Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kislice+2 | 20254 |
Re: ...23.9.2008 13:16:23
ALCO,chjo, chjo...to je teda trapenicko s tema prochazkama ve skolce, vid? Ale hlavne ze uz je to lepsi, za chvilku bude uplne bez breku
a diky za optani, Pavlik viz pisu nize je lepsi, to kojeni snad necemu pomaha, ale zas nic neni dokonale, ze. |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: ...23.9.2008 13:14:26
kuk, ahoj holky, tak malymu je mnohem lepe, uz je uplne bez teploty a ma jen tu rymu, ale takovou dobre odtejkaci, takze odsavame, mazu borozanem mastickou a jinak je v pohode...noc byla podstatne lepsi...Klarka ok, byla rano s Pavlem na kontrolnim Echu, vse ok, kontrola za 2 roky, jupiiii ...
zitra jdeme na plavco, takze do skolky az ve ctvrtek.IVCO, no, musi to bejt na palici,ale kdyz je bez teplot a ma jen tu rymu, tak byste ven mohli, ne? |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: ...23.9.2008 13:12:16
aha, no jo tak je to vlastně tak jak píše Alča, je nakažlivá ta viróza, ale na každý z toho tu laryngošku má.
|
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
Re: ...23.9.2008 12:59:25
jé, pardon, nedala jsem si to aktualizovat, takže už to Alča odpověděla.
|
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
Re: ...23.9.2008 12:57:57
MISTY, ale z toho vyplívá, že je přenosná ta rýma, ale ne laryngitida.
|
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
Re: ...23.9.2008 12:48:49
Alčo,hezky jsi to vysvětlila,takhle nějak jsem si to s tou infekčností myslela,ale nedákzala formulovat.
|
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
Re: ...23.9.2008 12:46:44
Alčo, moc pěkně jsi to napsala, děkuji za osvětlení. Já mám taky ty uzliny zvětšený a když si na ně sáhnu tak bolí, ale jinak krom rýmy mi nic není. Ale s tou hloupou rýmou si teda užívám pořádně :-( Honzík nerad změny, tak až už prožijou vše tak pak nic nového nebude a přestane i plakat
![]() Kisli, vás je mi taky líto, chuděrka malý, posíláme ať je brzy fit.Lolo, taky nemocný, to je nemilé. Taky posíláme ať jste zdravý.Však včera, když jsme šli k té dr. tak tam byla plná čekárna tak to zase řádí :-( |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: ...23.9.2008 12:38:50
Ahojky ve spolek,
Ivčo koukala jsem jak se vám daří. Tak snad už bude vše OK. Jinak co já vím o laryn. a co mi dr. říkali, je to, že laryn. je nemoc,kterou způsobuje nějaké virové onemocnění. Takže v podstatě někteří mají " jen "rýmu, či nachlazení, ale ten kdo trpí na laryn. to má horší protože jen nesmrká a nekašle, ale začně se kvůli zůžené trubici dusit. Takže laryn. není jako angína či chřipka nakažlivá, ale to co ji způsobuje infekční je. A to, že se Verunce zpouští rýma je normální proces nachlazení, nebo virozy a díky lékům jí neotíka krček natolik, aby měla další laryn. záchvat. Tak takto nám to vysvětlovali v nemocnici. A když jsme byli hospitalizovaní, tak jsme neměli nijak velkou karantenu. Byli jsme nakažlivý stejně jako jiní nemocní. Laryn. není přenosná, jen to co ji způsobuje. Kisli a jak u vás? Jak je Pavlíčkovi? Ono to tak bývá, že některé dítko ty bacily snáší lépe než jiné. Ale Pavlíček by měl být odolnější, když je kojený. I když asi to není taky stoprocentní, že? ![]() Dnes malý ve školce dokonce nebulel, jen ho to chytlo opě na procházce!!!! To řval celou dobu Fakt to nechápu![]() Prý včera brečel i když měli jít ze své třídy do jiné!!! On si prostě asi na něco zvykne a jakákoliv změna je pro něj stres!! Holky mám dotaz. Když jsou zvětšené- velké uzliny pod krkem, jak se to léčí? Pája je nachlazená a zrovna jsem jí našla obr zvětšené a bolestivé uzliny, tak už si nevzpomínám jestli to odezní samo jak bude odeznívat nachlazeí a nebo je potřeba antb. !!! |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
Re: ...23.9.2008 12:06:53
Tak rýmu Verunka měla, pomalu se jí rozjížděla víc a víc, jinak jí vůbec nic nebylo. A doufám, že alergická na nic není :-(
Já taky smrkám, mám pocit, že ten kapesník mám u nosu furt. Už se láduju coldrexem a když si sáhnu na krk na mandle tak mě bolí, ale v krku mě nebolí. Krom té rýmy mi asi nic není, jen se cítím víc unavená. Verunka už se doma nudí, je to s ní náročný, já se jí ani nedivím! |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: ...23.9.2008 11:27:58
Míšo kopíruju z netu:
Vznik: - nejčastější příčinou laryngitidy je virová infekce horních cest dýchacích. - vzácně může být způsobena bakteriemi - nadměrné namáhání hlasivek (třeba při překřikování hlasité hudby na diskotéce nebo fandění na sportovním zápase). - cigaretovým kouřem při aktivním kouření nebo po pobytu v zakouřených místech - zánět obvykle nevzniká samostatně. Provází onemocnění průdušek, zápal plic nebo chřipku. - některé laryngitidy jsou způsobeny alergickou reakcí. --- takže samozřejmě může někdy vzniknout i jinak, ale ve většině ji způsobí virus, tudíž se to přenáší. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.