Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 19:36:44
a dopadlo to takhle:
|
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 19:34:32
Ahoj holky!jak se máme???mi jme dnes dělali toto:
|
| Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 | 12094 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 10:06:34
Holky kde jste kdo, my jsme doma slamění a tady mrtvo:o(
Marsi přijeď;) Mimochodem, jak nás Lucka pozvala do kavárny a pak to po nás chtěla zaplatit:oOO,tak tam pořád lítala strašně nízko a pořád dokola helikoptéra, mohla být nějákých 100-150 metrů nad zemí a vypadala děsně obrovská. Až jsme měli strach, že tam honí nějákýho zločince, nebo chce spáchat atentát na nějákýho papaláše v tom vedlejším hotelu. A víte holky co to nakonec bylo? Město Brno si objednalo fotky památek v Brně a budou z toho dělat 3D obraz Brna. Tak třeba na něm budem:oDDDD |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)12.8.2006 8:49:23
Ahojky, tak návštěva dopadla skvěle, akorát jsem teď trochu nevyspalá...
A zbylo mi tady děsnýho jídla, Marsi, Lucko, Pavli, nechcete někdo dorazit na návštěvu? Chtěla jsem se blýsknout a dělala jsem střechu z BeBe sušenek a kamarádka ji donesla taky, takže tady ještě jedna celá zbyla. A je fakt vynikající;o) Mohli by to i prcci, pokud nemají alergii na mlíko, jako někdo... Pak je tady pekáč rafaelo řezů a mraky slaností:oD Dadi neslavili jsme nic, každej rok se takhle scházíme s děckama z oddílu, ukazujem si fotky z tábora a jiných dovolených a kecáme. Letos to bylo u nás kvůli Kubovi, jinak to bývá jinde. Jo a nemáte někdo tip na chatu na silvestra co možná nejblíž Brna s velkou společenskou místností, jídelnou nebo tak něčím (asi 13 lidí) a vhodnou i pro naše founě? |
| shirin | 15589 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)11.8.2006 20:43:15
marsi..kam jela Terka?a s babi?
|
| shirin | 15589 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)11.8.2006 20:42:13
ahoj holky,
DADI>a pak se zlob,ze:)muselo te to desne rozesmat:) my se pred hodkou vratili z te Vankovky:)...a vybrakovaly tam Hilfigra:),nad pet kousku 50% sleva:).. KACI:ja bych si taky nestezovala...neres to,protoze se urazi a ty budes nadosmrti hlidat sama:(..ale chapu co tim vsim myslis.. |
| Marselar | 5307 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde jste?11.8.2006 20:36:54
Tak jsem si to po sobě přečetla a koukám že ta první věta vyzněla blbě:) Tím "doufám" jsem chtěla říct, že doufám, že se ta služebka Milošovi ještě neprotáhne . No, tak snad to chápete:)
Fuj, na kole jsme si dali pauzu na kofolu. Vypila jsem půl litra a teď je mi z toho někak šoufl.Tak jdu do vany |
| Marselar | 5307 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde jste?11.8.2006 20:24:39
Ahojte ženy:)
Tak jsem Terezku včera odvezla na letiště a jsme s Vikinžou sami:( M. se služebka nejak protáhla, měl přijet už ve st a přijede (doufám) až v neděli. Večer jsem se dívala na zprávy, jak ti hajzli terorističtí plánovali útoky v Británii a hned mě chytala panika. Terezcino letadlo mělo taky kvůli tomu zpozdění. Volala mi mamka, že se jim tam moc líbí. Akorát si musely doplatit jídlo na All inclusive, protože v hotelu jinak vůbec neprodávají balenou vodu. Jedině ve městě. S tím jsem se teda ještě nesetkala. A to je ***** hotel. no , možná je to tím:) Ale mě je tady moc smutno, Viki se taky po "Tete" pořád ptá. Odpoledne jsme si dali 20km na kole, hlavně finále do prudkého kopce mě docela rozhodilo. TAkže večer asi padnu za vlast Zuzkám Přeji vše nej k svátku. A opožděně i Romínkovi.....úplně jsem na to předtím zapoměla ![]() ![]() Dadi, super, že jedeš!!! Pěkně to vyšlo:) A Cyrda je pěkný vtipálek, živě jsem si ho s traktorem představila:) Kači, s tím hlídáním bych to zkusila udělat jak radí Píďa. Hlavně chválit. Protože, když si je rozkmotříš, tak už by ti třeba nechtěly hlídat vůbec. A někdy je to potřeba. Vím o čem mluvím, mě běžně děcka nehlídá nikdo, páč oboje rodiče jsou daleko:( Pídi, co máte za oslavu, že je u Vás tolik lidí? K nám by se toliko lidí ani nevešlo:) Tak si to užij. Hahá a pobavilo mě tvoje zdrhání bez placení:)))) Katka je už asi v Chorvatsku, což? Napíšu jí SMS, jak dojeli. A hlavně v jakém stavu:) Tak se mějte všechny krásně a užívejte víkendu.....hlavně naše pracandy |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde jste?11.8.2006 14:14:22
hmm my nočník ještě ani nezkoušíme, holky jsou šikulky. A koukám, že už vybíráte ženichy:oDDD
No nic, jdu péct rafaelo řezy a šunkovej závin a snad už to bude všechno... |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde jste?11.8.2006 14:13:44
hmm my nočník ještě ani nezkoušíme, holky jsou šikulky. A koukám, že už vybíráte ženichy:oDDD
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.