| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 74818  [Dalších 74428 >>]
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

Re: Re:

23.9.2008 21:51:18
Kisli, jo jo koukám, to bude asi teď zase hlavní trhák.

Ty jo Pavlík už je tak šikovnej a velikej, chvála!!!
Kislice+2 20254

23.9.2008 21:36:15
koukate na Hleda se tata?? :-)

Jo, nas sikula dnes vylezl uplne sam po schodech nahoru...(ja ho stihla na tretim schodu a samo jistila aby nespadl)...takze nejvyssi cas poresit nejak tu bezpecnost schodu, P.uz to ma pry vymerene, tak vzhuru do toho, ze?
Desty 21386

23.9.2008 19:50:50
ahojky holky, dneska bylo fakt supr - taky jsme byli co nejvíc venku. Já jsem dopoledne jela na koně, pak domů, manža odjel do práce a přijel - no je to pár minut.

Kisli - já taky nevydržím a co koupím většinou hned dám :-)))) Supr že ta rýma už ustupuje.

Tady nějak hromadně marodíte :-( a co je nejhorší, že do jara se v tom zase budeme na přestávky plácat.

Danek má taky rýmu, ale takovou - no není to ani poznat. Kubík je OK, drží se dobře. Tak snad to ustojíme.
Kislice+2 20254

23.9.2008 19:28:56
MIRKO, jeee, diky ~s~ jo, bylo to tezky, ale uz je to nastesti za nama, kazdopadne muzeme byt radi, ze mame zdrave deticky, to je hruza, kdyz to pak clovek kolem vidi a tak, zejo...

tak ja dnes udelala ten nalet na Tchibo a byla jsem moooc uspesna :-) taky uz se tesim na nabidku co bude prespristi tyden (veci na behani), to zas poresim nake darky pro Pavla k Vanocum :-D;) i kdyz opet nevydrzim a neco mu dam hned, jak se znam. KRALICKU, jak tys byla uspesna, co? U nas v Globusu nas bylo kolem koutku Tchiba asi 3 ...~k~
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

23.9.2008 19:22:12
téda to bylo dneska krásně! Doufám že to ještě pár dnů vydrží R^
hosana 17744

23.9.2008 14:56:39
jé no já sem teda taky čestinářka jak poleno;(( Samozřejmě děti jelY a vidělY , no hlavně že klukovi nadávám že:-©
hosana 17744

23.9.2008 14:54:36
Ahoj,
jé Miri tak já už sem PO úkolech, měli sme dnes slovní úlohu a pak opravu nějakého dopisu s chybama, ale on ten náš osel opraví ty špatné chyby a svoje nové si tam udělá, rostu u toho;((

Alčo, hele úplně takhle mi plakal ve školce Honzík, na vycházkách a při přechodech do jiných tříd /chodil hned celodenně a přecházel brzo ráno a na spaní do jiné třídy/ a učitelka mi říkala, že to citlivé děti dělají, že neví v tu chvíli, co se bude jako dít nebo že ¨si třeba myslí, že je na vycházce učitelka někam odvede a maminka si mezi tím pro ně přijde a oni nebudou ve třídě tak maminka odjede domů. No nezbývá než vysvětlovat vysvětlovat a čekat, až to odezní. Nic jiného dělat nejde, přeju pevné nervy;)
My sme dnes neplakali, ale včera řval jak tur, asi to bylo tou víkendovou pauzou.
Ale mám radost, učitelky jsou aktivní, děti jeli na výlet - jednu zastávku vláčkem na výstavu zvířat a hned druhý den byly v šatně vytisklé fotky, takže sme my maminky hned viděly, jak to probíhalo a co tam všechno viděli a tak, no fakt chválímR^

Všem marůdkům převu brzké zotavení, má být jakž-takž hezky, tak ať můžou užívat krás podzimu;)
Mirka, dvě mláďata+// 2258

Re:

23.9.2008 13:52:07
Alčo, no to jsou trampoty s Honzíkovýma slzičkama... chce to čas a zase jen čas viď, bobek malej...

Kisli, tak Klárka se srdíčkem dobrý, uf, tak to je skvělé! Stejně jste si tehdá ale užili viď..., ještě že je to za váma. ~s~

Ivčo, no nic moc teda... posílám pozitivní myšlenky, ať to máte z krku.

Tak zas jdu, musíme s prvňáčkem vlítnout na ty úkoly ~k~
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

Re: ...

23.9.2008 13:48:13
Tak zítra to ven na chvíli zkusíme, asi před polednem, to možná bude nejtepleji. Uvidíme.
Dita+4 18741

Re: ...

23.9.2008 13:27:32
Kisli, ti malí sourozenci si to holt odbudou dřív, ty bacily, co jim ti starší nosí z kolektivů. Míša byla taky věčně nachlazená, když byla prcek, od dvou a půl let už je to pohoda, skoro není nemocná, ani nachlazená, už si to tělíčko prostě zvyklo.

Ivčo, tak už běžte opatrně ven, pokud nemá teplotu.

Alčo, taky myslím, že za nějaký čas si Honzík zvykne na vše ve školce a už plakat nebude.
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 74818  [Dalších 74428 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.