Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Piškotek | 14942 |
|
|
Re: Re: Nohy15.8.2006 14:23:08
Dadi to fakt vypadá krásně(myslím to prkýnko)!!To by možná začal chodit i malý:-))
Luci,koukni tady www.justnahrin.cz Jinak Cyrek je na té fotce uužasný!!Češeš mu někdy kohouta, když to má tak ostříhané??Má tam rtíky jak namalované!!Prostě k sežrání:-) |
| Pavla + 2 kluci | 30231 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 14:20:18
Luci když si zadáš aloe vera gel tak ti to vyjede několik příspěvků....
ještě se prodává i detoxikační čaj (to by tobě možná i stačilo, jinak by z tebe třeba fakt nic nezbylo:-D). |
| Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
|
|
Re: Nohy15.8.2006 14:17:30
Piškotku,
to už říkali včera,že dnes má být pěkně.Dopol.jsme byli chvíli na zahradě a málem jsme zmrzli a to jsme měli bundy a čepice.:-D Testuju tu Alojku na rány a zatím je to super.Je i na vnější a na vnitřní použití... Pavli,Tobiáš už je celkem ok.Vyrážka mu mizí.Akorát je trochu protivnější,ale to je prý k tomu normální. CHlapa Ti ani moc nezávidím.:-D |
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 14:15:37
Holky, já tu mluvím o detoxu :-) a láduju se tu chlebama s třenou nivou a odložením .-)
|
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 14:13:12
Dadi, koukám, že ti už jen zbívá povynný foto noh .-DDDDDD
Jinak se u "čištění" fakt ztratit nechci :-D Jen cítím, že to tak nějak potřebuju :-) Holky, nemáte na to i odkaz? |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 14:10:52
Dadi, já se právě dívala v Bauhausu a tam to neměli....no zkusím ještě pomrknout a když tak tě poprosím, na té fotce vypadá moc hezky...(apoň budu mít pokoukáníčko když už to bude na nic:----))))
|
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Nohy15.8.2006 14:09:55
Hele holky,já vám je klidně ukážu.Opravdu přírodní úkaz! :-D
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 14:09:07
šmankote já jsem to blbě napsala::: to heč heč má být na to že tady mám chlapa a né na to že je malej.......
|
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 14:08:31
Hm, tak mám vybité baterky. Tady ho kousek je.
![]() Jak píše Piškotek, určitě ho někde koupíš. Jestli ho chceš ale poslat, není problém. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 14:07:33
ahoj Jani, co Tobiášek, už je to lepší?? Taky přemýšlím o zatopení, mám úplně zmrzlý ruce.
ehmmm, mám tady mladého opraváře oken, protože nám zatýká...:-)))) Je teda menšího vzrůstu než já....heč heč heč!!!! Na srazu můžeme všem nafotit nohy, a pak dát na diskuzi hádanky, které ty nohy patří Dadě :-DDD resp. všem ostatním :-DDD Takže holky...před srazem depilaci!!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.