepotkaly. Píďo, kam jste zmizeli? Doufám, že je tam něco nesežralo:) Simi, seš fakt dobrá. Tak nám něco podvodního nafoť. To "Dadino" prkýnko jsem našla tady , akorát nemá vláčky |
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 12:17:18
Ahoj holky :-)
Peti, to mně moc mrzí, snad bude Elis v pohodě, museli jste si hodně vytrpět, viď.... Tobě samozřejmně vše nej a nej k narozeninám i svátku :-) |
| shirin | 15589 |
|
|
Re: Ahooooojjjjj17.8.2006 12:04:13
Petri...je mi to moc lito,moc preju,at se to dobre hoji a Eli to moc neboli.
A vse nejlepsi k svatku a narozkam..kolik mas? |
| Petruše* | 17932 |
|
|
Ahooooojjjjj17.8.2006 11:49:29
Hojky holky!
Hlásím se zpátky do služby po 11 denní hospitalizaci v nemocnici.Elis měla úraz.Nechce se mně o tom ještě moc rozepisovat,ale písnu jen,že na sebe vylila šálek kávy.Popálila si paži,bradu a trup-popáleniny druhého stupně-A a B.Prognoza je dobrá,jizvy nám hrozí asi max."jen" na ruce.Naštěstí nic nehnisalo,El byla statečná. Bylo to strašné,hrůza hrůz-teď už je líp:-) Díky za přání k svátku a já mám i narozeninýýýýýý:-) |
| Alienka |
| • |
Re: Svátek17.8.2006 9:37:13
Ahojte, aj ja blahozelam vsetkym ceskym Petram, vela zdravia a stastia a aj peniaze nie su zle:-o)))
Som vas v poslednych dnoch citala, ale nemam moc co pisat, vsetko ide v klasickom pracovnom rezime. Viktorko vsak nie je na jasle este uplne zadaptovany, rano, ked ho tam davame, velmi place:-o(( Potom cez den uz vobec nie, asi chce len rano vytrestat rodicov, aby sa citili vinni:-)))Baby, chcela som sa spytat, ci to aj vy mate s malymi - Viktorko v poslednych dnoch ma take striedave nalady, chvilu je zlatusik a potom, vacsinou k veceru, je neznesitelne zly, uplakany, hneva sa za vsetko (napr. len ho volam, nech pride z dvora domov, on ze nie, ja volam este raz, on spusti strasny rev, slzy, vsetko)...Potom pride a zacne ma tak srandovne bit, ohana ma ako muchu...:))) Neviem ci uz toto je to obdobie vzdoru...Potom sa vyplace a zas je dobry chlapcek. Okrem toho sa v noci budi a strasne place, neviem ci sa mu nieco zle sniva, neda sa nijako utisit, proste place a zachvilu zas spi...Neviem ci je to normalne, ci to mate aj vy ostatni, ci sa mam preto znepokojovat... |
| Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
|
|
Svátek17.8.2006 9:11:35
Blahopřejeme všem Petruškám k dnešnímu svátku!
Hodně zdraví a spokojenosti! |
| shirin | 15589 |
|
|
Re: Re: Re: .....16.8.2006 22:06:19
ahojky,
ani nebudu cist,ja jen sadim a sadim:)..zitra prijede avie s kurou,takze se to zase posune o krok dal. Taky snad uz zitra dokonci odvazeni tech nasich hromad hliny a dosadim zbytek..v nedeli je tady johnny,takze bych byla rada,kdyby to bylo hotovo:) zdravim apa |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.