Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 12:13:19
Ahoj holky!tak u nás se spinká,tak se jdu na vás podívat!se jménama nijak neporadím,snad jen,že známí mají Vitora a volají na něj Vikyne!holky,budete kupovat tříkolku,chci se na ně jít mrknout odpo.Klau ted strašně špatně spí,rostou ji špičáky aaaaa už je zase vzhuru tak mizím pa
|
| Miri30 | 11611 |
|
|
Re: Re: Viliam... Viktor15.8.2006 11:23:43
Ahojky,
Kamyš, koukám, že jste v těch jménech taky trochu bezradní. Jako my. Já mám pocit, že jsme se tím výběrem Viléme totálně vyčerpali a dalšího kluka ne a ne vybrat. No, vy to máte ještě horší :-) My máme v užším výběru Hynka, Dana, Tadeáše, Jáchyma, ale jak to dopadne nevím, možná dáme nakonec ještě něco úplně jiného. |
| Zuzi + Tadeášek 3.12.04 | 7795 |
|
|
Re: Viliam... Viktor15.8.2006 10:17:30
Ahoj Kamyš,
manža je Viktor (po svém dědečkovi) a rodiče mu říkají Vítku. Já mu teda říkám Viktore, mně se to docela líbí. Já jsem chtěla Víta, Vítězslava nebo Vítka (to nevím, jestli jde) a nakonec z toho je Tadeáš. |
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Dobré ránko15.8.2006 10:06:09
Tak u nás už se pěkně zatáhlo :-(
Záchod docela v pohodě :-) Ale z naší strany to trochu zanedbáváme :-( Ono je to trošku otrava chodit tam co 5 minut... A nebo hned po ránu atd.. Holky, jak řešíte hygienu po vyčůrání????? Mě se zdá, že je utření papírem docela málo (hlavně se nenechá utřít pořádně).. |
| Piškotek | 14942 |
|
|
Re: Re: Re: Dobré ránko15.8.2006 9:43:59
No mě to teda pěkně štve:-), ale už jsem si asi naspala.
Luci co vy se záchodkem?Jste uspěšní?? Valíme ven dokud je hezky, po obědě při spaní nakouknu!! Hezký den!!!!! |
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Dobré ránko15.8.2006 9:36:24
Ahoj holky :-)
Pár dní mi nejel net :-(( :-D Něco nového?? Piškotku, Lauri taky vstává nějako podezřele brzy :-( |
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Dobré ránko15.8.2006 9:31:07
Piškotku, to je náš čas, vstávat o půl sedmé.Ovšem poseldní dobou se překonává.dneska to bylo o půl deváté.Takže počítám, že se to zase vrátí do starých kolejí.:-(
Nám se te´d prořezává první stolička (ta druháú. Je cítit v dásni,ale venku ještě není.Řekla bych, že bude ten jejich růst v pohodě. Pavli, síťka Sassy mi taky padá.:-( |
| Piškotek | 14942 |
|
|
Dobré ránko15.8.2006 8:17:19
Tak u nás opět budíček brzy, spal bez mlíka do 6.30 a pak už zase nezabral:-(((No po těch bdíčkách kolem 9 docela skok.
Sněhurko ahooj!!Teda vy jste šikovní že jste tak dobrovolně odevzdali dudel.Já jsem měla strach že bude huř a min spát bez dudla, no a ted je to jedno, tak by jsme to mohli taky zkusit. Holky kdy rostou ty druhé stoličky??My ještě nemáme ani jeden špičák!! Tobiaškovi přejeme at je brzy fit!!!! |
| Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím po dovče14.8.2006 20:28:37
Ahoj Sněhu,
tak to jste dobří s tím dudlíkem!Já jsem se rozhodla,že skončíme,až bude mít všechny zuby.Ještě nám chybí poslední stoličky.Taky mu ted vylezly všechny špičáky,tak jsem si říkala,že mohl být oslabenej a dostat tu virovou nemoc.Tu vyrážku má Tobiáš přesně jak popisuješ.Nejvíc na tom krku a obličeji,leze mu to dolů.Na končetinách už to mizí a bledne na obličeji.Ještě jsem si říkala,že proč plašíš.:-D A já včera byla z toho úplně hotová.Četla jsem všechno o příušnicích,spalničkách,spále,všechny možný komlikace atd....Ani bych neplašila,ale dostalo mě to,že se mu ta taplota vrátila.Dr.říkala,že je to normální,že zmizí a zase se může objevit.A taky měl zvětšený uzliny a nějaký tečky v krku,to je prý taky normální.Měl takovej smutnej výraz,úplně jiný oči a byl z toho špatnej,to mě taky rozhodilo.No,tak jsme zase chytřejší.:-)Dneska už je docela dobrej. Shirin,at zub nezlobí a dá si pohov! Pidi,Tobiáš je taky šíleně uklízecí.Uklízí i za Jonáše a to bez řečí!:-D |
| Snehurka a 2 trpaslici | 16967 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím po dovče14.8.2006 20:17:14
Ahoj Shirdo, a to ja bych za sestrenku zase tipla tu holcinu, co je hned zprava vedle nevesty. Uplne jako tvoje dvojce:)))
A 8ku si nech vytrhnout, da se to prezit a budes mit pokoj. Me cekaji uz jen tri:))) PO porodu na to vlitnu taky:o)) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.