| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 74818  [Dalších 74438 >>]
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

Re: Re:

24.9.2008 9:34:54
Dobré ránko,
no teda ránko, já už jsem i po brigádě~j~ Večer jsem zvládla nažehlit jedno prádýlko,a hned jsem ho i dnes ráno odvezla a odžehlila si dnešní dávku tam;)
Te´d si dám kafe pauzu+ nějaký paralen a až se mi uleví, tak jdu taky pokračovat ve vyklízení.
Hosi, stěhování zdar:-DR^
Jo si se minule ptala, proč vyklízím půl baráku, když stehujeme jen klukům pokoj, že?
To máš tak, u kluků je nějaký nábytek a jeho různé police jsem právě použila do špajzu( ten mám už krásně uklizený) a další do naší šatny a něco na půdu. Takže mometálně mám všechny naše hadry a krámy+ hadry od kluků+ všechny hračky a Pé´tovo učení+ sezoní věci na hromadě v jídelně!!!! Uuuuuf, no kdo toto bude dávat do pořádku!!!;((Rv:-©
No raději na to nemyslím. Jdu na to kafe a až se dám trošku do kopy, tak s ena to vrhnu.

Jinak Honzík dnes ráno celkem OK.Jen se tam na něj hned ve dveřích vrhl takový větší kluk a začal ho tahat a ž´douchat a to po mě Honzík teda dost nešťastně koukal;(( Ale já raději prchala, tak nevím jak to dopadlo;((
hosana 17744

24.9.2008 9:25:39
Ahoj,
fíha, že bych poprvé v životě byla na diskusi první?:-)

U nás prší, je zataženo a já sem se dala do velkého úklidu pokojíčku, páč se podobně jako u Alčů chystáme v říjnu na malování. Tak musím vytřídit zbytečné krámy a vyházet to a pak taky zaklidím letní oblečení, ať je od toho pokoj.

Teď mám právě kafepauzu. Myslím u toho na kamarádku, která je dnes s malou na operaci očí v J. Hradci, tak snad jim vše dopadne tak jak má a půjdou brzo domů.

Tomášek mi udělal radost, dnes zase vůbec neplakal, dokonce mi přišlo, že jde do třídy rád, tak snad už sme naše brečení zažehnali, i když mírné krize ještě počítám budou..

Jé, já bych tak vyrazila nakupovat, začínaj se mi sypat froté prostěradla, potřebuju nový kalhoty na cvíčo, i boty by se hodily...nojo ale poplatila sem všechny ty kroužky, hudebky, kursy a pak taky ty výdaje za svatbu žejo... a na nákupy už jaksi nezbylo;((;((

Tak sem vám tu něco po ránu natlachala a jdu zas makat no :-)
Dita+4 18741

23.9.2008 22:49:12
Tím čtením samo myslím prohlíží, ale my tomu tak říkáme, že si čte sama:-D, ale např., když zpívá, tak mně vyloženě zakazuje se k ní přidávat~j~
Dita+4 18741

23.9.2008 22:46:55
Miška má taky období, jednou si vydrží hrát klidně hoďku sama v pokojíčku, ani o ní nevím, nebo si číst knížku hodně dlouho a jindy za mnou taky chodí a musíme si hrát spolu.
Na tatínky jsem taky koukala a pěkně zírala na některé týpky:-D:-D:-D:-D:-D
Ivča
  • 

23.9.2008 22:38:58
Díky za odpovědi, uvidím, jestli ještě ostatní něco nenapíšou, fakt mě to zajímá. U nás si právě hraje velmi málo sama, nejhorší je, když přijde manžel z práce a chceme si něco říct, to je takřka nemožné. Tak s ní nějakou blbnu, protože chlapi, jak známo, když dělají jednu věc, nesoustředí se na jinou. Tak jí trochu zabavím a zároveň si i něco řekneme s manželem.
Myslíte, že se to dá nějak ovlivnit? Asi ne, že jo, záleží na nátuře...
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

Re: Hrajou si vaše děti samy?

23.9.2008 22:37:37
Ahojky, jdu ještě nakouknout a pak šup do postele. Něco na mě leze, bolí mě v krku a tak cekově je mi bléééééééééé;((
To mám z toho ježdění na kole v tom počasí!!!

Kisli pane jo, Pavlík je šikula. A vám přibyla další starostR^~j~

Ivčo se přidej, uzavření určitě nejsme. Uvidíš, že se ti tu bude líbit;)
Co se týká samostatnosti, tak jsme na tom podobně jako Misty. Te´d už jsou chvilky!!!, pár minut, kdy si hraje sám, ale je to vždy poblíž mě a tisíce otázek k tomu. Ale naše dítko je mamánek- mazánek. Když vařím, tak raději oželí hračky a stojí u kuchyňské linky se mnou.I se školku na 4 hodiny docela bojujeme;((

Jo jo jo, taky jsem koukala na Primu. Chvílemi jsem se úplně děsila co si ty ženské vybraly!! Ale možná zase tolik možností neměly, že?
Stejně mají můj obdiv, já by jsem do toho nikdy nešla~k~

Brouky brouk
Kislice+2 20254

23.9.2008 22:31:51
jeee, KRALICKU, promin, ja myslela, ze je to zert , ze si budem telefonicky rikat, kde co maji....~k~~k~ no ale cislo mas, vid? Jsi mohla cinknout...bych ti kombinezku vzala. Ale tak mas to taky poresene, takze ok.

IVCO, Klarka kdyz ma naladu, tak urcite i hodku vydrzi , zaleze si do pokojicku a hraje si, to spis ja nevydrzima jdu za ni :-)))))))) nebo si hraje dole v obyvaku a ja jsem tam, ale hraje si sama a ja treba varim nebo uklizim...samo jsou dny, kdy je mi porad v patach ;)
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

Re: Hrajou si vaše děti samy?

23.9.2008 22:26:09
Ivčo klidně se přidej, uvítáme nové maminy R^

U nás se taky nedá mluvit o samostatnosti, Matýska mám stále za zadkem, vyžaduje nepřetržitě pozornost, láká mě stále do pokojíčku ke společné hře, sám vydrží akorát např. u televize ale i tak nezavře pusu a aspoň vyžaduje odpovědi na 1000 otázek.
Ivča, dcera 1/05
  • 

Hrajou si vaše děti samy?

23.9.2008 22:12:53
Ahoj, vidím, že je tu uzavřená komunita, ale snad někdo odpoví.
Jak hodně si vaše dítě samo hraje, aniž by vyžadovalo pozornost? Jak dlouho si dovede hrát úplně samo?
Mám známou, jejíž dítě dokáže si prý hodinu hrát samo, nikoho k tomu nepotřebuje, u nás se o hodině mluvit rozhodně nedá, ráda si hraje se mnou. Jak je tomu u vás???
Králíček+Naty01/05+Deny02/07 21338

23.9.2008 22:04:33
Kisli, schody jsou i pro Denise teď děsná zábava, ze začátku se po nich plazil a teď už se snaží držet a chodit sám :-D
Jinak v Tchibu jsem byla bohužel neúspěšná, už jsem psala v poledne příspěvek, ale nevložil se... Kombinézky měli jen ve vel. 110/116 a to jen v Globusu, v Tchibo krámu vymetýno... Prý je možné, že něco dodají ještě příští týden v pondělí, ale to už se mi nechce zase něco objíždět a Ty jsi se mi na moji výzvu, že si zavoláme neozvala... což jsem ovšem pochopila, když jsem se dočetla k tomu, že jste nemocný. Takže po dohodě s Lolou jsem to objednala přes net, rozdělíme si poštovné a předáme si to tady na náměstí :-)
Natálka začala chodit do školky kromě středy dopoledne ještě v úterý dopoledne, teď jsem ji přihlásila na kroužek v úterý odpoledne, no a aby nemusela v 1 domu a ve 3 zpátky, tak tam bude moct konečně i spinkat (děsně se těší). A z 1500,- jsou rázem 3000,- měsíčně + 1000,- na pololetí za kroužek (tancování+aerobic)...
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 74818  [Dalších 74438 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.