Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: .....16.8.2006 21:13:30
Ahoj holky :-)
Simi, hlavně se tam neutop :-DDDDDDDDDDDDDDDD Dneska jsme byli s Brňačkama v zoo :-) Sem naprosto vyfluslá!! Bylo to super, jen je škoda, že jsme se pořád nějako dělili, ale jinak to ani s prďolkama nešlo.. Mají tam udělaný fakt moc pěkný hřiště, Lauri, Pavlík a Jiřík se krásně vyblbli :-) Jinak Lauri celou dobu nespala a zaspala až v autě asi na 20 min. ale ted už chrní, tak snad bude noc v pohodě. Holky, našli jste se nakonec? My pak už museli zmizet, přijel pro nás L. a musela jsem jít udělat inventuru.. Jinak jsme se "domluvili" že by jsme mohli ted v létě stihnout ještě přehradu a oboru :-) |
| simca |
| • |
Re: .....16.8.2006 18:08:25
mam tady pohodu, Jenda je porad s tatou chichi,
zitra si zacnu delat dalši kurz,abych se mohla potapět do čtyriceti metrů..., jen se bojím nočního ponoru. ale slunicka by mohlo byt více..... zatim ahoj, dochazi mi baterka v notasi |
| simca |
| • |
.....16.8.2006 18:02:13
zdarec holky,
zdravim od more je tady jakztakz, potapime se.... |
| LETICE | 23846 |
|
|
Re: Re: Středeční pozdrav16.8.2006 14:39:49
Ahoj holky,
hlásím se po dlouhé době. U nás je jediná změna. Už nebydlíme v paneláku, ale koupili jsme domeček kousek od Budějc. Jo a máme křečka Toma. Ale naše imunita ze zdravého vzduchu je zborcená. V paneláku jsme měli jen klasická nastydnutí jinak nic. Tady jsme už zvládli i angíny. Já se Sabkou po dvou. Jinak si vás občas přečtu a obdivuju vaše dětičky, jak jsou šikovný. Naše Sabka se teprv rozmlouvá. Tak snad do třech let začne mluvit. S nočníkem je to lepší. Chodí sama, ale na ven jí radši dávám plenu. Jak nemluví, tak se bojím, aby se nepočůrala. Jani, Dadi, myslím na srázek, až budu v Třebíči. Ale teď jsme tam na nějakou delší dobu nebyli. Spíš Marcelovo rodiče jezdí k nám. Přeci jen máme zahradu a když jsou tu, tak věčně věkuv gritulem. Za chvíli nebudu moc grilované maso ani cejtit. |
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Středeční pozdrav16.8.2006 14:21:12
Míšo, příjdeme.Cyrek od rána nemluví o ničem jiném. Jak se vyspinká, jsme tam.
Piškotku, já jsem si říkala, že to vypadá na nějaký persil gel, ale nebyla jsem si jistá.:-) |
| Míša*Tom*Any | 14043 |
|
|
Středeční pozdrav16.8.2006 14:18:57
Ahoj holky:-)
U nás už se bude pomalu vstávat... Dadi,přijdete nebo máte v plánu něco jiného?Já jen kvůli Anetce,jestli mám vymyslet náhradní program,kdyby Cyrilek nepřišel... Mohla bys třeba skočit se mnou do města vybrat záclonu a mamka pohlídat děcka na zahradě... |
| Piškotek | 14942 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohy16.8.2006 13:56:01
Dadi to pral náš Tomík:-)))
Měla jsem nachystané prádlo před pračkou na zemi, no a přijdu a on to správně nacpal do pračky, akorát asi nenašel kádinku na prášek, tak ho nalil do přilby Bořka:-)))Byla jsem mrtvá smíchy. no a to s tou čepicí dělá pokaždé, i když spí v poledne v kočáru, chce čepici a dá si ji takhle přes obličej.mimochodem bez čepice nechce vyjít z baráku:-)Má jednu oblíbenou, jinou nehce!!!Už je uplně přes to léto vyšisovaná, hnusná, ale on ji miluje:-))) |
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohy16.8.2006 13:44:33
U nás už se taky spinká.
Piškotku, ať je brzy po bolesti. Dík za lichotky, nebudu vám nic vyvracet, ale já vím svý.:-DDD Mmch, koukala jsem na tvoje nové fotky. Moc krásné.Vysvětlíš mi tu zelenou tekutinu v přilbě u pračky? Asi si sedím na vedení, ale to nechápu.:-D Jo a při prohlížení spící v autosedačce s čepicí na obličeji jsem poprskala monitor. Ad prkýnko - to jsem fakt netušila, že je to nedostatkové zboží, hihi. Jeslti ho některá chcete koupit, písněte mi. Já nevím, jak moc velký vliv na čůrání má.Máme ho jen na horním záchodě a na dolní chodí taky bez problémů. Akorát mě z toho bolívají ruce - když třeba dýl kadí.Až bude větší předpokládám, že bude čůrat na stojáka, takže už tak moc nebude potřeba.U holék se využije déle. |
| Piškotek | 14942 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohy16.8.2006 13:09:28
Ahojte!!
Já jsem psala že ho mívají v dětských obchodech, ale takové jako má cyrek jsem viděla jen ted v Praze v Mothercare, jinak jen ty plastové.Kdyby mi malý chodil ná záchod jak Cyrek, tak neváhám a taky beru to polstrované!! Navíc je i krásné:-)) Jinak včera jsem tu cosi psala o špičákách a že je ještě nemáme a večer jsem v pusině objevila dva nahoře, už jsou cítit.Noc v pohodě, ale dnešní ráno a dopoledné to bylo něco šíííleného.Malý uknouraný, nic nechtěl,prostě všechno špatně.naonec venku s motorkou na to zapoměl a ted spí, tak snad se probudí do lepší nálady. pořád mi říkal "au,bolí pusa"... Jutko, stavenište jsou taky naše slabost:-))Páni ukrajinci nás navíc mají rádi:-))) Shirin, já jsem Dádě od začátku tvrdila, že je Cyrek krásnej,tu jeho fotku jak tu Dada dávala po narození jako nějaký příklad, mám v hlavě dodnes, děsně se mi líbila!! Kdy ti dojede manžílek??? |
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohy16.8.2006 11:01:17
Miri, koupili jsme ho v obchodě, kde se prodávají dlažby, koupelny, záchody...Piškotek psala, že ho koupila v obchodě s dětským zbožím.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.