Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| cyber + marjánka | 22287 |
|
|
...26.9.2008 14:57:56
MISTY - neřeknu, neřeknu, až se to rozsekne, teď o tom nechci moc mluvit, jsem napnutá jak kšandy, no, nicméně nemám v tom oboru žádné zkušenosti, takže bych pochopila kdyby preferovali někoho kdo v tom už umí chodit (bodejť, zaučení by jim nedalo tolik práce a mohl by začít hned makat)
jinak já zase fakt neumím počítat v angličtině komunikuju celkem často s jedním tour managerem, holanďanem, si píšem po icq, tak relativně nějaký trénink mám, je to tisíckrát lepší si přečíst knížku v aj, poslouchat aj muziku nebo s někým si dopisovat, než tisíce kurzů ![]() |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Ahoj, tak se jdu rozloucit26.9.2008 14:57:06
tak jsme doma ze skolky, vse v poradku, prej to bylo fajn a tak...tak uvidime v pondeli...ted jdeme ven, je tam nadherne.
Jo, Pavliku, to byla ukazkova hodina, jak jsem vyrozumela prvni ctvrtek v mesici muzou bejt rodice vevnitr, protoze je to ukazkova hodina (asi aby videli, jak ditka pokrocila...) ale jinak taky za dverma... NIKI, tak rucicku mela Klarka tenkrat nateklou ale od stipance, no...taky nerikala, ze by ji to bolelo, jinak nevim...:-/ adiky, ty kapky fakt neznam, my strikame Vincentku nebo Mar...tak se mrknu co je v tomto, jestli je to na stejne bazi, tak kupovat nebudu, ale jestli neco jineho, tak rada vyzkousim. |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: zdar a sílu !!!26.9.2008 14:52:34
Lolo držím moc palce, pochlub se taky o jakou práci jde
A jsi teda dobrá, já bych si v angličtině momentálně ani neuprdla pokud jde o plynulý rozhovor, musím na nějaký kurzy oprášit to co už umím. |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: Ahoj, tak se jdu rozloucit26.9.2008 14:44:24
Tak jak tu někdo psal že dítě místo S říká Š, tak u nás naopak, on neumí Š, takže říká to S
Třeba mi řekne VIDÍS? Ale asi to neva, logoprdka ho chválila za sykavky, že je ještě umět nemusí a už umí, to prý naskočí samo. R,Ř samozřejmě neumí, L říká ale hezky, což prý je dobře páč díky tomu naskočí dobre i to R. Ale na to je čas. |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
Ahojky,26.9.2008 14:14:45
holky myslíte, že je normální, že má Davča jednu ručičku od lokte po dlaň silnější ? Včera jsem si toho všimla, tak jsem šla k doktroce, ale bohužel už tam byla jen sestra. Nevypadá to, že by ho něco pichlo a ani ho to nijak nebolí, tak jsem z toho jelen.
DITO, to je krásná fotečka a malý cvičí už v bříšku. Pak nemáš mít tak sportovně nadané děti, když trénují už v břiše .DENIS, gratuluji k pohybům. KISLI, olejíček určitě znáš, je to tento : ![]() Co se ttýká mluvení, tak Tom mluví normáloně ve větách a souvětích, s tím problém nemá. Řekla bych, že má hodně velkou slovní zásobu, ale neumí klasicky R,Ŕ a L. Na srazíku jsem děti nijak zvlášť nesledovala jak kdo mluví, ale musím říct, že při jídle se vedle nás ocitla Ivča s Verunkou a musím říct, že Verunce jsem opravdu nerozuměla ani slovo. Takže si myslím Ivčo, že logoped je u Verunky opravdu na místě. |
| cyber + marjánka | 22287 |
|
|
zdar a sílu !!!26.9.2008 13:41:55
NAZDÁÁREEEK
![]() tak jsem dneska v dobrém rozmaru, byla jsem na druhém kole výběrového řízení na moji vysněnou práci (naprosto jiný obor než kam "patřím), celý pohovor byl už se šéfkou ze španělska v angličtině tak PROSÍM PROSÍM DRŽTE PALEČKY ať mě vemou!! to je tak jediná práce která by mě asi bavila, sice bych měla volný jen jeden víkend v měsíci (jinak volné jiné dny, např. po-út, jindy st-čt atd.) ale prostě by mě to bavilo ![]() mája má hemofila, já zlatýho s., a ještě angínovýho bacila a manža taky nějakej bacil, tak v po jdeme na kontrolu na orl, to mám zase jiný pohovor, ale už klasický kancelářský obchodní.. Pavliku, nojo fakt mi operovali uzlinu v třísle zaživa, respektive dvě uzliny najednou mi tenkrát tahal, no bylo to trošku maso, taky jsem si zezačátku říkala, že to asi budou dělat pod narkozou, ale nedělal, ještě u toho měl takový vtipný průpovídky, že má tupou jehlu na šití a kdesi cosi, je fakt že jak to z uzlin tahal, tak jak jsou napojený v tríslech všechny ty šlachy, tak jsem cítila úplně bolest až v koleni a k pasu, nic moc zážitek bleble co se týče mluvení tak maja místo S nazačátku říká Š (např. štoleček), místo F říká Š (fialová barva je ašajalová), a místo K říká T ale jen zezačátku, uprostřed a na konci už to řekne dobře(toníček místo koníček) - ona má takového koníčka a babička se jí jednou ptala jak se jmenuje a ona chtěla říct koníček, a samozřejmě jak to neumí říct tak řekla TONÍČEK tak je to koníček toníček jinak R a Ř říká odjakživa správně, rozumět jí je, a používá takový obraty až mi padá čelist, třeba si hrála s motýlkem a větu začla slovy "promiňte že ruším,..." a fakt z ní padaj kolikrát takový slovní obraty, holt bude z řejmě jazykově šikovná, po mamince, ovšem jestli po mě zdědí talent na matematiku tak to bude teda pocuc, já říkám, že umím počítat jenom na prstech a to je skoro fakt ![]() ![]() ![]() jinak o jídle mluvíme všelijak - že se jdeme nadlábnout, nabaštit, nacpat bříška a podobně ![]() ![]() ![]() sukýnku z HM máme taky, akorát maja chtěla takový ten trčací dres (jak je takovej ten trikot a na tom je ta sukýnka našitá), ale to by se jí blbě převlíkalo, tak jsem jí překecala na tuhletu ![]() |
| Pavlik+Adélka 1/05+Anička 3/07 | 20669 |
|
|
Re: Ahoj, tak se jdu rozloucit26.9.2008 13:19:39
Ahojda, mě spadl kámen ze srdce, konečně jsem si došla na chíru s tím tříslem, poslal mě na UZV, že se mu to jako uzlina nezdá, tak je to lipom (tukovej nezhoubnej útvar)a 9.10. jdu na vyfiknutí.
Lolo, prej uzlinu v třísle by dělal pod narkozou, Tobě to fakt dělali v lokále? Brrr. Jo a Ivčo jak přišla na roštěp? Desty kuci jsou krásní, fakt kopie. Ditu, no jo nohy za hlavu, to bude šikovnej sportovec jako vy všichni. Kisli, ta skříňka je moc hezká,ale Pavlík je hezčí.Mě se ale moc líbí ta truhlička dřevěná!? Hele na tom cvíču jste vy rodiče uvnitř? Na jednu stranu fajn, vidíte,jak hezky cvičí. Já bych měla strach, že by děti za rodiči pořád běhaly. To my musíme být na tancování za dveřma. K tomu mluvení. Já se trošku pochlubím, Adélce už skočilo i Ř. Neboj Ivčo, logopedi si skoro se vším poradí. Prej akorát L se blbě učí, na to není moc pomůcka a prý je to něco nedovyvinutého v mozku, časem tam prý taky skočí. No a Aninka, ta se teď krásně rozmluvila, dlouho neříkala K a teď už ho taky říká. Je srandovní, vypadá mladší a z kočárku na mě volala dnes: mamí dolů ťapat posím posím a ještě u toho sepla ručičky a prosila. No hele, všude je něco, naše Adélka mluví krásně,ale strojí se příšerně (teda je to už lepší) a neusne sama ani náhodou, stále vyžaduje tulícího asistenta (což je tatínek) Blanka už je asi na cestě, chtěla jsem jim popřát šťastnou cestu.. Deni, ju, to bych taky ještě chtěla zažít to kopání!! Tak gratulace. zítra chceme vyrazit někam na výlet, nemáte někdo typa kam? Aby to nebylo extra daleko. |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Ahoj, tak se jdu rozloucit26.9.2008 13:08:13
jemine, Desty, jako proc bys mela resit zdrobneliny, jeste to tak...vsak je to hezky, ne? Copak nam maji rikat mama a tato kdyz muzou hezky maminko, tatinku? Nebo kytka je kyticka, medved medvidek, vsak je to uplne normalni, ne? to teda rozhodne neni vada reci to je normalni detska mluva, zas nedelejme z komara velblouda, zejo
![]() ![]() DENISO, tak to je supr, ze uz Eliska to jidlo aspon ochutna... a ta nemoc je blba, kor v tehotenstvi, vid...tak at jste brzo fit...my si jedeme pro Klarku, tak jsem na to zvedava |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
Re: Ahoj, tak se jdu rozloucit26.9.2008 12:29:18
Zapomněla jsem dodat, že třeba řekne, ze spadla a má z toho auva.
|
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
Re: Ahoj, tak se jdu rozloucit26.9.2008 12:28:08
Tak to auva používáme, ale to prostě neřeším, když si něco udělá tak řekne, že má auva a to je taky slovo i citoslovce dle mého.
Ale zase moc pěkně mluví jako maminka, tatínek, babička, dědeček, hezky říká i jména dětí a to dost srozumitelně. R, ř neumí, na to má ještě dost času. U nás je prostě problém v tom, že nemluví čistě a občas přehodí písmenka. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.