| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 74818  [Dalších 74528 >>]
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

Re: Re:

27.9.2008 20:55:13
Desty no vyjste hvězdy R^

Pavliku moc pěkný fotky!

---

Já vám jdu ukázat, jak je Mája znuděná že musí sedět u jídla :o)))
Pavlik+Adélka 1/05+Anička 3/07 20669

27.9.2008 20:53:37
To bylo dnes krásně! Jeli jsme celá rodinka na výlet na Hrádek u Nechanic, Adélka šla i s tatínkem na prohlídku a my s Ani brouzdaly po parku. V tom parku je i golfové hřiště, všude cedule, pozor křížíte cestu hřišti. My si hezky celá rodinka seděli na lavičce, nikde nikdo a bum, najednou rána do lavičky a přilít míček. Teda tohle trefit někoho z nás, tak je po nás! No jo naše blbost,ale ti lidi byli tak daleko.

Desty super model!!!!A článek si napsala krásně. Já znám od nich tu baby intimku, je super, připadá my,že jen vodou prcku moc neumyju a mýdlo jim tam nechci dávat.

Dituš, já bych volila dva culíčky,ale nevím, jak ten věneček vypadá. To bych strašně chtěla vidět, hrozně se mi tyhle akce líbí, tak si to užijte.

Marodi, držte se!

Pár fotek z dneška...

holkám se to líbilo, Anička velmi těžce nesla,že jdeme domů
Dita+4 18741

27.9.2008 20:15:22
Ahojky,
tak i u nás dnes bylo docela pěkně, zítra má být ještě lépe, to se nám moc hodí, menší děti jdou v krojích na hody ke tchánovcům na vesnici, taky se těším, já městský člověk o tom pořádně nic nevím:-). Akorát nevím, jaké boty dětem k tomu. A Mišce jaký účes ke věnečku, neporadíte? 2 copánky, nebo culíčky, nebo jen jeden?

Dnes měli všichni 3 ráno trénink, pak odpolko jsme byli v cirkuse, děti všechny nadšené, před cirkusem byly ještě kolotoče, takže další zastávka a přišli jsme až večer domů, ještě jsme to vzali přes pohotovost, protože je Michalovi blbě a bolí ho krk, to i mně, ale mně by stejně nikdo nijak nepomohl, tak jen piju čaje.

Desty, no supéééér! Proč jsi se nepochlubila?:-)

Misty, Mája je pěknej cvalíček, má buclatý nožičky:-) a pěknej kukuč:-)
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

27.9.2008 18:15:27
Ahojky ve spolek,
to bylo dnes krásně co??
Mě je od včera už malinko lépe a měla jsem pěkně roupy~k~ Nedalo mi to a musela jsem na chvíli na zahradu.
Pak jsem ještě šupla na okno a umyla ho a te´d už cítím jak mi není dobře~k~~Rv
Malej má pořád zvýšenou teplotu a tak dřepíme doma~;((
Navíc po O neusnul a neskutečně protivnej a pořád brečí a mrčí!!! Za chvíli půjde do hajan.
No a mě čeká vyžehlit vše co dnes tak krásně uschlo~k~
Manža je na sraze, tak stejně musím čekat jestli nebude chtít aby jsem pro něj jela!! Ale říkala jsem mu, že po půlnoci pro něj už nika nejedu!!~:( A a´t se pak z Olomouce dostane domů jak chce!!!

Desty, já já já,... já jsem ten článeček našla, viděla a četlaR^R^R^ Jsi naše " reportérka" a malý je supr modelR^~s~

Misty, mě se fotečka líbíR^~s~ Já mám tu klasiku z ateliéru rádaR^

A už nevím co jsem chtěla. Malej ječí jak pardál, tak jdu na něj!!!~:(
Krásný večer všem.
Mirka, dvě mláďata+// 2258

Re:

27.9.2008 14:45:16
No téda, Desty, úžasný!!! R^

Makaz, nádherné stránky, nádherná rodinka! Ať se ti tu s náma líbí.

Ááá, už se mi prcek vzbudil, tak mám po siestě, papa zatím.
Marky+Tomík a Klárka 21856

Re: Ahojky,

27.9.2008 13:34:40
Desty:-) Daneček je jak dítě ze žurnálu~:-DR^R^R^~s~
Musim přiznat, že bych ho při běžném listování nepoznala!
Desty 21386

Re: Ahojky,

27.9.2008 12:58:05
No Nikito :-))) Teda nic tě nezaujalo jo?

Tak pro tebe a i pro ostatní - je to vypreparovaný,aby jste viděli, co máte vidět :-)

Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209

Ahojky,

27.9.2008 8:25:27
DESTY, časopis nedostávám a nějak nevím co na té straně 3 mám vidět. Nic mě tam nezaujalo.

MISTY, krásná fotečka.

MAKAZ, teda jste moc pěkná rodinka a fotečky z Kréty krásné. Hned bych tam jela, vypadá to jako v ráji.
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

Re: ...

26.9.2008 21:35:41
Lolo kámoše fotografy dávno nevídám a kdoví kde je jim konec, my jsme chtěli klasiku, akorát pixlu doneseme příště teda svoji ~:-D~:-D~:-D
cyber + marjánka 22287

...

26.9.2008 21:32:53
hele Misty, nač takový "klasický" fotky, kyž máš spoustu kámošů fotografů co ti můžou udělat opravdu nějaký moc pěkný a ne takový strojený, vždyť takovýhle fotky se dělaj už od tý doby co existuje fotoaparát

mája je překrásná ale je fakt že ta pixla s tím umělým dortem to trošínku kazí ~k~~k~~k~
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 74818  [Dalších 74528 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.