| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 11122  [Dalších 11022 >>]
Begonie 17189
19.11.2012 15:41:09
Ahoj, ja byla taky porad napnuta, kdy uz to konecne bude a pak jsem tu sms-ku od Lucy malem zazdila. Jela jsem na cvicici vikend s kamaradkama a klasika se to zkomplikovalo - Adamek v utery zacal kaslat, ve stredu sel jeste do skoly a ve ctvrtek se uz vzbudil s teplotou a to samo do skoly nemohl A co ja ted s nim, kdyz jsem musela do prace. Tak jsem ho nechala samotnyho doma, celkem nic mu nebylo akorat kasel a zvysenka a zavolala babicce, jestli by za nim behem dopoledne nedosla a neuvarila neco k obedu. V patek nastesti mi dal notar volno, protoze sam taky nebyl v praci, tak jsme si aspon uzili. Ale uz snad 2 mesice jsem mela zaplaceny to cviceni, tak sjem odjela a cvicila a relaxovala a chlapi se zatim doma starali o sebe. A starali se tak dobre, ze dneska uz sel Admaek do skoly ~g~.

No ale hlavne, ze holcicka je uz v poradku na svete (dala si teda nacas, stejne ji podezrivam, ze Milda naridil, ze se musi vyrodit az 17/11 a nevyslo mu to teda jen o den) a ma se pry vyborne. Akorat Luca ma naky teploty, tak jeste nejdou domu. Ale snad to bude brzy OK, jinak tam vlitnu.

Alco, Adamek je zas velky kytarista ~b~. Prihlasil se ve skole na krouzek, ze se nauci hrat Bednu od whisky. Uz umi par akordu, ale moc mu to nejde rychle stridat, vzdycky si tam musi ty prsticky naraficit. Zacne s velkym lenam: Aaaa, 10 malych cernousku, pak je prastavka na prehozeni akordu, zase par slov, zas prestavka a nez prekoktame celou pisen, tak nam to trva 10 minut a je po cviceni ~:-D.

Ve skole mu to asi jde, jeste neprinesl jinou znamku nez 1, tak se nestaram. Zasahnu, az budou potize.

Miso, snad neco brzy najdes. V Praze to snad neni s praci nejak zvlast blby, tak hlavne aby to bylo brzy a neco zajimavyho.

Uz jste premyslely, kde udelame ten srazik?
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
19.11.2012 13:25:10
Gratuluji Lůce k narození holčičiky.~s~

Mirko, držím palce ať vše dobře dopadne a už se těším až nás informuješ zda mají kluci brášku, nebo ségru~;)

Já mám teď trochu krkolomné období, nějak nebyla chuť psát. Mamku trápí zdravotní potíže kolem srdce,teď i zuby, prostě se to nějak sype. Do toho všeho jsem musela dát v práci po 18-ti letech výpověď.Důvody se mi rozepisovat nechce.Takže jsem od 1.11.na pracáku. Teď mi to moc nevadí, blíží se vánoce, tak aspoň budu mít na všechno klid.Doufám, že to ale moc nebude trvat dlouho a práci si najdu. Už nechci vstávat před 5 hod. ráno a dojíždět na drzh konec Prahy, tak se koukám na své okolí.Něco mám rozjednané přez kamarádku,ale to vypadá tak suprově, že se bojím, že to nevíjde.15 min.chůze od domova, možná zkr.úvazek, což by mi nevadilo. No uvidíme, musím vydržet do pátku, kdybych se měla dozvědět zda no či ne.

Kluci ve škole OK, Honzíkovi to nějak podezřele jde. Kromě domácích úkolů pro školu nic nedělá,takže nad těma známka žasnu. Jasně občas ujede, ale v pololetí to vypadá na samé 1.
Matýsek bude asi matematik, je fakt šikula, nedělá mu potíže číst velká čísla.Trochu umí násobilku-tu má ais naposlouchanou od bráchy. Horší je čeština,vypadá to že tam bude nějaká dys.porucha a nebo je to problém logo.vady.Udělal již velký pokrok,ale stále nemá R a Ř.Ve čt.psali ve škole depistáž( četli, psali diktát,opis pod dohledem školní psych.)problémové děti následně půjdou do pedag.psych.poradny. kde proběhně důkladné vyšetření. Nehroutíme se z toho, pokud to nějaká dys.porucha( má problém se psaním)tak na to bude míst apsoň papír a bude mít úlevy a zkoušen bude jinak.
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
18.11.2012 18:54:11
Miri, tak jak píšeš o těch potížích, tak přesně tohle jsem cítila, když jsem čekala Honzíka. Taky to bylo po osmi letech a dr. říkal, že prostě třetí těhu a vůbec po delší době, že tělu to dává víc zabrat.
Já nemohla vůbec chodit, jak mě bolívalo dole v bříšku. Měla jsme pocit, že mě tam něco trhá:-( Ale dr. vždy na kontrole, že je vše OK a že je to tím třetím těhu.
Hlavně hodně odpočívej a šetři se.
Jéééé, jak já ti ten pocit závidím,.... ale já už budu čekat jen na vnoučátka~j~
Mirka, dvě mláďata+// 2258
18.11.2012 17:43:05
Alčo, díky za krásnou zprávu! Moc Lůce gratulujeme a přejeme hlavně zdraví, ať se rodinka krásně spolu sžije! ~x~~x~

Mně by ještě měly zbývat dva měsíce, je to teda ale náročné, - nevím jestli je to věkem nebo tím, že je to třetí těhotenství, ale příšerně mě bolí kyčle a pořád píchá v břiše, strašně špatně se mi chodí, musím polehávat, no ale jinak se na mrně moc těšíme, je hodně akční, tak kluci pořád zkouší, jestli je nekopne a protože se vrtí skoro pořád, tak se jim to často poštěstí. Jestli kluk nebo holka si necháme jako překvapení - je to jako s vánočním dárkem, - když ho rozbalujete, je to úplně něco jiného, když víte co v něm je, než když se necháte překvapit, což? ~t~
16.11.2012 20:09:30
Tak mi právě pípla SMS.
LŮCE SE DNES V 11:56 NARODILA HOLČIČKA ELINKA- 50cm a 3810g
Nakonec prý musela malá ven císařem, ale holky jsou OK a už ji měla i u sebe.

No to je super, mám za Lůcu obr obr obr radost( neměla to holka s tím těhotenstvím vůbec lehké), ale dočkala se , jupíííí
A já si jdu dát na malou fr´tánka domácí slivovice.
~z~~z~~z~~z~
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
16.11.2012 13:49:06
jsem si Ali říkala kdopak to vlastně je, ale pak mi to došlo.

Já úplně zapomněla, že je i Mirka těhotná. Teda Ali, tobě nic neunikne, já mám pocit, že v té hlavě nic neudržím. Poslední dobou furt něco zapomínám, hlavně mobil.

Jinak u nás nic nového, takže ani nevím co psát. Jediný nový je u nás křeček ~t~.
Tomáškovi se ve škole líbí, ale zatím ještě nenosí známky. Největší problém jsou úlohy, které občas zapomíná. Takže potom otevřu sešit a tam samé poznámky nedodělaný DU apod. Ona jim totiž vždycky řekne co mají za úlohu a oni si to mají v sešitě sami označit. Takže někdy to neoznačí a někdy sice ví, že mají úlohu, ale pro změnu nechá ten sešit ve škole, že.
15.11.2012 19:57:58
No to je ono, jupííííí ~b~
15.11.2012 19:57:42
Božínku co to je za ikonku ~8~
Alena+P+P+Honzík 25805
15.11.2012 19:56:46
Ahoooj, tak já občas také nakouknu, ale protože se tu nic neděje, tak mě to nenutí něco psát.
A ani tak není moc co.
U nás vše při starém,... velké děti bojují na středních školách, Pája se momentálně zabývá podáváním přihlášek na vysoké.Pokouší štěstí na vysoké v Brně obor architektura. No uvidíme jak se protluče talentovkama a hlavně jak jí dopadne maturita. Je pořád zaláskovaná, s chlapcem už je 1,5 roku. Popravdě já už byla vdaná a těhotná:-)... ale oni mají víc rozumu a do takových věcí se naštěstí nehrnou.
Peťka je v prváku a lehce se hledá:-)))
Honzík ve druhé celkem pohoda. Ale je vidět, že už jedou rychleji a je potřeba více připravy. Momentálně je jeho nej nej zájmem hra na fléznu. Ještě před 14 dny cvičil jen tak 2x týdně a to s donucením. Ale ted ho nevím co popadlo a hraje pořád,... v šest ráno, mezi jídlem, ještě když už je oblečený na cestu do školy, u televize, před spaním,.... prostě pořááááád, pomoooc.
Ale ono ho to stejně brzy zase omrzí, tak ať trénuje, když ho to momentálně baví, že?
Já pořád nastejno ve školní kuchyni,... pořád jen na šest hodin, pořád za pár švestek, ale pořád mě to ještě baví,...

Momentálně začínám řešit dárky.Největší problém, nevím proč, mám s Honzíkem. Nevím co mu letos koupit, nedaří se mi nic vymyslet:-(
Nemáte někdo nějaký nápad?

Blani, viděla jsem na facebooku, že jste marůdci:-(,... tak snad to bude brzy OK.
Já se pořád né a né z toho dostat. Už je to víc jak týden a zase se mi nějak přitížilo. Ale ono by to chtělo vyležet a né lítat po ránu na kole do práce, pak makat a uřícená zase na kole domů a ještě jsem pokoušela okna:-(( No pak se asi nemůžu divit:-(

Jakpak asi Lůca,... slečna se né a né vyklubat. Dává si pěkně na čas. Už jsem taky celá netrpělivá.

Miri a jak ty? Taky už se blížíš do finále, že? Jaké máš pocity po delší době mít zase mimíška? A co kluci? Máš tucha copak asi nosíš? Taky jsem napnutá.

No a co víc,... už mě nic nenapadá. Tak zase někdy,.. páček ~3~

Tak možná jsem měla příspěvek rozdělit na víc dílků, aby byla větší frekvence ~t~~t~~t~
Begonie 17189
13.11.2012 15:47:56
To je mi teda frekvence :-D. Prispevek co 2 mesice, to jsme to dopracovaly. U Lucu porad nic, teda aspon vcera jeste nic, ale tenhle tyden by to uz snad mohlo byt.

To jsem zvedava, jak to dopadne s tim srazikem. Ja se teda moc tesim. A kde to udelame? Mate nekdo nejaky tip?
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 11122  [Dalších 11022 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.