| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 74818  [Dalších 74378 >>]
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

Re: Ahoj, tak se hlasim z promrzleho vikendu,

22.9.2008 13:08:42
Ivčo, nás většinou hospitalizovali, protože Petříček to měl, když byl menší.
Léky mu podávali většinou první noc a pak měl spíše jen inhalace a léky na alergii a kašel a třeba i spiropent na roztažení průdušek. Ale to te´d asi od dr. máš.
Poslechově to bylo slyšet i několik dní, že hůř dýchal a kašlal štěkavě, ale většinou už bylo poznat, že to nejde do toho dušení.
Malého to poprvé potkalo kolem 3/4 roku a to chudák úplně sípal a promodrával!!!
Brrrrrrrrrr, raději nevzpomínat;((Rv

Tak když budeš mít v noci v ložnici studeno a hodně vlhko, tak by to mělo být OK.
Při larin. bývají nejhorší záchvaty mezi 2 a 4 ranní!!Tak ám to tedy říkali v nemocnici.

Tak se držte holky a podávej info~s~R^
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

22.9.2008 12:57:25
Ditu koukala jsem na ten jejich výprodej na netu, na tu kombinézu 3v1, ale nemají Marjánky číslo.

22.9.2008 12:56:04
Ivčo Matýsek to nikdy neměl nijak moc, že by se vyloženě dusil, spíš to bylo slyšet při tom breku a kašli, maximálně v noci bylo slyšet že to dýchání není úplně čistý, ale většinou jen tu první noc.
Králíček+Naty01/05+Deny02/07 21338

22.9.2008 12:56:04
Dito a nemají mít to oblečení od středy??? A koupila jsi kombinézku nebo něco? ;)

S laryn nemám, bohudík, žádné zkušenosti... tak ať je Verunce lépe
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

22.9.2008 12:20:29
Misty, Alčo a ostatní, jak jste to měli s tím dýchaním pak? Já už si to moc nepamatuju, vím, že v nemocnici na JIPce chrčela několik dní, ale teď spinká po obědě a dýchá úplně normálně. A jak dlouho ten čípek působí? Nezačne jí to zase znova až přestane působit? Chjo, kdyby alespoň ten Jirka byl doma :-(
Dita+4 18741

22.9.2008 11:43:27
Ahoj:-),
já jsem byla ráno v Tchibu a řeknu vám, to byl masakr, horší než výprodeje Nextu:-D, fakt děs, tento týden je tam dětské zboží, tak tam bylo děsně moc mamin.

Ivčo, to je síla teda ještě v tomto věku. NO ale nad námi bydlí chlapeček, stejně starý jako Martínek a býval v nemocnici s lyryngitidou každý rok několikrát, fakt na to extrémně moc trpěl, ještě vloni tam aspoň 3x byl.
Ale u vás to určitě už bude v pohodě, když vás pustili domů.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

22.9.2008 10:27:21
Ahojky, děkujeme, že na nás tak myslíte!

U doktorky jsme docela dlouho čekali, zrovna zastupovala ještě jinou co je nemocná :-( Takže jí poslechla a odsouhlasila ty kapičky, že jí je mám dát ještě do lžičky jitrocelovýho sirupu, dále má brát třikrát denně fenistil kapky. Kdyby byla zase dušná tak máme jet opět do nemocnice. Čípek mi domů nedala, prý je to tak jak jsi Misty říkala ty - silný a tak a že se to musí brát s rozvahou a ne třeba hned za sebou. No a řekla bych, že se jí o hoooodně ulevilo, asi to bude teda tím čípkem. Ve čtvrtek na kontrolu.

Já jsem v noci jak jí to chytlo větrala, dala jsem jí na krk tenobklad a spala ve zvýšené poloze, moc to nepomohlo. Tak jsme jeli, raději aby nebylo pozdě. Tahle nemoc mě fakt děsí :-(

Tak ještě jednou dík, jste zlatíčka ~s~
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

22.9.2008 10:21:03
Ahojky ve spolek,
Ivčo držím palečky, snad bude brzy doře.
Je to jak píše Misty. Nejvíc to trápí děti do 6 let, pak už trubice dorůstá a záchvaty vymizí. Takže kolem 4 roku, už je to zvladatelné i na lécích doma.
Ale určitě jsi udělala moc dobře, že jsi jela.
Uuuuf :-(,úplně si vzpomínám na ty výjezdy s Petříčkem, když byl malej;(( A je fakt, že zhruba od 4 let, už máme klidR^
Tak se držte a podej info.

Pavlíku, týýýýýýýýý jo, takhle vypadá mamka po dvou dětech??;)Jsi kooočaR^ A Lá´da se pěkně trefil:-D

U nás dnes nástup do školky opět z pláčem. Ale i tak to bylo snad lepší. Celý víkend brebentil o tom, co tam dělají a jak se mu tam líbí. Ráno se taky těšil, i do třídy šel z vesela.
Ale ve třídě už bulel jeden chlapeček, přišel poprvé a moc moc moc plakal a Honzík se k němu hned přidal. Ale nehysterčil, jen brečel, že chce za maminkou;((
Dokonce mi dal i uplakanou pusu a zamával;((Chjooooooooooooooo, to je pro mě snad ještě horší,jak když zuřil;((Rv
Bylo mi ho bobánka líto. Ale musíme vydržet.
Jen je problém, že každou chvíli tam budou přistupovat nové děti a když budou brečet, Honzík je cíťa a bude bulde vždy s nima;((

No nic, jdu raději něco dělat.
aanitaa+Laurika01/05 17727

22.9.2008 8:58:41
Pavli, krááásny kompletik ,si kočka !R^

Ivča, držím palce, nech to čím skor prejde !

ja som Lauru dala do školky, cely tyzden bola doma, tak z toho nebola nadsena. Prakticky jej nic nieje, len sem tam zachrapci, nema ani sopliky a prakticky nekasle, tak len dufam, ze nechyti nieco v skolke .

vsetkym marodom prajem skore vyliecenie a tesim sa na jar ~k~

pa

22.9.2008 8:23:24
Ivčo a doma udržujte chladnej a vlhkej vzduch.
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 74818  [Dalších 74378 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.