Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Saimona + HONZÍK a dvě ségry | 17253 |
|
|
Zdarec13.8.2006 10:17:59
Zdarec holky,
včera jsme se vrátili z hor :DDDDDDD, první dva dny nám tam propršelo....ani Fiona nechtěla jít ven /psa bys nevyhnal, takový bylo počasí/ :DDDDDDDDD. Pak to docela šlo, každý den jsme výletovaly...:DDDDDD. JO a všichni tam chytili nějaký rotavir...takže všichni blili. Naštěstí to trvalo jen 24hod., kromě mě :DDDDDDDDD. a dneska jsem nějaká k.o. Mám tady hromady na praní..... a zítra v noci jedeme do Hrvátie se potápět :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Jsem se zapomněla pochlubit, že jsem dostala nový neoprén :DDDDDDDDDDDDDD. moc jsem toho nepřečetla...ale Píďo Kuba je fakt dobrej v tom uklízení chichichichi.... Dádo jsem se moc smála .... Cyrilek je vtipnej :DDDD Klaudinka vypadá na víc :DDDDDDDDD |
| Vlada+Adi+Emmi | 13984 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 23:26:04
Ahoj holčiny,
zdravím opět po dlouhé době....absolutně nestíhám číst,tak aspoň něco o nás...holky jsou jak utržené ze řetězu.Od rána do večera křik,pošťuchování,hádání..na to si spolu hrají a jsou naprosto úžasné,pomáhají si,Adi radí,vysvětluje.... Občas jsem zralá na Jihlavu(nejbližší blázinec:(((((chichi Sem tam, je to spestřeno nějakou třešinkou viz včerejšek...v poledne dávám Emmi projistotu plínku...už jsem ji chtěla dát do postýlky,ale Adi se chtěla ještě vyčůrat,tak k ní...Emmi když to viděla začala šíleně řvát,protože si vzpomene,že chce také čůrat,ale má plínku tak z toho nedělám problém..no ona si ji sundala a vyčůrala se na koberec....ouu...ee tam ne ne ne,ukazuje na plínku...tak jsem nevěděla jestli omdlím,nebo jestli se mám začít smát..... Už se těším na dovču,nakonec jsem našla ubytovaní až na poslední týden v sprnu(ten Velký Meder na který jsem se ptala)..zasáhne to sraz????Já vůbec nemám přehled....mám na mysli jak Brno tak mega.... Jdu aspoň něco přešíst, a´t vím jak se máte, co děláte.... papá |
| Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 | 12094 |
|
|
Vítáme další Petru!12.8.2006 23:07:00
Ahoj jmenovkyně, to je fajn, že zas někdo přibyl. A Shirin bude mít určitě obzvlášť radost, zatím je na ostravsku sama:o)
Ivi tady se nic nedělo, tak jsem si šla dělat scrapbook. A taky uspávat founě, už jsem samostatný usínání zabalia, usíná sám jen poo. Možná se bojí tmy? Co myslíte? Lynn kašli na úklid, ale chlupy a prach jsou fakt hnusný, to souhlasím. Na druhou stranu poházený hračky mě nijak netankujou. A Kuba už je pořádnější než já:o( Onehdá jsme spěchali, Kubas si hrál s trychtýřema, tak jsem si řekla, že to nechám poházený a uklidím to až se vrátíme, obula jsem ho, oblíkla a jako že jdeme a on se vrátil do kuchyně a uklidil ty trychtýře do skříně. Byla jsem dost paf. Nebo jsem mu sundala tepláčky a říkala jsem mu, že je čuně, že tam má flek. Tak se sbalil a odnesl je do prádla:o))) A dokonce uklízí i oblečení po mě, když vysype drobky z piškotů, tak valí pro smetáček a lopatku a když se počural, tak si šel do šuflíku pro kapesník a vytřel to:oDDD No jen aby mu to vydrželo:oD Ale jinak když něco vylije, tak nevytírá, ale valí pro smetáček:oD Ale zase na nočník absolutně prdí, Lynn tvůj popis mě dost pobavil, úplně to vidím:oD S druhýma dětma vám neporadím, já jsem Mika postavila před hotovou věc a bylo:oD I když já bych chtěla 3 a on jen dvě, takže uvidíme. No dvě se snad zadaří a to třetí se uvidí podle finanční situace, chtěla bych ho později "na důchod" na rozmazlování:oD nebo třeba dvě na důchod, ať nejsou jedináčci? No to mi asi neprojde, hahahah. Tak já jdu dolepit stránku a spinkat. Zítra tady budu, tak ať tu jsou i nějáký příspěvky;o) a držte prosím ségře palce, zítra letí zpátky, tak snad to bude všechno ok, ta situace na letištích asi není moc růžová, ale snad už se to aspoň trochu uklidní. A ve středu letí Zuzka zpátky do Ameriky a to mám přecejenom trochu strach:o( |
| lynn+Áňa | 17834 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 22:11:58
Ahojky večer!
Čau Ivko, už jsem vás dlouho neviděla. :-) S tím ulízením je to na pytel. Mám pocit, že jsem pošahaná, ale mě ten čurbes prostě nedá. Sice to nikdo neocení a vidět to taky není. Ani mi tak nevadí rozházené hračky, ale ty věčné chlupy ze psa a kočky a drobky a prach... :-((( Anička teda hračky neuklízí, ale jak vidí někde papírek nebo něco ukápnutýho hned letí do koše nebo to začne šmudlat. Až mě tchýně podezřívala, že ji drezúruju na uklid. :-) Ale má to jen okoukané. Doufám, že jí to vydrží do puberty. :-))) Taky zdravím novou maminku!!! Ivi, Klau je fotkách zase krasavice. :-) Nočník u nás probíhá asi tak, že tu do před chvíle byla kamarádka s chlapečkem o 3 měsíce starším. Řekl, že chce čůrat, donesla jsem nočník, on se vyčůral, Anička ho pozorovala se zájmem, tak jsem měla radost, že jí to třeba docvakne. Pak to kamarádka odnesla, přinesla vypláchlý nočník a Anička si do něj naházela hračky a dál ho vesele používá jako vozidlo. :-DDD |
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 22:03:24
Ivko,tak to si někdy spolu postěžujem,jo??jedeš na sraz??jestli jo,tak to tam proberem,jo??já bych proti němu nikdy nešla,nestojí mi to za to,ztratit jeho duvěru!tím myslím vysadit horminu bez jeho vědomí,jsem v tomhle staromodní a zvedá se mi z toho žaludek!mám kammarádku,ta to udělala a teď jsou strašně spokojený,že maj mimi,ale tehle já nemužu! Pétro,tohle já si uvědomuju,ale manža ne!!bohožel!Klau spí dobře,jen když ji něco je,třeba zuby,tak se budí!ale nespí v postýlce,ale s náma v posteli!o))prostě si přeleze a spí!!párkrát,jak se snažila přlézt,tak se pozvracela,jak si mačkala žaludek,ale stejně to přelezla,tak jsem to vzdala a spí s náma!holky,já se loučím!PETRO,zase nakoukni!žejo holky?já jsem tu taky krátce,asi rok a holky jsou fajn a poraděj,když potřebuješ a to je bezva!tak a teď fakt dobrou!!
|
| věkový rozdíl | 49408 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 21:51:33
tak to je těžký,to by se určitě nevyplatilo jít proti manžovi,mohlo by se ti to pak vymstít,ale myslím,že už kvůli malý by bylo lepší mít aspon jedno-když to jde.Beru to tak,že až budou ti naši malí dospělí,bucdou někoho mít.Třeba ho jěště udoláš,třeba není všem dnům konec.Malá se asi v noci už nebudí,vid?
|
| Ivka1 | 18501 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 21:51:00
Jéééé Ivi, tak to máme asi stejné manžílky. Ten můj tvrdí to samé. Taky ho musím přesvědčit. Zatím jsme druhé mimi odložili. Ale až vyřešíme bydlení, tak zas začnu mírně prudit :-)
Díky za recept, vyzkouším a dám vědět, jak se to povedlo |
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 21:47:20
Ivko,recep máš v prosinčátkách!tak pak dej vědět,jak chutnalo!PETI,já bych další dítko brala,ale manža nechce ani slyšet!!nevím jak na něj"hlavně se nechci dohadovat a on vždycky říkal,že chce jen jedno!zkouším všelico,ale zatím marně!tak uvidíme!PÍĎO,nepsala jsi,že jsi tu pořád??tak kde tě máme??
|
| věkový rozdíl | 49408 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 21:38:59
tak to je malá šikovná,Ondra ví na co nočník je,ale vůbec se k ničemu nemá.Sice pěkně mluví-taky se docela domluví,začíná spojovat,ale myslím že proti holkám je straaaaaaaaaaaašně divokej.Tak snad taky přijde na to,že bez plín je líp.Jinak s těma jménama v poho,já jak jsem už 2 roky na mateřský,tak mám občas výpadky.A co sourozence-plánujete?
|
| Ivka1 | 18501 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 21:35:03
U nás nočník zatím nic, taky čekám, až bude sám chtít. občas jsme to zkusili, ale ještě na to není připravený. Radši to dělá do plínek
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.