Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
Re: Ahoj, tak se jdu rozloucit26.9.2008 10:36:32
Dvakrát do roka - samozřejmě v uvozovkách!
|
|
|
Re: Ahoj, tak se jdu rozloucit26.9.2008 10:35:23
Hm, a vám nikomu děti neříkají, že chtějí papat? Všichni říkají, že chtějí jíst?
Citoslovce papu se u nás používá tak dvakrát do roka, řekla bych, že v takových situacích, když prostě já nepovolím a ona se dožaduje. |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Ahoj, tak se jdu rozloucit26.9.2008 10:25:06
nojo, papu...to tam chudinka furt opakovala v ty restauraci, jak chtela ty testoviny a matka "tyranka"
ji nechtela dat, vid... neee, sranda, mela dietu po tom prujmu, to je jasny...hele, jako ja za sebe (nejsem odbornik, takze nevim) si myslim, ze ty citoslovce misto normalnich vet (souveti)uz proste v tomhle veku pouzivat neni bezne, kazdopadne absolutne by me to tady nenapadlo vytahovat, kdybys to vcera nenapsala s tou vasi doktorkou...vsak oni si ji odbornici pohlidaji a urcite se to srovna, toho bych se nebala, jen me to fakt tehdy zarazilo, kor u Verunky, co vypada pomalu na 5 let, zejo ![]() ![]() |
| Denisa+Eliška1/05+Vojtíšek2/09 | 20606 |
|
|
:-)26.9.2008 10:19:21
Ahoj, hlásím se po delší době, neboť u nás taky řádí nemoci :-(
Eiška má naštěstí jenom rýmu, zato já jsem chytla chřipku, neděle-úterý jsem byla chodící mrtvola, teď mně to klasicky přešlo v rýmu, taky pěkně hnusnou, třeští mně hlava od dutin ![]() ![]() ![]() No prostě hnus, dopoledne, když je Elík ve školce tak polehávám a odpolednem se tak nějak proplácáme - TV, hraní na prodavačky, plastelína atd... Naštěstí Eliška se poslední dobou fakt hodně osamostatnila co se týká hraní, takže si vydrží i 2 hoďky povídat s koníkama a plyšákama a mezitím třeba kouká na pohádky a tak. Ve školce taky dobrý, akorát ráno se jí tam nechce, ale to spíš proto, že se nechce vypravovat a následně jít do zimy . V jídle se taky trochu polepšila, sice zdaleka nejí všechno, ale aspoň už to tak striktně neodmítá a třeba ochutná polívku a tak.No a k těm nemocem co mám, mě ještě 2 dny dost šíleně bolelo břicho na pravé straně, takže jsem samozřejmě začala vymýšlet nemoci jako slepák, ileus a bůhvíco, ale naštěstí to byly asi zaražený prdy, ale fakt dost drsně. Jestli to takhle bolí mimina, tak už se nedivím, že tak řvou!!! DITO, zajímavá fotečka . Že by už trénoval nějaké kreace na ledě???A gratulace k bezchybnému miminku! Já jdu 16.10. Pak ještě za týden na ![]() Nákrčník - koupila jsem Elišce v HM, ta snad ho bude nosit, ona kolem toho krku taky nic nesnese. MAKAZ - tu bundu od Tchiba nosíme taky kolem krku rozvalenou, až se víc ochladí, tak to pořeším tím nákrčníkem. No a hlavně už se těším, až budu fit, protože už si NUTNĚ potřebuju koupit těhu oblečení, hlavně kalhoty. Taky asi zimní boty na zip, protože mám od loňska šněrovací, což teda s tím břichem asi nebudu zvládat. Jo a na to hlavní bych zapomněla - mimi od minulé středy kope, dokonce to bylo vidět, protože jsem zrovna ležela ve vaně ![]() Už jsem cítila nějaké poťukávání tak týden předtím, ale teď už je to jasný. Takže začalo na přelomu 17 a 18tt. Tak ahoj, jdu se zase válet! |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Ahoj, tak se jdu rozloucit26.9.2008 10:17:33
no, tak s BLANKOU snad letadlo nespadlo, chvalabohu...
ted uz si nekde uziva romantiky...tak jeste ten let zpatky, zejojinak u nas dnes skolka lepsi - taky vezl tatinek, ale u obouvani tam rohlicek s pusou delala ale spravil to plysak na cestu a v aute zas Pavlovi vypravela takovym zastrenym hlaskem (jak potlacovala plac), ze maminka prijde po pohadce a tak...takze rozhodne to nebylo uplne v pohode, ale taky ani snad zadna katastrofa...pritom odpoledne vcera uplne v pohodicce, rikala, ze ve skolce bylo prima, ukazovala mi co vyrobila a tak. Chjo, tak ted bude vikend a jsem na to zas zvedava v pondeli. |
|
|
Re: Ahoj, tak se jdu rozloucit26.9.2008 10:16:50
Kisli, říká normálně napít nebo pití, jestli sis to nespletla s tím, že říká, že chce papat nebo papu
![]() |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Ahoj, tak se jdu rozloucit26.9.2008 10:11:30
jeee, IVCO, tak to jsem rada, ze te to jen pobavilo, taky te to mohlo nastvat, zejo...taky kdo by snesl jen tak kritiku vuci sobe ci svemu ditku, ale ja to nemyslela zle, to byla jen okamzita reakce na to, jak jsi psala, ze Verunka spatne mluvi...a jako pokud to teda nebylo brm brm, tak co pouziva za citoslovce u toho, kdyz chce napit? Protoze kazdopadne si nerekla, ze chce piti nebo ze ma zizen o tom jsem presvedcena, protoze mne to tehdy fakt dost zarazilo...Ale samo ty ji znas lip a treba to byla nahoda.
![]() |
|
|
Re: Ahoj, tak se jdu rozloucit26.9.2008 8:29:17
Dobré ráno,
Kisli, vzpomněla jsem si Verunka nikdy brm brm na pití nepoužívala. To sis nás spletla s někým jiným To jsi mě docela pobavila ![]() Blanko, užívejte!!! |
| Begonie | 17189 |
|
|
Ahoj, tak se jdu rozloucit25.9.2008 22:30:45
pred tou nasi velkou parizskou romantikou. Adamek uz je u segry s nasi mamkou, budeme ji muset privezt neco fakt velkyho a drahyho - ma tam Adamka, Terezku s Andulkou a jeste Michala (toho segry vyvdanyho 17 "synacka") a je pry naprosto vzornej. Jako cert proste zlobi jenom maminku.
Navic se ho ani netklo, ze odjizdim, zamaval mi, rekl "tak ahoj, uz jed" a dal se nerusene venoval hram s Terezkou. Tak jsem jela, zabalila, ted jeste zkouknu Zoufalky a jdu spat, zitra vstavame v 5!!! Jeste vam tlumocim svoji posledni vuli, zcela vazne minenou!!! Kdyby s nama spadlo letedlo a vy se to nahodou dozvedeli, tak ze chci, aby si Adamka vzala svagrova (sice uz neni nase pribuzna, kdyz se s Jirkovym brachou rozvedla, ale hlavne, aby ho nesverili stryckovi - coz by ovsem zadnyho soudce nenapadlo ani v deliriu). Jinak jsme domluveny se segrou, ze kdyby neco, tak se navzajem o deti postarame, ale kdyz jedeme spolu, zejo... PS: svagrovou to moc pobavilo, kdyz jsem ji to vecer volala :-D.Tak se mejte a ozvu se v nedeli, ze jsme vporadku dorazili tam i zpet. ![]() |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Ahojky,25.9.2008 16:07:10
![]() mi vypadlo |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.