| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 74818  [Dalších 74538 >>]
Kislice+2 20254

Re: Dobré ráno:-)

28.9.2008 11:11:12
PAVLIKU, koukam, ze mame stejny program, deti s tatinkem venku a ja uklizim, varim, peru atd...~:(~k~ no ale nekdo to udelat musi, zejo...
Pavlik+Adélka 1/05+Anička 3/07 20669

Re: Dobré ráno:-)

28.9.2008 10:56:23
Ahojda, holky jsou s tatínkem venku, já vařím a uklízím,ale jdu Vás pozdravit.

Misty, nemáš to jíslo na jedno brdo, třeba zkus místo kaše řízek a uvidíš ten výraz ~j~

Kisli, krásný fotky, Klárka má úžasnej šáteček a na té fotce druhé jak natahuje ruku, je ti neskutečně podobná! A nepodceňuj se, si kost ~s~

Ditu, foť a pak písni, co na to tchánovci!

Desty, ju, to si mě měla říct, já si právě objednala něco od nich na MMB.
A Nechanice jsou ještě napůl žluté ze zadu,ale mě se ta červená líbí.
Tady ze zadu

a tady ještě jedna, kdy jsou spolu (málokdy se to povede)
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209

Ahojky,

28.9.2008 10:46:54
jé DESTY, tak já jsem Danečka normálně zasklila, fakt mě nenapadlo, že je to on. Supr článek R^.

PAVLÍKU, KISLI, krásné fotečky.

KISLI, tak možná to budou mít u vás někde v zelené lékárně. U nás to kdysi mívali, ale bohužel se prý nějak nepohodli nebo co, takže už to tu nikde nemají a musím objednávat přes net. Což mě štve, páč zatím beru jen ten olej do nosu a musím kvůli tomu platit to šílené poštovné.

Dneska je zase krásně. No asi to bude poslední pěkný víkend a pak až na jaře. To jsou teda vyhlídky.
Kislice+2 20254

Re: Re:

28.9.2008 9:09:40
bre ranko...tak malej ma tu rymu zas kapanek horsi, a to jsme se ho snazili vcera nevystavovat slunicku (slysela jsem, ze slunce tu rymu taky zhorsuje...) ty kapky ATOK a tu aroma kosmetiku, to jde objednat jen pres net? Nebo nekde nakupujete i jinde...?

DESTY, jeeeeeemine, diky, ale prirovnavat me k Dite, bych se na Dity miste urazila...na tu fakt nemam (a ted ani na Danku ~j~)...samo o Pavlikovi a Klaudikovi pomlcim...kdepaaaaaaaak to jen fotky zkresluji...:-) ale dik, zni to samo hezky, kdyz te nekdo pochvali...
Desty 21386

27.9.2008 23:16:06
ahoj holky, no proč jsem se nechlubila dřív :-) To je takový težký :-) Ale když mi Aromka přišla domů, tak mě to moc potěšilo. Nepočítala jsem s tím, že se jim zalíbí naše dovča :-) No a ten komentář prostě vznikl tak zcela náhodně - prostě momentální nápad.

Moc vám všem děkuju za pochvalu Dadouška :-)

A tímto vám můžu říct, že kdo byste si chtěl něco od nich koupit, tak tuším někdy v listopadu? budou velké slevy. Já taky nakupuju na vánoce - zase proč aspoň krapet neušetřit :-))

Dito - to ještě tchánovci netuší, že budou další babi a děda? :-))) Ty jsi ale tajnůstkářka :-)))

Alčo - ti trošku otrne a už to musíš servat viď? Odkud já tohle chování znám :-)

Pavlíku - supr výlet, Nechanice jsem nepoznala - nidyk jsem je totiž neviděla s touto barvou fasády :-) Ale pamatuju si je dožluta? okrova nebo tak :-)
A ta fotka v listí je supr !
Na některých fotkách jsou holky strašně podobné, jinde mi to ani tak nepřijde :-)
Ale jsou to fešandy !

Misty - jako to je Mája intelektuálka :-))

Kisli - supr fotky, tobě to moc sluší ! Vypadáš jak Dita - takové holčičky drobný - na to že máte minimálně 2 děti teda nevypdáte ani jedna:-)

Zítra má být ještě krásný den, musíme vymyslet nějakou akci - a užit si to slunko.
Dita+4 18741

27.9.2008 21:32:43
Jo a tchánovci se zítra dozví o mimču:-)
Dita+4 18741

27.9.2008 21:31:28
No co to je?
Mně se to odkliklo samo, cssss.

Kisli, fotky super, taky máme hodně podobných fotek ze Zoo koutku s kozama~:-D

Tchánovci jsou na vesnici, na takové docela malinkaté, hned u Brna.
Dita+4 18741

27.9.2008 21:26:43
Pavlíku, tak s tím míčkem, to je teda síla. Udělám teda culíčky, věneček je takový kytičkovaný no, nevím jak popsat, zítra nafotím děti a ukážu:-).
Fotky parádníR^R^R^
Kislice+2 20254

27.9.2008 21:14:59
ajeje, tak jedna se mi tam pripletla, K.fakt v ZOO nebaletila:-))))

PAVLIKU naaaaaaadherne fotky, koukam, ze jste taky paradne vyletili...ta s tim listim je uplne uzasna, bude supr do kalendare, vid...no a s tim mickem fuj, mne takhle jednou malem prizabil squashovej ~Rv

MISTY, nojo, Maja se fakt pekelne nudi, koukej ji vymyslet nakej lepsi program nez krmeni ~j~~;)~:-D
Kislice+2 20254

27.9.2008 21:11:30
ahoj, tak tady dnes bylo uplne nadherne a my nevedeli kam na vylet driv...svatovaclavska pout, vinobrani na Karlstejne ci na Nelahozevsi...nakonec zvitezila ZOO (spletla jsem si totiz program, myslela jsem si, ze detsky program s postavickami Disneyho bude dnes a on byl pred tydnem...:-)) ale to neva, Klarka si to stejne moc uzila...
od oblibenych koz jsme se nehnuli asi 3/4 hodiny...

Pavlik to klasicky skoro cele prospal

jo a potkali jsme tam Klarcinu ucitelku ze skolky...prej si v pondeli popovidaji co videly za zviratka...:-)))) tak myslim, ze krom koz si toho Klarka moc nezapamatuje ~j~

jeee, DITU a nebylo ti v cirkuse spatne? Myslim z toho vzduchu...:-) ja bych tam asi bejvala blila, ale vsak vis, jak mi bejvavalo soufl, vid. No a na zitrek jsem zvedava, tak fot, jo? Odkud budou mit kroje ? To jsem ani nevedela , ze tchanovci ziji na vesnici, to je supr.

DESTY, panejo, tak Danecek uz je takovej fotomodel , jo? A ty jsi fakt hotova reporterka...R^R^
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 74818  [Dalších 74538 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.