| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 74818  [Dalších 74468 >>]
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

Re: ...

25.9.2008 11:52:15
Kisli to je mi jí líto, když se vztekají tak to jde, ale tohle je horší viď.. vydržte!
Kislice+2 20254

...

25.9.2008 11:13:16
ahoj holky, tak u nas dnes skolka probehla se slzickama ~;((~;((~Rv tak nevim, jestli je to tim, ze ted 2 x nebyla (v utery KO se srdickem a ve stredu plavco)-to by byla ta lepsi varianta anebo ji doslo , ze uz tam musi porad, porad, to by bylo horsi, zejo, nicmene brzo delat zavery, uvidime zitra, ale bylo to nemile, vsak to znate...
doma jeste pohoda, sice se ji nechtelo vstavat, ale prislib pohadky ji z postele vytahl ale v aute : JA NECHCI DO SKOLKY!...no, to jsme jeste nejak presly, pak v satne porad opakovala ze nechce a rohlickovala, ale nechala se prevliknout a pak jak jsem ji vedla do tridy, tak uz ji tekly slzicky a ja ji rikam, preci bys nebrecela a ona - KDYZ TO NEJDE ZASTAVIT ~j~ chudinka mala, no a pak do tridy sla s takovym vahavym placem a ja odesla ale jeste jsem zaregistrovala jak vylitla ze tridy a takovym uplakanym hlaskem ucitelkam kricela: JA SI MUSIM UTRIT SLZICKY (a utirala si je do sveho rucnicku), tak se snazila bejt statecna ale bylo mi ji mozna o to vic lito, bambulky male...tak snad ji to brzo preslo, vzdyt dosud se ji ve skolce moc libilo, chjo chjo.

MARKY a co to bude za bujare oslavy? Klarka bude mit rok nebo neco jineho jeste?
no, to spani ted bylo blby, protoze mel tu rymu silenou, na dnesek uz lepsi, ale je fakt, ze u nas porad jeste dost zabira prso ale kdyz ne, tak je vzdy lepsi,kdyz odejdu a neutisuji, protoze kdyz tam jsem, tak dela blbiny anebo place, kdyz odejdu, tak je ticho...zvlastni, ze? Asi me taky v noci nemusi, P.furt rika, ze je budim, jsem desna, ja to vim, porad otravuji s prikrejvanim apodobne ~;)~:-D~k~
nová Ivča, dcera 1/05
  • 

Děkuju všem za odpovědi:-)

25.9.2008 9:11:46
Já děkuju všem, kdo mi odpověděly na otázku, jestli si děti hrají. Jak vidím, tak si většina děti aspoň občas vystačí. U nás je to jen chvilka, řekla bych tak 15 minut a pak už zase žadoní pozornost. S tím mluvením přes rodiče jste mne alespoň uklidnili, že je to všude stejné:-)

Re: Promiňte, že taky vstupuju

25.9.2008 8:21:39
Marky no však já taky, většina fotek nepoužitelných, pár pěkných.
Marky+Tomík a Klárka 21856

25.9.2008 8:20:16
Zdravím!
Ivčo, Misty-děkuji za tipy na roláčky-za chvilku dorazi babička tak ji hned zaúkolujuR^R^R^R^R^R^R^~s~

Misty teda ta Mája je fotogenická!Já na Klárku vyplácám třicet fotek a jen jedna je ucházející~Rv~Rv~Rv

Moc nestíhám, gruntuju barák za týden vypuknou bujaré oslavy~s~~k~

Kisli co spaní? Já poslední dobou nevim co se to s Klárkou děje-začala se budit i třikrát za noc s pkláčem a nic nechce ani prso(to už odmítá asi definitivně)ani dudlíka a už vůbec nechce chovat!Prostě deset minut řve a řve, pak vysílením usne:-(vůbec se mi to nelíbí-ale pamatuju si že Tom měl podobnou krizi, ale až tak v roce a půl a po ní spal už celou noc...mrzí mě to, že nás vlastně jako odmítá~;((

25.9.2008 7:45:08
no jo, je ~:-D
Desty 21386

25.9.2008 7:21:11
Misty - není to náhodou náš Kuba s Májou ? :-) Bych se teda skoro i vsadila R^

My jdem dnes plavat, tak snad taky budemem mít potápěče :-)

24.9.2008 22:51:05
pardon, tak tady to potápění :o)))

24.9.2008 22:49:45
Tak já hodím pár dnešních fotek.

Takhle se dneska Mája usadila v kuchyni a futrovala víno

No a takhle řádí prďolové ve vaně, už si spolu hodně vyhrají. Sotva vylezli z vany, honili se po bytě a pištěli smíchy. Ale tady ještě koupání:

Mája okoukala od Matýska potápění

No je to fakt sranda :o)

Tak čáááu!

makaz 31812

24.9.2008 21:12:10
Jo, ten,jak já říkám roláček taky používám.A díky za tip na šátek, vypadá to dobře a asi hlavně nekouše, že? Ale stejně mi občas připadá, že kdo navrhuje některý bundy pro prcky asi dítě nikdy neviděl ~;), protože to zapnout k bradě absolutně nejde a navíc, ty děti mají fakt malej krk...
Já sem na vás občas nakouknu, mám Emču nar. 6.1. 2005 a teď prcka Vilíka 4.1.2008. Tak jsem psala Kislici, že to je sranda, máme stejně starý děti a to i pohlaví :-) Tak jestli neva, občas ještě juknu a třeba i napíšu..jo???Témata jako školka, oblíkání a samostatnost mě fakt aktualně zajímají ~;)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 74818  [Dalších 74468 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.