| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 54028  [Dalších 53228 >>]
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 14:06:03
Pavli, tak nám Dada udělá večer modní přehlídku:-)))

Jo,jo to Aloe vera je prej taky dobré!!!

Jani zítra už má být zase teploučko!!
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 14:05:12
Piškotku, ty máš paměť, jako slon.:-)

Pavli, jediný odkaz jsem našla tento

a to nekupuj.
Já ti to naše snad vyfotím.:-)

Lucko, jestli se začneš čistit, tak se ztratíš!!!!Vždyť jsi jak lunt.Většinou se při těch kůrách jen pije.Je to dobrá věc, ale pod lékařským vedením.
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 14:02:17
Ahojte,
snad se oteplí,jinak budeme muset začít topit.:-(

Lucko,já znám na čištění těla nápoje-gely z Aloe very.Je to kůra na
3měsíce.

Pavla + 2 kluci 30231

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 14:02:11
Tak to teda NE!!!! Já je chci vidět taky......:-DDDDŽádný soukromničení!!!

Prkýnko právě chci to měkčené....a s vláčkem....to by bylo supéééééér.
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 13:59:01
Luci prej jsou výborné čistící nápoje od Justu( Nahrinu).Myslím, že jsou to syrovátkové nápoje atd.
já mám cekově just(nahrin)ráda a mám s tím dobré zkušenosti, tak bych věřila i tomuto.
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 13:56:34
My máme prkýnko doma a tak akorát na ...:-))Mají ho ve všech dětských obchodech.

No plastiku by stihla, ale ona přece potřebuje opravit lýtka, ty má příííšerné, no a to nevím jestli dělají:-)))))))
dadi ukážeš mi je na pokoji???:-)))))
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 13:54:49
Těch prkýnek je několik. To normální plastový nekupuj. To je blbý. To, co má Cyrek je takový vypolostrovaný, prostě měkký....a s vláčkem, kytkama :-)

Kounu ne nějaký odkaz. Vydrž.
Luckaa 26673

15.8.2006 13:54:40
Jo a holky, v práci čtu různý blbosti, ale zaujalo mně "vyčištění" těla. Prý se to dá formou nějakých tablet či pitím. Nevíte o tom něco? Připadám si dost unavená a jídlo taky nemám zrovna nejzdravější atd.. tak sem si říkala, že by mn ě to třeba tak nějak pomohlo :-)
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 13:51:01
Se tu řežu smíchy :-DDDD

Pavli dík za zpravodajství :-D

Holky, to se bavíte o tom malým prkýnku na wc?
Pavla + 2 kluci 30231

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 13:47:18
a to prkýnko je z normálního plastu jako normální prkkýnko a bílý, nebo barevný?
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 54028  [Dalších 53228 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.