Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)26.9.2008 21:13:47
Pavliku no jo, jinej dort ani stojan neměli
![]() |
| Pavlik+Adélka 1/05+Anička 3/07 | 20669 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)26.9.2008 21:07:44
Misty, Majinka je jako vždy kouzelná!!!
![]() Upřímně.....mě se nelíbí ten dort ani ten stojan s tím nápisem, snad se neurazíš |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
Re: ...26.9.2008 20:46:53
Misty, tak to je bombááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!! Fakt výborný!!! Máje to moc sekne.
|
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: ...26.9.2008 20:08:43
tak vám jdu ukázat jednoroční foto :o)
![]() |
| Denisa+Eliška1/05+Vojtíšek2/09 | 20606 |
|
|
Re: ...26.9.2008 19:18:20
Alčo, já mám taky depku z toho jak nic "nemůžu"
![]() Doma bordel jak v tanku, taky je potřeba vařit, vyvenčit dítě apod.... A to má být o víkendu hezky, tak snad už bude líp!!! Ditu, já jsem koukala že v HM (ve městě) pro těhule nemají nic :-( V CA nevím, ale když jsem čekala Elišku, tak tam měli dost šílený "modely" ![]() Mám tipa, že na Lesné na poliklinice mají moc hezký věci pro těhotný, tak se tam musím dohrabat, příští týden tam jdu s Elíkem k zubařce, doufám, že už budu fit. |
| Desty | 21386 |
Re: ...26.9.2008 18:52:07
Nikito - dostáváš od Atoku i ten jejich časopis?
http://www.originalatok.cz/downloads/Aromaterapie-03-08-1.pdf strana 3 ![]() |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
Re: ...26.9.2008 17:06:49
Alčo, vy si teda taky užíváte :-( Asi to bude chtít panáčka slivovičky, ale když řídíš tak pěkně až na noc! U nás už to ustupuje a už se fakt těším až se toho zbavíme. Opary už vypadají líp.
My jsme stihli zajet na poštu, už to bylo nutné a na nákup taky. Tak jsme zásobený ![]() |
| makaz | 31812 |
|
|
Re: ...26.9.2008 16:34:17
Ahoj, já zas mrkla a téma mluvení mě docela zaujalo.Zrovna jsme měli ve školce rodičák a p. uč. říkala, že polovina dětí tam chodí na logopedii(my ne
) a že je potřeba s dětma víc mluvit, číst jim pohádky a né jim jen pouštět dvd....No tak, přiznejme si, u koho to dvd občas neběží, že? Naše Emča občas ze sebe dělá schválně malé mimino a říká..mama, papu atd. A tak jsem na to přestala reagovat a až začne mluvit normálně, zas se ji věnuju...Jo a pokud naši rodinu chcete víc poznat, mrkněte na http://rodina.cz/mme |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: ...26.9.2008 16:05:57
Ahojky, všechny zdravím a zas emizím než vás nakazím.
U nás jsou ty nemoci jako mor ![]() ![]() ![]() Pája leží od pondělí a já už se od úterý moc necítím. Ale v rámci možností se vždy nadopuju paralenem a šupajdím do práce, do školky a tak co je potřeba. Ale včera to na mě nějak vše dopadlo. Mám pořádného chřípáka a jsme totálně KO ![]() A nejhorší je, že ráno se vzbudil s teplotou i Honzík!!! Jinak mu krom rýmy, kterou má ještě od minulé nemoci, nic není. Jen je totálně protivnej a umrčenej. Mě je docela ouvej, protože mám vystěhovanýho půl baráku na hromadách a do toho je mi tak zle, že s tím nemůžu nic dělat. A já prostě nesnáším to, že nemůžu!!! Uf uf uf ![]() Tak jsem si pofńukala jdu se nadopovat lékama a musím jet zavést kluky od Péti ze třídy do kina.To jsem taky vytočená,domluvil i kino a táta ho v tom podpořil a teď je cesta tam i večer pro kluky zpět na mě!!!! Grrrrrrrrrr Koukala jsem na Ditovic akrobata ![]() Jůůůůůůůůů závidím![]() A ještě posílám gratulaci Dendě ke kopanečkům , taky závidím![]() Tak a mám okno a pádím za protivou Honzíkem, grrrrrrrr, pomooooooooooooooc ![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
Re: ...26.9.2008 15:22:12
KISLI, tak mrkni : http://www.originalatok.cz/. Je to něco jiného než slaná voda.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.