Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kislice+2 | 20254 |
...22.9.2008 21:26:45
ahoj pri veceru, ja jsem krasne zrelaxovana, byla jsem v centru na tancovani, supr to bylo, i kdyz si mistama pripadam jako blbec, kdyz se pokousim stihat ty jeji kreace..nicmene, zapotim se vic jak u aerobicu a moc me to bavi a o to jde, zejo...
![]() hlaseni od nas, malej teplota 37,8 a z nosu mu tece Niagara... , Klarka klasicky v pohode...u nas uz ponekolikate tento prubeh: Klarka zacne posmrkavat, nacez po dnech velice decentni rymy je naprosto v poradku, nicmene stihne nakazit prcka, kterej se z toho chudak vzpamatovava 14 dni , vcerejsi noc byla diky ryme hrozna, jsem zvedava na dnesni..tak jdu, at neco naspim. Dobrou |
| cyber + marjánka | 22287 |
|
|
Re: TCHIBOMÁNIE :-))))))))22.9.2008 19:03:27
Králíčku, díky moc za nabídku, já mám zánět mandlí a maja nosohltanu, píšu níže, takže já nemůžu :-( ale pokud bys tam narazila na termobundičku, a ty gaťátka, tak bych byla moc ráda kdybys mi je vzala v té vel 98-104 růžové, ale když ne, tak mě to nevadí
fakt díky mockrát za nabídku... až budu chodit do práce, tak si budu muset svoje auto pořídit, sama uznáš že tady od nás to fakt MHD jezdit nejde ![]() |
| Králíček+Naty01/05+Deny02/07 | 21338 |
|
|
Re: TCHIBOMÁNIE :-))))))))22.9.2008 18:50:45
Lolo, pokud by ses chtěla se mnou ráno svést na ČM, není problém... pojedu jen s Denisem. Akorát nevím, v kolik pojedu zpátky.
|
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: Ahoj, tak se hlasim z promrzleho vikendu,22.9.2008 18:40:01
Míšo laryngitida je ve většině virového původu, tudíž nakažlivá, to nám řekli ve špitále.
|
|
|
Re: TCHIBOMÁNIE :-))))))))22.9.2008 18:34:51
Ditu tak kdyby si tam šla, tak kdyby ty gatě měli, tak mi je prosím vem, jinak bych brala ještě termobundičku, kdyby měli růžovou, vel. 98-104 ale pokud tam nepůjdeš tak se nic neděje
![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: TCHIBOMÁNIE :-))))))))22.9.2008 18:23:18
No však jo, já jsem ty botičky minulý týden "nahodila" do košíku taky, jenže když mně vyjela pošta 109Kč, tak jsem to radši zrušila
s tím, že dnes vyrazím.No a ty gatě věřím, že do školky jsou super a taky vím, že Míša má dost atypickou postavu na 3,5leté dítě ![]() |
|
|
Re: TCHIBOMÁNIE :-))))))))22.9.2008 18:15:39
Ditu, Maje jsou ty gatě na dýlku naprosto akorát, má je na šířku volnější v nohavicích, do těla se narve svetýrek, ale to nevadí, aspoň jí netlačí a vejdou se jí tam i punčošky a bude se cítit pohodlně
do školky na lítačku naprosto bezvadné !!hele, s tím pobíháním po krámech - příklad, mája mi tento týden marodí a já se nikam nedostanu, autiko nemám, nejbližší tchibo mám cca 15-20 km daleko, takže nemůžu každý den vyrážet na nákupy a za MHD pookud vyrazím dám 52 Kč a ještě ke všemu tam strávím hodinu a půl kvůli tomu, nehledě na to, že pokud neseženu v jednom tchibu tak by mě event. čekala další cesta MHD, dalších 26 Kč, a další hodina v buse, takže mě se holt objednat přes net vyplatíovšem já to tu nepsala, ty stránky, abych někoho jako naštvala, nebo tak, spíš pro to, kdyby někdo nechtěl objíždět krámy, nebo nemohl, že je také jiná možnost ![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: TCHIBOMÁNIE :-))))))))22.9.2008 18:04:18
No právě, když chci pár věcí ani ne do 1000,- Kč, tak přece nebudu dávat 100kč za poštu, že jo, když si tam zajet můžu a navíc oni stejně naváží u nás ještě v úterý ráno a pak ve čtvrtek, jenže já mám oba další dny obsazené, proto jsem šla už dnes. A největší nával byl kvůli těm kombinézám. Jinak ty menší věci stejně budou mít v Albertech a Bilách a já nevím, kde ještě mají ty tchibo koutky.
Lolo, myslíš ty gatě s laclem ty gumové jakoby? na ty jsem koukala asi před 2 týdny, zrovna měli poslední 98-104, ale mně se zdály na Míšu hrozně obří a široké, tak jsem je nebrala. Jinak v punčocháčkách už byla dnes bruslit a jsou super, ještě trošičku větší. |
|
|
Re: TCHIBOMÁNIE :-))))))))22.9.2008 17:44:33
jo asi jak kde, ale já jak jsem si na netu přečetla, že byly šílený nájezdy mamin... a pak hned vyprodáno
já vím přesnou velikost, akorát máme z loňska tmavomodrý a teĎ maj i růžový tak jsem si myslela jen kvůli barvě, ale je to jedno tmavomodrý aspoň nebudou hned špinavý hihiale jinak ty vel. odpovídaj mája má z loňska tu vel. 98/104 a letos jí je to akorát, měří 100 cm |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
Re: TCHIBOMÁNIE :-))))))))22.9.2008 17:40:22
Cyber,ono stačí sice kliknout,ale já bych po internetu třeba rukavice,nebo čepici nekoupila.Koupila jsem kluků čepici,oběma tu modrou na ouška,přitom jsem myslela,že Honzík už bude mít tu větší hnědou a ta mu byla malá,protože byla nějak moc pevná.A boty bych přez net taky nekoupila.
Nimcéně,já byla na Chodově v tom horním krámku mraky lidí a dole v Hypernově nebo v DM ani noha,takže jsem to měla v super klídku. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.