Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Piškotek | 14942 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 13:24:31
Sama jsem zvědavá jak to bude vypadat live.ještě jsem takhle nikdy nic nekupovala.
no a aspon si ty boty konečně koupíš! Já bych teda manžu do pink nikdy nedostala:-))) |
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 13:19:11
Jo kalhoty......to je problém.
Nejraději džíny...doufám, že se do nich večer převléknu :-),buď nějaké světlé, krémové, ale to si budu muset koupit i boty a do toho se mi nechce investovat.Nebo nějaké pink v barvě na té tunice (Marek by měl pink košili do obleku - to bude moc rád, hihihi) a v nejhorším případě tmavé(na té tunice je taky černá, nějaký černý šperk na krk a černé koně, které si už třetí rok kupuji a stále jsem si je nekoupila. Uvidíme až to dorazí. |
| Piškotek | 14942 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 13:14:42
Dadi to je super!!A jaké kalhoty k tomu???
Ale je pravda že jestli bude manža v květované košili budete jak hippie:-)) Miri mě se Jáchym líbil vždycky, ale taky jsem přemýšlela nad varientama oslovení.To samé Kryštof.ještě se mi líbí Jonáš. |
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 13:13:37
Dadi, fakt super!! :-)
Miri, taky se mi líbí Jáchym :-) |
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 13:13:27
Miri, kdybch si to mohla vyzkoušet, asi bych do toho taky šla. Na tu svatbu ideální. Jenže já mám širší hrudník a fakt se bojím, že by mě to v tom švu pod prsama nesedělo.
Je to z Otta, tak uvidím, jak to bude vypadat v reálu. kdyžtak to budu mít jako zástěru na vaření.:-) |
| Miri30 | 11611 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 13:09:46
Dadi super!!! Já bych tedy volila tu prostřední, uffff, do té jsem se skoro zamilovala. Ale břicho bych tam už asi nenacpala :-))))
Tak snad na jaře :-) |
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 13:08:15
Jo a předpoklládám, že mu ta košile nedojde, páč jinak si budu muset koupit něco umírněnějšího, jednobarevného....jinak budeme jak blázni.:-)
|
| Piškotek | 14942 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 13:07:15
No vidíš, já ti to říkala, ale víš že ti manža občas udělá překvápko, tak třeba něco objednal i tobě:-))
Kdy tu svatbu máte?? |
| Miri30 | 11611 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 13:07:14
Dado, Piškotku,
díky, díky. Jsem ráda, za každý názor k těm jménům. Mně se taky nejvíc líbí Jáchym a Hynek, ale po pravdě jsem si nebyla jistá, jak se dá říkat Jáchymovi jinak než "Jáchyme", ale jak to Dadi píšeš, tak to zní fakt dobře. Asi zkusím ukecat Ládíka. A taky koukám, že Jáchym má zítra svátek. Že by nějaké znamení? :-))) |
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 13:06:48
Já jsem si nakonec objednala toto, protože předpokládám, že to pak vynosím i k riflím.
![]() Původně jsem chtěla toto ![]() a nejvíc toto ![]() ale bojím se, že by mě to bylo těsné. Tam to první je na vazačku, tak snad to sedne líp. No uvidím. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.