| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 54028  [Dalších 53168 >>]
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Zdravím po dovče

14.8.2006 14:46:04
No to taky doufám že se to vrátí do normálu,Jinak si s náma Dada užije:-)
No víš co Pavli, já mám pocit že už se na to nebudu cítit nikdy,prostě mi bude pořád chybět když budu bez něj.Ale moc mi to bodlo a myslím že i klukum.Strašně jsem se těšila tam a ještě víc pak domu:-))

Kamyš, mě se cicí jméno k Vojtovi a Vašikovi moc nelíbí, já hlasuji pro Vítka!!
Piškotek 14942

Re: Re: Zdravím po dovče

14.8.2006 14:41:35
jo,jo plsa ted u nás jedou:-))

Pavli mě ta sítka taky padá, je uplně na .....!
Jinak to s těma hrncema znám, taky se u nás pořád vaří, nejlépe když mi muže pomáhat live.

Shirin, mě přijde žejste si podobné s tou první v pravo, ale ta co ji drží kolem pasu:-)Jinak z takových ženských museli mít při unosu všude radost!!
Pavla + 2 kluci 30231

14.8.2006 14:38:35
už vím:
Piškotku, Jiřík je na tom se spaním myslím podobně jako Tom. Sunar mezi 4 a 6 hodinou a pak spí tak do 7 až 8 hodiny. Když ale spí dýl a Sunar dostane po 6 hodině tak už většinou neusne. Není to teda nijak často ale semtam jo...A jednou taky vstal v 5 hod (tak před 14 dny) a pak už neusnul ale druhý den se to vrátilo zas do normálu. Takže neboj, to bude dobrý.
A Praha musela být fakt super. Já bych zase děsně ráda jela na pár dní do Londýna (bez Jirky) ale ještě se na to necítím.....
kaMyš 6886

14.8.2006 14:38:17
Holčiny, ještě radu, prosím :-) Už jsem byla nahlodaná, že jestli se narodí třetí kluk, tak že už nebude od V. Ale teď se mi docela začíná líbit jméno Viliam nebo William... S tím jednoduchým V to vypadá trochu divně, co? Nebo ne? "Obyčejného" Viléma bych nechtěla...
Pavla + 2 kluci 30231

Re: Zdravím po dovče

14.8.2006 14:33:36
ahoj holky,

konečně to vypadá na hezký počasí, co?Já jsem ted dodebordelizovala a jdu si udělat kafčo:-) Ještě musím vytahat hrnce z píškoviště:-DD Já fakt nemám vůbec pevnou vůli. Jirka udělá scénu jako že chce ŇAMI Ňami(=vařit), já mu pujčím hrnec, přestože jsem si milionkrát řekla že to nebudu dělat a aby byl klid tak to udělám, a on si to donese do písku .....ufff

Piškotku, hahahahaha, plsa mě rozesmály....

Dadi, mám na tebe 2 dotazy.za 1. kde jsi koupila dětské prkýnko na záchod a za 2.jsem si všimla, že máš nad vanou od Sassy síťku na hračky...drží ti tam? Mně to furt padá dolů..:-(((( Jo a ptala jsem se na truhláře a je to trochu ted komplikovaný, má toho nějak děsně moc na dlouho dopředu a dělá přednostně nějaké velké zakázky...i my ted budeme čekat...

taky vítám novou maminku (Jirka je taky 22.12)

určitě jsem ještě něco chtěla,....teď nevím....
kaMyš 6886

Zdravím po dovče

14.8.2006 14:20:29
Ahoj kočky,
tak zas po týdnu zdravím, už jsme zpátky z jižních Čech. Cestou jsme se stavovali u Markéty v Budějicích, bylo to moc príma, udělali jsme jim tam čurbes a vyjedli jsme je a zas jsme jeli dál :-D

Týden jsme si fakt užili, Vojta nás skoro nepotřeboval, měl dětský program, jen občas bylo potřeba, aby s ním někdo z nás šel, občas se sice nechtěl účastnit, ale to si někam zalezl nebo běhal po venku a moc nás nepotřeboval. Vašíka tam bylo trochu náročné uhlídat, ale časem jsme rezignovali a nechali ho, ať si dost dělá co chce... Byl tam program i pro dospělé, takový psychologizující, ale hravý, docela hodně jsme z toho kupodivu i mohli absolvovat, děti nás nechaly, a bylo to moc dobré. Docela věřím, že nám to s Martinem pomůže, abychom se tak často nehádali - poslední dobou se totiž hádáme z vyčerpání kvůli úplným kravinám.

Co je nového za ten týden?
Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 12094

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

14.8.2006 14:12:01
Hahahahahahahahaha teda Piškotku, teď se tady řežu smíchy:oDDDDDDD
Shirin, tak to jsem si tipla dobře, aspoň teda myslím, podle mě se jí drží ta druhá vpravo, prostě ta, co jí je vidět i šedá halenka a ne jen hlava, jo?
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

14.8.2006 14:02:33
No Dadi, nevím nevím, jak to s náma bude.Co jsem odjela tak byl manža na mrtvici, páč malý se vzbudil místo obvyklých 5-6 na mlíko až k 7 a to už neusl, no a dneska jsme trumfli i Sárinku, nespali jsme od 4.30!!!!NECHAPU, co to jako má znamenat:-)))Tak hezky jsme spinkávali:-))No snad je to jen nějaký přechod a zase se spravíme:-))

jo jinak taky vítám novou mamču!!!!

ad mluvení, jsme na tom podobně jak cyrda, mluvíme hodně, zopakuje uplně všechno, ale srozumitelnost taky nějak upadá s počtem nových slov, a taky se rozčiluje když mu nerozumím konkreétní slovo.

jinak nočník ABSOLUTNĚ nic:-(((

Jo a ještě jak jsem včera přijela, tak jsem chtěla udělat malému radost a šla do sprcháče s ním.Vysleču se a čekam na něho, on se na mě podívá, začne se smát, řekne "jo,plsa", letí do obyváku a řve "tatííí plsa,plsa", no a tatínek jen suše řekne,jo,jo Tomi prsa se nám vrátili:-))Nezabili by jste je!!
No a pak at se někdo diví že táák moc chci holčičku:-)
shirin 15589

Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

14.8.2006 14:01:25
..pidi..ta prvni vpravo,co se drzi nevesty kolem jedne ruky
Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 12094

Re: Re: Re: Re: Re: .....

14.8.2006 13:50:15
Ahojky, koukám, že to tady moc nežije.
Dopolko jsem tu měla přepadovku, přijela Marsela s Pavlou, tak si kluci trochu pohráli a naplánovali jsme si na středu návštěvu zoo. Kdo se přidá?
Taky jsem teda vytáhla nočník, když už to skoro všechny řešíte, podařilo se mi dvakrát něco odchytit, takže aspoň když se zeptám, kam se dělá lulu, tak Kubas ukáže nočník. Ale když jsem se nedívala, tak se stejně vyčurdil vedle...Ale kydž jsem teda chtěla nechat nočník na záchodě, tak to ne, to si ho Kuba musel odnést do pokoje. Takže výsledek je vpodstatě ten, že nočník máme rádi, ale čurat do něj nebudem.
Jinak u nás asi nic novýho není, včera přiletěla ségra, ale teď chudinka vybaluje, pere, uklízí atd, no však to známe.
Piškotku, Shirin, super, že jste si užily víkend, taky bych někam vyrazila bez founěte... Shirin a která je ta tvoje sestřenka? Tipuju druhá vpravo (od nevěsty). A nebo ta první?
Dadi snad se Cyrdova mluva zase spraví, stejně je šikulka šikovnej!
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 54028  [Dalších 53168 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.