Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanka A kluk 02+dvoj.holky 04 | 8624 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Kde jste?11.8.2006 14:11:25
tak to my také breptáme.Řekneme tak máma,tata,deda,a hlavně tlačíme na nočník.Chodí samy a pleny jenom ven a na spaní.teď půjdeme ven s jednou mamčou která má půl roční dvojčátka kluky.
|
| Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 | 12094 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Kde jste?11.8.2006 14:01:34
Ahoj Hani, jak kdo. Někdo mluví ve větách a ještě dělá vtipy (Sára, Cyrda nebo Viky) a někdo nemluví vůbec (třeba Ondra) Podle mě mají holky ještě fůru času, myslím, že normál je pár základních slov, nějáký zvířátka a máma táta atd. (Kuba říká třeba teta, Ája, haló, auto, papat, ham, dem (jdeme),jo, dejé, tadyjé(kde je, tady je) a ještě pár dalších, ale věty netvoří v žádným případě. Občas se snaží něco opakovat, ale jde mu to spíš intonačně, než že by z toho bylo poznat to slovo. Ale něco si brblá furt:oD
|
| Hanka A kluk 02+dvoj.holky 04 | 8624 |
|
|
Re: Re: Re: Kde jste?11.8.2006 13:53:56
Ahojky.Jsem tu zase po dlouhé době.Chci se zeptat jak mluví vaše děti.naše kočky moc nechtějí
|
| Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 | 12094 |
|
|
Re: Re: Kde jste?11.8.2006 13:47:42
Ahojky jak je? Já dnes čekám návštěvu asi 16 lidí, tak jsem v jednom kole. Ještě k tomu jsem si neudělala nic dopředu, takže počítám, že až děcka přijdou padnu mrtvá a usnu s Kubou...
No teď jsem se rozhodla, že se aspoň v klidu najím, tak mám chvilku voraz... Kači s mamkou bych se asi snažila moc nerozkmotřit, spíš jí nějak naznačit, že se třeba Lukáškovi moc líbí na prolízačkách, nebo že ještě nebyl v zoo, nebo tak něco. Že se doma s tebou už nudil, a těší se ven a jé mami to je super, že si chceš vzít Lukyho do parku, on je tam děsně šťastnej a nechceš nám ho tam třeba vyfotit? Nemáme žádný fotky atd... Ale třeba už jsi to takhle zkoušela a nejde to, co já vím... Dadi super, že jedeš!!!!!!!! |
| KacaK. | 18185 |
|
|
Re: Kde jste?11.8.2006 12:34:03
Kde jste? Dáda pořádá modní přehlídku a vy jí radíte co na sebe, že jo?
|
| KacaK. | 18185 |
|
|
Kde jste?11.8.2006 11:18:34
To jsem tu od rána sama? Jsem dneska zkusila uložit Lukáška dřív, připadal mi děsně ospalý, tak uvidíme.
Jinak večeře byla včera skvělá. A náš vztah už je taky zase dobrý - to už dřív, jen jsem vám to zapomněla napsat. tak doufám, že to vydrží! Jen závěr jsme měli zkažený. Naše máma nám Lukáška předávala s tím, že byli v hospodě (sice na terase, ale přece). Byla tam prý i její kamarádka. Prý to vypadalo, že bude pršet, tak se chtěli schovat. Pak se zase flákali kolem centra. Tchýně nakonec nebyla... To už udělala posledně, že si s ním vyřizovala plno věcí. Teď zase byla na dvojce v hospodě. Mně (vlastně i H.) se to vůbec nelíbí. Nevím, jestli jsem věčně nespokojená. Ale myslím si, že když ho má jednou týdně, měla by s ním jít někam do přírody a pořádně se mu věnovat. A to vyšli až ve čtyři - vstával v půl třetí. Měla ho přivést v sedm a ještě plánovala, že s ním půjde k ní domů. Ani jsem se neptala, jestli byli venku jen hodinu nebo jak dlouho. Mám se jí na takové hlídání vykašlat? Nebo mám být zticha, přetrpět to, hlavně když mám volno? Vůbec nevím. Jo, Lucko, už dávno se chci zeptat: Jak ti jde kavárna? Je to asi dřina, co? Jsi tam docela často, ale lidí máte asi dost. |
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)10.8.2006 22:09:17
Jo, Ivi, drdol jsem nemyslela v žádném případě.:-)
|
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Dáda jede:)10.8.2006 22:07:04
Dneska jste asi všichni měli vtipnou kaši.:-)
Iva, Kača, Píďa i Cyrek. Usnul před půl desátou a v naprostém klídku, ale při druhém vylezení z postýlky za mnou přišel k PC. Nesl si traktor a klíčenku s klíčema.Já nic neříkala, jen jsem tiše pozorovala, co bude dělat. V klidu a pomalinku si sedl na zem, koukal na mě, já na něho a po pár vteřinách ticha kývnul hlavou a jak kdybychom se viděli dnes poprvé říká " A(h)oj".:-) Katuno, klidnou cestu na dovču a hezky si to tam celá rodinka užijte. |
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Dáda jede:)10.8.2006 21:46:49
Ahoj holky :-)
Kde jste?????????????????????? Halooooooooooo..... :-) Katu, užijte si to :-) fakt si to zasloužíte!! Dneska jsme měli mini srazík :-DD Píďa, Pavla a já (pracovně a bez Laurinky), ale i tak to bylo super. Holky, tam byly až do odpoledne :-) A Pavla nám dokonce donesla i oběd :-) Jo a musím pomluvit Pídˇu :-DDDDD Si představte, že odchází, loučí se s náma a usmívá se a až odejde tak nám s Pavlou došlo, že odešla bez placení!! :-DDDDDDD Ale hned to pak holka šikovná napravila :-DDD |
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Dáda jede:)10.8.2006 19:03:25
Katu,krásnou dovolenou!!!!
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.