| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 54028  [Dalších 53248 >>]
Miri30 11611

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohy

16.8.2006 10:51:39
Ahojky všichni!!

Dadi, nějak jsem to propásla... a kde jste to prkýnko koupili???
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohy

16.8.2006 8:54:18
Džut, já nevím, jestli je to obyčejné prkýnko o tolik horší. Marek ho koupil taky (omylem,páč jiné neměli,stálo kolem 70 Kč) a Cyrda na něm nechtěl být. Příjde mi, že hrozně studilo a bylo tvrdé. Tak jsme ho vrátili a koupili toto.To stálo kolem 350 Kč, myslím.:-)
jutka
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohy

16.8.2006 7:06:52
Ahoj babky,
čtu, čtu.... :) Sněhurko, Alienko, čím ty kluky krmíte? Vypadají tak o rok starší:OOO :)

Prkýnko se mi líbí moc, my máme úplně obyčejné-žeby v tom byl kámen úrazu:OO No ale nové už asi shánět nebudu, leda by mi někde cvrnklo do nosu:))

U nás žádné pokroky:)) Emík stále rozšiřuje slova, občas řekne něco jako "češ to", ale tím končíme:) Je teď nějak hrozně hodňoučká:), včera tam měla hlídací paní vnučku, tak byl Emík úplně unešen a říkala "ka" nebo "kaka", protože holčička byla Katka:))) Taky se chodí dívat na kočičky, tak chce pořád malovat "mňau" :) a taky "gaga", protože následně krmí kačeny:)

Jo a byly jsme se dívat na stavební stroje-kousek od nás se dělá nový most-a zrovna vrtali do země jeden z pilotů, tak se Emča nemohla odtrhnout. Tím, že tam je náhradní most, dá se vlastně stavbou projít a bylo jsme od toho obrovského vrtáku tak 15m bez jakéhokoliv plotu. Byla jsem zvědavá i já :))))
Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 12094

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohy

15.8.2006 21:09:43
Ahojky holky, nestíhám, jen se omlouvám za ten sraz, jede se od čtvrtka do něděle, čili 4 dny a 3 noci, asi jsem se přepsala.
A holky brňačky navrhuju sraz zítra o čtvrt na jedenáct na Halasáku. Jdu uspávat, zatím papa.
shirin 15589

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohy

15.8.2006 19:17:29
Ahojky..

chichichi..jste me pobavily:):)

no,ty fotky nasich nohou...:D::D:D..mozna by Dada ty sve prehodnotila,co myslite?:)

a to me taky zajima..jedeme teda na tri nebo ctyri noci?

dadi:Cyrda je nadherny chlapecek...chich..pamatujes na tve kriticke zacatky??:)musis se ted smat:)

ja si vcera vyzvedla auto ze servisu a dneska se mi stalo znova to,proc jsem ho tam davala..ja se z toho snad zblaznim:(:(,zase bez auta

a uz mam hotovou zamkouvku kolem bazenu a zitra nastoupi kamaradka a budeme sadit stromecky:)..uz se tesim..zacina se to rysovat:)

a nemuzu se dockat J.,ale to uz asi vite:)...za chvili tady budeeee!!!
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohy

15.8.2006 15:12:16
Jani, já sem pako :-DDDDDDDDD

Piškotku, mrknu .-)

Holky, je tu někdo kdo si sám tvoří nebo tvořil své stránky? Já se to pomalu učím, ale... .:-)
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Nohy

15.8.2006 15:01:40
Ted jsem házela nějaké nové fotky na ten náš server(adresa je v deníčku), tak když budete mít chut tak koukněte.na rodinu už to dávat nebudu, nemám na to nervy:-))
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Re: Nohy

15.8.2006 14:29:43
jo a chlebík je samože bílej :-DD
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Nohy

15.8.2006 14:29:04
Cyrda je fakt slaďouš, ta rtíky mu Dada snad kreslí :-))))

No a jinak by mi stačil fakt čajíček :-DD A nemusí stát bůhvíco :-DD
Díky za odkaz.

jo a láduju se už 4-tým chlebem a mám tam třenou nivu, salám, sýr, salát lollorosso (nebo jak se to píše)a vajíčko :-) A asi prasknu!!!! :-DD
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Re: Nohy

15.8.2006 14:23:52
Lucko,
to je fakt,že čaj by Ti asi stačil.Ty gely jsou spíš pro nemocný lidi a ty ceny jsou taky za to docela závratný.:-(
Jinak jakej odloženej chleba ted požíváš?:-)))
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 54028  [Dalších 53248 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.