| Kislice+2 | 20254 |
Re: Dobré ráno:-)28.9.2008 11:11:12
PAVLIKU, koukam, ze mame stejny program, deti s tatinkem venku a ja uklizim, varim, peru atd...
![]() no ale nekdo to udelat musi, zejo... |
| Pavlik+Adélka 1/05+Anička 3/07 | 20669 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)28.9.2008 10:56:23
Ahojda, holky jsou s tatínkem venku, já vařím a uklízím,ale jdu Vás pozdravit.
Misty, nemáš to jíslo na jedno brdo, třeba zkus místo kaše řízek a uvidíš ten výraz ![]() Kisli, krásný fotky, Klárka má úžasnej šáteček a na té fotce druhé jak natahuje ruku, je ti neskutečně podobná! A nepodceňuj se, si kost ![]() Ditu, foť a pak písni, co na to tchánovci! Desty, ju, to si mě měla říct, já si právě objednala něco od nich na MMB. A Nechanice jsou ještě napůl žluté ze zadu,ale mě se ta červená líbí. Tady ze zadu a tady ještě jedna, kdy jsou spolu (málokdy se to povede) |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
Ahojky,28.9.2008 10:46:54
jé DESTY, tak já jsem Danečka normálně zasklila, fakt mě nenapadlo, že je to on. Supr článek
.PAVLÍKU, KISLI, krásné fotečky. KISLI, tak možná to budou mít u vás někde v zelené lékárně. U nás to kdysi mívali, ale bohužel se prý nějak nepohodli nebo co, takže už to tu nikde nemají a musím objednávat přes net. Což mě štve, páč zatím beru jen ten olej do nosu a musím kvůli tomu platit to šílené poštovné. Dneska je zase krásně. No asi to bude poslední pěkný víkend a pak až na jaře. To jsou teda vyhlídky. |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Re:28.9.2008 9:09:40
bre ranko...tak malej ma tu rymu zas kapanek horsi, a to jsme se ho snazili vcera nevystavovat slunicku (slysela jsem, ze slunce tu rymu taky zhorsuje...) ty kapky ATOK a tu aroma kosmetiku, to jde objednat jen pres net? Nebo nekde nakupujete i jinde...?
DESTY, jeeeeeemine, diky, ale prirovnavat me k Dite, bych se na Dity miste urazila...na tu fakt nemam (a ted ani na Danku )...samo o Pavlikovi a Klaudikovi pomlcim...kdepaaaaaaaak to jen fotky zkresluji... ale dik, zni to samo hezky, kdyz te nekdo pochvali... |
| Desty | 21386 |
Re: Re:27.9.2008 23:16:06
ahoj holky, no proč jsem se nechlubila dřív
To je takový težký Ale když mi Aromka přišla domů, tak mě to moc potěšilo. Nepočítala jsem s tím, že se jim zalíbí naše dovča No a ten komentář prostě vznikl tak zcela náhodně - prostě momentální nápad.Moc vám všem děkuju za pochvalu Dadouška ![]() A tímto vám můžu říct, že kdo byste si chtěl něco od nich koupit, tak tuším někdy v listopadu? budou velké slevy. Já taky nakupuju na vánoce - zase proč aspoň krapet neušetřit )Dito - to ještě tchánovci netuší, že budou další babi a děda? )) Ty jsi ale tajnůstkářka ))Alčo - ti trošku otrne a už to musíš servat viď? Odkud já tohle chování znám ![]() Pavlíku - supr výlet, Nechanice jsem nepoznala - nidyk jsem je totiž neviděla s touto barvou fasády Ale pamatuju si je dožluta? okrova nebo tak ![]() A ta fotka v listí je supr ! Na některých fotkách jsou holky strašně podobné, jinde mi to ani tak nepřijde ![]() Ale jsou to fešandy ! Misty - jako to je Mája intelektuálka )Kisli - supr fotky, tobě to moc sluší ! Vypadáš jak Dita - takové holčičky drobný - na to že máte minimálně 2 děti teda nevypdáte ani jedna ![]() Zítra má být ještě krásný den, musíme vymyslet nějakou akci - a užit si to slunko. |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: Re:27.9.2008 21:32:43
Jo a tchánovci se zítra dozví o mimču
![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: Re:27.9.2008 21:31:28
No co to je?
Mně se to odkliklo samo, cssss. Kisli, fotky super, taky máme hodně podobných fotek ze Zoo koutku s kozama ![]() Tchánovci jsou na vesnici, na takové docela malinkaté, hned u Brna. |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: Re:27.9.2008 21:26:43
Pavlíku, tak s tím míčkem, to je teda síla. Udělám teda culíčky, věneček je takový kytičkovaný no, nevím jak popsat, zítra nafotím děti a ukážu
.Fotky parádní ![]() ![]() ![]() |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Re:27.9.2008 21:14:59
ajeje, tak jedna se mi tam pripletla, K.fakt v ZOO nebaletila
)))PAVLIKU naaaaaaadherne fotky, koukam, ze jste taky paradne vyletili...ta s tim listim je uplne uzasna, bude supr do kalendare, vid...no a s tim mickem fuj, mne takhle jednou malem prizabil squashovej ![]() MISTY, nojo, Maja se fakt pekelne nudi, koukej ji vymyslet nakej lepsi program nez krmeni ![]() ![]() ![]() |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Re:27.9.2008 21:11:30
ahoj, tak tady dnes bylo uplne nadherne a my nevedeli kam na vylet driv...svatovaclavska pout, vinobrani na Karlstejne ci na Nelahozevsi...nakonec zvitezila ZOO (spletla jsem si totiz program, myslela jsem si, ze detsky program s postavickami Disneyho bude dnes a on byl pred tydnem...
) ale to neva, Klarka si to stejne moc uzila...od oblibenych koz jsme se nehnuli asi 3/4 hodiny... ![]() ![]() Pavlik to klasicky skoro cele prospal ![]() ![]() ![]() jo a potkali jsme tam Klarcinu ucitelku ze skolky...prej si v pondeli popovidaji co videly za zviratka... ))) tak myslim, ze krom koz si toho Klarka moc nezapamatuje ![]() jeee, DITU a nebylo ti v cirkuse spatne? Myslim z toho vzduchu... ja bych tam asi bejvala blila, ale vsak vis, jak mi bejvavalo soufl, vid. No a na zitrek jsem zvedava, tak fot, jo? Odkud budou mit kroje ? To jsem ani nevedela , ze tchanovci ziji na vesnici, to je supr.DESTY, panejo, tak Danecek uz je takovej fotomodel , jo? A ty jsi fakt hotova reporterka... ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.