Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 21:29:19
Petro!já jsem blbá,promiň!právě jsem si přečetla,jak se jmenujou!nechápu se!!!IVKO,recept dodám,je to hned a stráááášně dobrý!!já taky pořád uklízim a na nic!!
|
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 21:25:18
Těší mě!nočník je v pohodě!začala začatkem léta a teď už si ho nosí a křičí eee!začala sama od sebe,do ničeho jsem ji nenutila!spíme s plenkou!jinak bez!mluví taky dobře!Te´d má období a pořád opakuje co to je???dnes mě dostala!sedí na nočníku a říka pyč a to vím,že dělá bobek,chce být na to vždycky sama!tak ji říkák Klaudi,proč má jít maminka pryč?a ona smudim
|
| Ivka1 | 18501 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 21:22:56
Nazdárek holky,
manža čučí na Hvězdný války, tak nakukuju :-) Mňam ta střecha ze sušenek mě zajímá, nedaly byste recept? Pořád vás sleduju, ale nestíhám reagovat. To je hrůza, pořád jen uklízím a sundavám Ládina ze skříní. Kdyby to uklízení aspoň bylo nějak vidět, jenže je tu pořád binec. Teď jsem se rozhodla, že naučím Ládíse po sobě uklízet hračky, ale zatím se nedaří............. |
| věkový rozdíl | 49408 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 21:16:28
jsem Petra 32 ler,pocházím z Jihlavy,ale už 5 let bydlím u Ostravy a mám 3 děti-Martinu 14 let,Veroniku 13 let a Ondru 1,5roku.Toho mám se svým nynějším přítelem.Takže taky vánoce v porodnici?A co malá?Nočník a tak?
|
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 21:11:03
PÍĎO!ahoooj!no konečně se někdo ozval!už jsem tu trpěla samomluvou!to nejsou siamský dvoj!je to holčička,která se nar. před 4 dnima!má vše jednou:sdrce....,jen míchu 2krát a hlavičku!nikdo to nevěděl,zjistili to až když porodila!!!dovedeš si to představit??já nééééé!je to síla!jinak střechu z bebe sušenek,jsem taky udělala,mňam!teď bych ji furt žrala!to je dobrutka!VÍTÁM NOVOU MAMINU!ještě se neznáme!tak tedy!jsem Iva a Klau se narodila 23.12. a jsem z Kolína!jestli ti to nevadí,tak nám o vás něco napiš!to víš,jsme holky zvědaví,že jo???
|
| věkový rozdíl | 49408 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 21:01:40
ahojky,jsem tady nová a malej se nám narodil 22,12.2004.tak bych ráda pokecala s maminkama,co jsou na tom podobně.haloooo!!
|
| Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 | 12094 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 20:50:35
Ivi Klau je sladoucka:oDDD
A nestras se siamskyma dvojcatama, to musi byt hrozny, to jsou ty co ted oddelovali? Ja tu jsem celej den, ale sama se sebou kecat nebudu... |
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 20:45:44
Je to zdravá holčička,která se narodila,aniž by někdo tušil,že bude mít 2 hlavičky!to je síla,co????dovedete si to představit?????
|
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 20:43:22
kokám,že tady nikdo není,tak si pokecám sama,no!holky,něco jsem objevila,tak vám to jdu ukázat,co vy na to???
![]() |
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 19:38:49
tak znova dopadlo to takto:
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.