| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 54028  [Dalších 53158 >>]
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: .....

14.8.2006 13:34:38
Ahojky holky,
celý víkend jsme někde v trapu,průběžně jsem vás dočítala, ale klasicky noc nevím.

Zaregistrovala jsem novou maminu. Petro, taky tě vítám.

Hanko, ptala ses na mluvení. Cyrda mele pořád, ale zhoršil se ve výslovnosti. Na přání opakuje pěkně, ale v normální řeči mu pomalu ale jistě vůbec nerozumím. Třeba místo "utíká" volá "ukatííííí" a stejným způsobem komolí většinu slov, takže vždycky dlouho přemýšlím, co tím chtěl vlastně básník říct. Navíc se rozčiluje, když mi něco říká a já mu nerozumím, chce za každou cenu zopakovat co říkal a když to nevím, tak se zlobí.No veselo.:-)

Dneska jsem lezli z postele o půl desáté - Piškotku, jestli mu to vydrží do megasrazíku, tak budeme opravdu skvělí spolubydlící :-).Dala jsem ho cvičně před chvílí do postele, avšem spát nechce, tak to dnes zkusíme bez spaní. Poslední dobou usíná po desáté, ak třeba to dnes hodíme do normy.

Piškotku, to je fajn, že jste si Prahu dokonale užily.

Shirdo,i ty tu svatbu.

Na Katunu s Terezkou taky myslím...... už se někde připíkají na pláži.:-)

Holky, nemáte zkušenosti s Ottem? Objednávala jste si některá něco? Jak to sedí? Vyhlídla jsem si tam ohoz na svatbu a pokud nic neseženu jinde,koupím to tam. Nemám s tím ale žádnou zkušenost. Jaké mají třeba velikosti. Je 38 opravdu 38? Nevíte?
Miri30 11611

Re: Re: Re: .....

14.8.2006 11:16:20
Ahojky,
tak se zase po pár dnech hlásím. Vilík měl nějakou virozu. 3 dny slušně horečkoval. Takže jsme si to moc neužili. Museli jsme odříct společný víkend se známými na chalupě. No, prostě nic moc. Ale hlavně, že už je malý v pohodě. Číst zpátky nestačím, ale budu průběžně nakukovat.
Piškotek 14942

Re: Re: .....

14.8.2006 8:43:23
Nazdárek holky!

Tak jsem doma z výletu:-))
Měli jsme se super, moc jsme si to užili, jen jsme střídali nakupky, výstavy, kina, kafíčka..no prostě relax neuvěřitelný, ale řeknu vám že jsem byla celou dobu jak bez ruky a strašně se mi stýskalo.Kdekoliv jsem viděla nějakého prcka, byla jsem naměkko a nejradši bych ho pomuchlala:-))
No chlapi to zvládli uplně v pohodě, prej jsem jim ani nechyběla:-)))jsou šikulky, tatka mu vymýšlel program tak se navzájem užili:-)
čekali mě na nádraží a malý byl víc urvaný z vlaků než že se mu vrátila maminka, potom pořád říkal "mama pyč váček"(mámá pryč vláčkem).

Shirin teda slušný unos:-))Já zažila svatbu, kdy nevěstu unesla její vlastní tchýně a pěkně to tam rozjeli!!Super že jste si to tak užili,ohledně těch chlapu no coment, tyto tipy naprosto nesnáším!!!!!

Simi užíjte si potápko a nový neopréén:-))

Jinak myslí je na dovči Katka, dak doufám, že tam mají lepší počasí než je tady.

Moc jsem pozpátku nečetla tak víc moc nereaguji,sorry:-))))
Saimona + HONZÍK a dvě ségry 17253

Re: .....

13.8.2006 23:40:08
Zdar nová maminko Petro :D,

s věkovým rozdílem jsme na tom podobně :DDDD. Jak ti holčičky pomáhají?

.....

13.8.2006 23:38:20
zdar Shirin, tak to sis pěkně užila :DDDDDDD svatbičku :DDDD

shirin 15589

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)

13.8.2006 21:41:04
Ahojky,

vcera jsem byla na te svatbe kamaradky a bylo to super:)Spala jsem u sestrenky a k ni domu jsme dorazili ve ctvrt na ctyri:
Spala jsem do dvanacti a pak jela za detma:)..

me tyhle akce vzdycky ujisti o tom,jak rada jsem za svou rodinu,manzela a deti.Vazne:)

reknu Vam priklad...balil me tam jeden kluk,je to dlouholety kamarad sestrenky.Zrana se uz vazne snazil..ja mu narovinu rekla,ze z toho NIC nebude,ze jsem pet let vdana a on mi na to s usmevem odpovedel.."NO A"?
Proste nebyl z to pochopit,ze JA jsem svemu muzi verna.

A dneska jsem se dozvedela,ze ma taky dloholetou pritelkyni,ale ze ji na vikend posila pryc a domu si vodi milenky...mnooo a pak jsem byla ujistena,ze takovych je mnohem vice..

NENI to silena predstava,nekoho takoveho si vzit??

tady je velice zvlastni unos..dva chlapi a osm holek:)
Ivka1 18501

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)

13.8.2006 14:17:22
Nazdárek holky,
to je kosa co? Doufám, že ještě letos bude teplo, tohle mě nějak nebaví :-(

Ivi, já bych taky nešla proti manžovi v tomhle. Buď se mi podaří ho přesvědčit, nebo sám začne chtít ještě mimi, nebo už žádné nebude. Proti jeho vůli bych si sama mimi nepořídila, nebylo by to fér.

Petro, taky tě tu vítám :-)

Lindo, Ládí taky pořád něco utírá a vyhazuje do koše :-) A hračky v nočníku, to je dobrý :-DDDD Ládí si na něj sedne, jen když si chce číst časopis o autech. Vuděl totiž u tatínka že si na záchodě čte....:-(

Jani, to by se mi taky líbilo strávit pár dní u přírodních lidí. Určitě to bylo super zpestření a co říkal Tobiášek na koníky? Jo a díky za radu, jak na manžu. Já teď neprudím a vyčkávám.....snad se dočkám :-)))

Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Re: Re: Zdarec

13.8.2006 11:58:29
Jo a ještě ti známí,jak jsme u nich byli,tak žijou dost "přírodně".Ta kamoška rodila doma sama jen s manželem.Vše bylo úplně bez problémů.Jen pak jeli do porodnice ukázat malého-jmenuje se Natan.Tam byli z nich úplně hotoví,protože nechápali,jak může někdo rodit sám doma.Museli nakonec žádat o povolení ministerstvo zdravotnictví,aby byl malý zapsán do matriky.Ted chtějí mít svatbu na skále/kamarád je horolezec/.Tak musejí taky vyběhávat úřady,aby jim to povolily,ale vypadá to,že to půjde.Jo a kdyby se jim narodila holčička,tak se měla jmenovat Niva,ale nakonec to jméno nemohli dát,protože prostě neexistuje.Tak by dali Lenu.
Antikoncepci taky neřeší.Chtějí mít 4děti.Ptala jsem se jí,co potom,až budou mít ty 4 děti?Tak říkala,že to se uvidí,ještě na to nemyslela.:-D Jinak fakt fakn lidi.:-)

Jak tu řešíte to druhé dítě,že manžel nechce.Tak u nás to bylo taky tak.Musela jsem začít jednat já,pokud jsem ho chtěla.:-D Přišlo mi,že manžel teda moc nevěděl co chce,zásadně proti nebyl.Ale přestali jsme o tom mluvit,protože chlapi to možná docela rozčiluje,když o tom ženská mluví pořád dokola.Tak uvidíte,kdyžtak ještě chvíli počkejte a pak nějak nenápadně do toho běžte a nebude mít ani čas o tom pořádně přemýšlet!:-DDD
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Re: Zdarec

13.8.2006 11:43:25
Ahoj holky,
zdravím skoro po týdnu.Vrátili jsme se v pátek,ale nějak nestíhám.Tobiáš ještě dostal horečky/naštěstí jen jeden den a 2noci-to měl asi 41:-(/,ale už jsme z toho venku.Včera se osypal,tak to byla nějaká xtá nemoc nebo zarděnky nebo něco takovýho....
Kdyby jste viděli kde jsme byli,tak budete docela čučet.:-D Známí od mýho bráchy bydlí na statku,kde mají koně a kozy.Mají 2 chlapečky-3roky a půl roku.Nastěhovali jsme se k nim s Tobiášem +mí 2 bráši,bratranec a ještě kamarád.Byli úplně v pohodě.Akorát tam mají čurbes jak v tanku.SLáma i v posteli.:-D Co jste na pořádek,tak nepřežijete ani 2dni.:-))) S bráchem jsme jim koupili čistící prostředky,protože měli jen Jar a já jim umyla všechny okna a vydrhla koupelnu a záchod.Byli z toho úplně u vytržení.Prej bych mohla jezdit častějc.:-D Jinak Tobiáš byl ve svým živlu.Hrál si s tím 3letých klučíkem.Měli štěnaťa,tak je tam muchlovali,hráli si na písku a tak.Ani déšt nám ze začátku nevadil,protože tam měli jízdárnu pro koně,kde byli piliny a kluci si tam hráli s bagrama.

Vítám novou mamču.Koukám,že už celkem zasloužilou.:-)

Je nějaký sraz v Brně?Zpátky číst nebudu,tak nevím,jestli jste něco nevymyslely místo té chaty u Pídi.

Re: Zdarec

13.8.2006 10:18:53
Vlado, jak píšeš o holčičkách tak mi to připomíná když holky byly malé....
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 54028  [Dalších 53158 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.