| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 74818  [Dalších 74478 >>]
Kislice+2 20254

Re: Ahojky,

25.9.2008 16:05:37
ja jsem tady rano vyfotila Pavlika s jeho novou skrinkou...

a tady Klarka vozi brachu, mimochodem se vyfintila, protoze jsem ji rekla, ze jdeme na tancovani :-))) to jeste nevi, ze az na to obuti si bere uplne jine veci...
~;)
Kislice+2 20254

25.9.2008 15:38:34
jeeeee, jsem zapomela pochvalit Mistovic Maju, opicku malou :-) co ta se od brachy vsechno nenauci, ze?

JUUU, DITUS, krasna fotka, prcek je tam supr videt, no a ta poloha nema chybu, si nejak ta kolinka studuje, co? A zebys mela dalsiho lednacka? :-))) R^
Kislice+2 20254

25.9.2008 15:36:49
holky, diky, tak odpolko naprosta pohodicka, pozorovala jsem ji nenapadne jak jim jeste docitala uca pohadku (oni odpocivaji, nespi, jen u pohadky lezi na karimatkach...), pak mi hned letela ukazat dracka co NAPROSTO SAMA udelala :-)) mame ho uz doma vystaveneho a prej ve skolce dobry, libilo, kamosky tam pry mela ale ne vsechny...R^~s~ a ucitelka rikala, ze rano se hned uklidnila, tak snad to fakt byla jen chvilkova zalezitost...doufam.

jeee, DESTY, DANECEK je teda krasnej zubejdacek...Pavlik jeste nema ani 1 zub :-)

NIKI, jake kapicky, co?? Od Hadka? To neznam.

IVCO, tak supr, ze to neni rozstepem ani spatnym sluchem,ale je fakt, ze kdyz jsme u vas byli v tom srpnu, tak jsem teda Verunce dost malo rozumela a hlavne me zarazilo jak pouziva takove to brm brm na piti a aui kdyz ji neco boli, proste takova ta jeste miminkovska mluva...jako Klarka taky neni zadna prebornice v mluveni, ale u ni je to o tom, ze neumi vyslovit l a r a to si myslim, ze jeste v jejim veku docela dost deti. No, hlavne,ze mate zodpovednou a vsimavou doktorku, vsak co, muj Pavel prej do 4 let nemluvil, akorat brm brm na piti :-)))))))))))))) a heleme se, jak si dneska vede.
Dita+4 18741

25.9.2008 15:31:50
Ahojky:-),
tak já jsem dopoledne byla na velkém UTZ, vše, co se dalo zkontrolovat, je v pořádku, uf, uf, spadl mně kámen ze srdce, děsně jsem se bála, na dnešek jsem ani nemohla spát. Do čekárny jsem si vzala italštinu a za skoro hodinu čekání jsem se naučila 2 slovíčka:-))), tou nervozitou to prostě nešlo. Jedna paní vedle mě mně řekla, že mám pořádný břicho, byla stejně těhu jako já:-))), no a mimík je nějaký obřík, zase vypadá o kousek větší, už to vypadá na konec ledna.
A tady fotka, jeho oblíbená poloha s koleny nad hlavou.

Desty, Kubík je úplné dvojčátko daníka, to snad není možné:-)

Misty, Mája je šikula, jak se opičí i s potápěním.

Kisli, tak jak školka? Určitě to byla jen chvilková krizička a zase to přejde.

Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

25.9.2008 15:19:24
Kisli, tak jak jste dopadli? Už při odpoledním vyzvedávání dobrý? Taky si myslím, že je to jednodenní záležitost, že hned jak si s dětma začne hrát tak to bude v pohodě.

Niki, ty máš novou ikonku, že? Jsem si tě poprvé spletla s Desty, nevím proč no. Já si pamatuju ikonky a už podle nich čtu :-) Tak ať taky tu rýmu přetrpíte! Mě se k tomu přidal ještě opar, jak si furt ten nos utírám tak jsem měla dodělaný i rty :-(

Desty, Kubík je opravdu celej Daneček. Moc mu to sekne R^
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

25.9.2008 14:34:19
Ahojky, tak než si vás dočtu tak vám jdu sdělit naše dnešní zážitky. Ráno jsme jeli k mojí dr. a pak k Verunky dr. na kontrolu. Tak lar. dobrý a ještě, že musí dokašlat, že už teda můžeme ven, ale do školky až v pondělí, to mi bylo jasný. Ale nezdálo se jí opět to Verunky mluvení, tak nás poslala na ušní na vyšetření sluchu a patra jestli nemá rozštěp. Tam jsme přišli dopo a byl tam šílený nával tak jsme šli domů a v jednu hodinu tam jeli zas, to jsme přišli na řadu hned. Je tam moc hodná paní doktorka, podívala se jí do oušek, zkusila z velké dálky šeptat a Verunka moc dobře odpovídala, ještě si nás objednala na audio a ještě až tam půjdem na to audio tak jí sáhne na mandle do krku. Verunka ani jednou nebrekla a to toho na ní vyzkoušela spoustu. Takže pokud i audio bude v pořádku tak dostaneme od naší dr. doporučení na Logopedii. Jo a ohmatala jí to patro a rozštěp nemá. Tak se mi moc ulevilo ~s~
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209

25.9.2008 13:55:00
jé to je sranda, tak já píšu o tom a napíšu to s velkým T jako jméno ~:-D
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209

Ahojky,

25.9.2008 13:53:39
DESTY, Kubík je prostě celej Dáda, jako by mu z oka vypadl. Je to fakt sranda.

KISLI, Tom mě každý den přesvědčuje o Tom, že do školky nepůjde, ale naštěstí už nebrečí. Dneska dokonce povídal, že se mu ve školce líbilo.

Tak Tomášek sice už šel dneska do školky, ale stihl nás všechny tou rýmou nakazit. Davča je zatím v pohodě, vymazávám mu nosánek kapičkama od Hádka, tak to zatím zvládá. Já si taky kapu, tak to není tak hrozné. Ty kapky jsou asi fakt dobré.
Desty 21386

Re: ...

25.9.2008 13:29:18
Tak náš Kubíček - po vyspání a po O měl náladu na focení :-)

Marky+Tomík a Klárka 21856

Re: ...

25.9.2008 11:56:23
Kisli jo jo Klárku bude mít 2.10. roček a velký bratr chystá mnohá překvapení:-)
Během dopoledne se jim spustila oboum rýma(včera byl Tom u tchánovců-a samozřejmě ho přivedli o hodku dřív s tím, že mají rýmu a není jim dobře:-( grrrrrrrrrrr, mohl být raději doma a zdrávej!!!)chjo , bych škrtila!

Kisli Klárka má určo jen nějakou krizičku a zítra bude líp!Tomík je ted taky takovej lítostivka-včera fnukal u KŠ, že prej jsme dědovi do KŠ neposlali obrázek sluníčka!~:(
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 74818  [Dalších 74478 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.