Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 13:43:49
Cha chá, to ani omylem.Bojím bojím bolesti.
|
| Pavla + 2 kluci | 30231 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 13:42:58
Piškotku :-DDDD No ale Paryšová má nožky plastikované(stehýnka), třeba by to Dada ještě stihla........:-DDDD
|
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 13:41:28
:-DDDDD
|
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 13:41:04
Jo Pavli, to prkýnko jsme kupovali u nás v obchodě, kde prodávají kachlíky,záchody atd.
Chceš ho koupit? Kdy jedu do školy netuším. Navíc mám na každý víkend v září "něco", tak nevím, jeslti se tam vůbec dostanu.:-) |
| Piškotek | 14942 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 13:39:31
Nooo Pavli a kdyby neměla Dada tak "příšerné"nohy tak mohla hodit na sebe něco jako měla Gabča:-)))))
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 13:34:26
hih, Dadi, viděla jsi fotky manžele od Gábiny Partyšové ze svatby??? Takhle si M. nějak představuju v té košili.....:-)))
|
| Piškotek | 14942 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 13:33:06
Hm tak to nevím.Moje parketa jsou tenisky:-)))
Ale ted v té Praze si kámoška koupila několikatery boty v šílených slevách, třeba ze 4tis na litr.kdy jedeš do školy, že bys ses mrkla tam:-)) |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 13:32:30
ahooooj!!!!!
Luci tak jsem byla dopoledne v kavárně, protože děsně lilo. Sháněla jsem pláštěnku a gumáčky, už to začínal být problém ale nakonec v posledním obchodě kam jsem mínila jít to měli oboje...pak už jsem spěchala k vám....servírka dobrý:-))) Dadí, plís : co to prkýnko na záchod????? Tunika super, (ještě kdybych měla postavu a vlasy prostřední modelky tak bych se vůbec nezlobila:-). Z Otta jsem si kdysi docela objednávala a nebylo to špatný. Velikosti seděly. A hlavně nebyl problém cokoli vrátit, takže jsem byla spokojená. Třeba trika a takovýty jednodušší halenky dobrý, moc se mi nelíbily svetry co jsem pro B.objednala, rychle se vytahaly a žmolkovaly...to už bych neobjednala. Mám kamarádku co má z Otta děsně moc věci, je teda dost hubená a sedí jí i pytel od cementu, a ve všem co si objednala tak vypadala jak modelka z katalogu!!! Jáchym je moc pěkný (hlavně to oslovení Jašík....) Viliam se mi moc nelíbí a s tím W mi to zas nesedí k Vojtovi a Vašíkovi.....nejhezčí je Vítek. |
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 13:30:06
Jo a ta koně jsou ještě větší problém. Oni je totiž nikde nemají.Nechci vysoké - ty mají všude, nejraději kotníkové s tím klasickým NÍZKÝM podpatkem(všude mají tak 5cm) a ne moc špičaté.
Zatím jsem na ně jetě nenarazila. Jestli ty jo, písni kde. Dám za ně c o k o l i !!!:-) |
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 13:27:43
No já si myslím, že bude taky proti, i když na tom Freeportu v těch oblecích byla růžová strčená skoro všude - třeba i proužkovaná a vypadalo to fakt moc dobře.
Ale moje barva to zrovna není.....ani ta fialková, hihihi. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.