| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 74818  [Dalších 74388 >>]
cyber + marjánka 22287

Re: TCHIBOMÁNIE :-))))))))

22.9.2008 17:39:33
hm, tak teď nad tim přemejšlim že by se nám to stejně nevyplatilo stran poštovnýho tak asi nic :-)))))))
cyber + marjánka 22287

TCHIBOMÁNIE :-))))))))

22.9.2008 17:36:49
jinak já nevim, v tchibu se nemusíte honit po krámech, stačí najet na www.tchibo.cz a tam si objednáte v obchodě online, akorát na netu mají vždy nabídku o týden dřív, takže to co je teď v obchodech bylo na stránkách už minulý týden, a i z nabídky na příští týden je už něco vyprodáno..

já mám modré termokalhoty z krámu tchibo - už z loňska (teď mají právě i v růžové) na maju, a jsou jí úplně tak akorát, kdybyste někdo objednávali a mohli mi objednat taky ty růžové termošky s laclem, ve vel. 98/104 tak mi prosím písněte, nechce se mi objednávat jednu věc :-( díííky
Králíček+Naty01/05+Deny02/07 21338

Re: Ahoj, tak se hlasim z promrzleho vikendu,

22.9.2008 16:34:42
Kisli, já pojedu ráno do Tchiba na Černý Most (jsou tam 2, jedno v Globusu a jedno samostatné), tak bychom si mohly eventuelně zavolat co kde mají :-D
Kislice+2 20254

22.9.2008 15:40:23
ahoj holky, tak my dnes byli s malym plavat, ale rozjela se mu uz dost ta ryma, nic jineho k tomu nema, ale to spani/nespani stoji za to...K.ve skolce spokojenost, dokonce mi zpivala pisnicku o JEZCICH co se tam naucili, ukazovala obrazek vlastovky, kyticku co mi venku natrhala a POZOR!!! Po jidle - doma - si po sobe odnasi veci, t.j.vysype zbytek jidla (odnese kelimek od jogurtu ) do kose, lzicku a talirek da do mycky, zasune zidlicku a vetsinou jeste utre stul...prej ve skolce jeste uklizeji podlahu a zidlicku pokladaji na stul :-D:-DR^ to jsem poprve koukala jak blazen.

no a pred skolkou jsem jeste vlitla do Globusu na Tchibo, mela jsem v planu koupit tu "kombinezu" a puncosky, nicmene zrovna teprve navazeli zbozi a davali do regalu :-( tak zitra, snad mi to nevyprodaji.
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279

22.9.2008 14:40:31
Hezké odpoledne,

jdu pro děti a do Tciba u nás je to taky v pondělí, ale jak kde.

Laryngitýda,pokud vím nakažlivá není.Protože kdyby byla,tak nás v nemocnici izolují a nepouštějí mezi děti do herny.Dokonce nás posílali v době hospitalizace přez den tak na 30min. ven.Moc jsme toho ale nevyužili,protože pršelo.Rektodelt máme doma,použili jsme ho zatím 1x,ale myslím,že já i Emil po týdením pobytu v nemocnici víme kdy ho použít.Je to dětská nemoc,ale kamarádky syn to chytl v 8 letech v létě pod stanem.Takže je otázka do kdy se to vyskytuje.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

22.9.2008 14:34:56
No jo, tak alespoň udělám doma práce, které už hrozně dlouho odkládám.

V neděli jsme koupili v Ikea spoustu nových papírových krabic na hračky tak jsme to s Verunkou roztřídili a je v hračkách pořádek a jsou roztříděné podle druhů. To jsem zvědav jak dlouho to vydrží :-)

22.9.2008 14:29:58
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

22.9.2008 14:17:17
Ivčo jojo, je to nakažlivý Rv

22.9.2008 13:39:07
Holky, díky za názory.

A ještě jeden dotaz. Jsme nakažlivý? Představa, že do čtvrtka nesmíme ven je děsivá, už z toho chytám asi depky :-( Kdyžtak by jsme přijmuli nějakou tu návštěvu.
Dita+4 18741

22.9.2008 13:24:19
Misty, Králíčku, kombinézu jsem koupila Mišce už vloni, to jí byla hodně velká, ale už se dala nosit a letos jí ještě určitě bude, je to totiž vel. 98-104, ani mě to nemrzí, ta letošní se mně až tak moc nelíbí, každopádně kvalitní a vymakané jsou fak moc a za super prašule. A mají je od 86-92, to by fakt Mariance bylo obří.
Já jsem koupila jen punčocháče Mišce, do obří zimy, nebo na led, jsou hodně teplé. A Martínkovi zimní boty, taky jsme je už měli, oni to v podstatě každý rok ty nabídky mají stejné, jen trochu mění designy.

Jinak sice mají všude psáno, že nabídka začíná ve středu, ale zboží se všude naváží už v pondělí.
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 74818  [Dalších 74388 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.