| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 54028  [Dalších 53238 >>]
Piškotek 14942

Re: Re: Nohy

15.8.2006 14:23:08
Dadi to fakt vypadá krásně(myslím to prkýnko)!!To by možná začal chodit i malý:-))

Luci,koukni tady www.justnahrin.cz

Jinak Cyrek je na té fotce uužasný!!Češeš mu někdy kohouta, když to má tak ostříhané??Má tam rtíky jak namalované!!Prostě k sežrání:-)
Pavla + 2 kluci 30231

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 14:20:18
Luci když si zadáš aloe vera gel tak ti to vyjede několik příspěvků....
ještě se prodává i detoxikační čaj (to by tobě možná i stačilo, jinak by z tebe třeba fakt nic nezbylo:-D).
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Nohy

15.8.2006 14:17:30
Piškotku,
to už říkali včera,že dnes má být pěkně.Dopol.jsme byli chvíli na zahradě a málem jsme zmrzli a to jsme měli bundy a čepice.:-D
Testuju tu Alojku na rány a zatím je to super.Je i na vnější a na vnitřní použití...

Pavli,Tobiáš už je celkem ok.Vyrážka mu mizí.Akorát je trochu protivnější,ale to je prý k tomu normální.
CHlapa Ti ani moc nezávidím.:-D

Luckaa 26673

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 14:15:37
Holky, já tu mluvím o detoxu :-) a láduju se tu chlebama s třenou nivou a odložením .-)
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 14:13:12
Dadi, koukám, že ti už jen zbívá povynný foto noh .-DDDDDD

Jinak se u "čištění" fakt ztratit nechci :-D Jen cítím, že to tak nějak potřebuju :-) Holky, nemáte na to i odkaz?
Pavla + 2 kluci 30231

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 14:10:52
Dadi, já se právě dívala v Bauhausu a tam to neměli....no zkusím ještě pomrknout a když tak tě poprosím, na té fotce vypadá moc hezky...(apoň budu mít pokoukáníčko když už to bude na nic:----))))
Dada+2 24860

Nohy

15.8.2006 14:09:55
Hele holky,já vám je klidně ukážu.Opravdu přírodní úkaz! :-D
Pavla + 2 kluci 30231

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 14:09:07
šmankote já jsem to blbě napsala::: to heč heč má být na to že tady mám chlapa a né na to že je malej.......
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 14:08:31
Hm, tak mám vybité baterky. Tady ho kousek je.

Jak píše Piškotek, určitě ho někde koupíš.
Jestli ho chceš ale poslat, není problém.
Pavla + 2 kluci 30231

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 14:07:33
ahoj Jani, co Tobiášek, už je to lepší?? Taky přemýšlím o zatopení, mám úplně zmrzlý ruce.

ehmmm, mám tady mladého opraváře oken, protože nám zatýká...:-)))) Je teda menšího vzrůstu než já....heč heč heč!!!!

Na srazu můžeme všem nafotit nohy, a pak dát na diskuzi hádanky, které ty nohy patří Dadě :-DDD resp. všem ostatním :-DDD Takže holky...před srazem depilaci!!!!
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 54028  [Dalších 53238 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.