| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 54028  [Dalších 53218 >>]
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 13:43:49
Cha chá, to ani omylem.Bojím bojím bolesti.
Pavla + 2 kluci 30231

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 13:42:58
Piškotku :-DDDD No ale Paryšová má nožky plastikované(stehýnka), třeba by to Dada ještě stihla........:-DDDD
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 13:41:28
:-DDDDD
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 13:41:04
Jo Pavli, to prkýnko jsme kupovali u nás v obchodě, kde prodávají kachlíky,záchody atd.
Chceš ho koupit?

Kdy jedu do školy netuším. Navíc mám na každý víkend v září "něco", tak nevím, jeslti se tam vůbec dostanu.:-)
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 13:39:31
Nooo Pavli a kdyby neměla Dada tak "příšerné"nohy tak mohla hodit na sebe něco jako měla Gabča:-)))))
Pavla + 2 kluci 30231

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 13:34:26
hih, Dadi, viděla jsi fotky manžele od Gábiny Partyšové ze svatby??? Takhle si M. nějak představuju v té košili.....:-)))
Piškotek 14942

15.8.2006 13:33:06
Hm tak to nevím.Moje parketa jsou tenisky:-)))
Ale ted v té Praze si kámoška koupila několikatery boty v šílených slevách, třeba ze 4tis na litr.kdy jedeš do školy, že bys ses mrkla tam:-))
Pavla + 2 kluci 30231

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 13:32:30
ahooooj!!!!!

Luci tak jsem byla dopoledne v kavárně, protože děsně lilo. Sháněla jsem pláštěnku a gumáčky, už to začínal být problém ale nakonec v posledním obchodě kam jsem mínila jít to měli oboje...pak už jsem spěchala k vám....servírka dobrý:-)))

Dadí, plís : co to prkýnko na záchod????? Tunika super, (ještě kdybych měla postavu a vlasy prostřední modelky tak bych se vůbec nezlobila:-). Z Otta jsem si kdysi docela objednávala a nebylo to špatný. Velikosti seděly. A hlavně nebyl problém cokoli vrátit, takže jsem byla spokojená. Třeba trika a takovýty jednodušší halenky dobrý, moc se mi nelíbily svetry co jsem pro B.objednala, rychle se vytahaly a žmolkovaly...to už bych neobjednala. Mám kamarádku co má z Otta děsně moc věci, je teda dost hubená a sedí jí i pytel od cementu, a ve všem co si objednala tak vypadala jak modelka z katalogu!!!

Jáchym je moc pěkný (hlavně to oslovení Jašík....) Viliam se mi moc nelíbí a s tím W mi to zas nesedí k Vojtovi a Vašíkovi.....nejhezčí je Vítek.

Dada+2 24860

15.8.2006 13:30:06
Jo a ta koně jsou ještě větší problém. Oni je totiž nikde nemají.Nechci vysoké - ty mají všude, nejraději kotníkové s tím klasickým NÍZKÝM podpatkem(všude mají tak 5cm) a ne moc špičaté.
Zatím jsem na ně jetě nenarazila. Jestli ty jo, písni kde. Dám za ně c o k o l i !!!:-)
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor

15.8.2006 13:27:43
No já si myslím, že bude taky proti, i když na tom Freeportu v těch oblecích byla růžová strčená skoro všude - třeba i proužkovaná a vypadalo to fakt moc dobře.
Ale moje barva to zrovna není.....ani ta fialková, hihihi.

[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 54028  [Dalších 53218 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.