Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: Ahoj, tak se hlasim z promrzleho vikendu,22.9.2008 8:22:42
Ivčo tak držím palce, já mám pocit že laryngitida ohrožuje děti snad do 5-6 let, těm našim budou už 4 tak to už určitě nebude takový nebezpečí jako třeba u jednoletých, snad budete už v pohodě. Zeptej se dr jestli by vám nedala domů jeden čípek RECTODELT, my ho máme pro všechny případy v lednici, je to ten co jí dali v nemocnici. Ale ještě jsme ho nepoužili, navíc stejně prý kdyby došlo na jeho použití, tak máme jet pak do nemocnice, navíc to chce užít s rozvahou a jen když se dítě opravdu dusí, je to driák.
|
| cyber + marjánka | 22287 |
|
|
Re: Ahoj, tak se hlasim z promrzleho vikendu,22.9.2008 7:18:56
ivčo, pokud je to ještě horší tak na ni aspoň prozatím otevři okno, oblíkni jí, dej jí čepici a k oknu... ono děcka už nám rostou, moc teda nechápu jestli už jsou natolik velké že je laryngitida otokem neohrožuje, snad to bude dobré !!!!! pak hned napiš jak jste dopadly
|
| cyber + marjánka | 22287 |
|
|
Re: Ahoj, tak se hlasim z promrzleho vikendu,22.9.2008 7:16:50
ivčo,držíme palečky !!! mája zase strašně skřehotá a už má obroušenej celej horní ret od nosu, už má odřenej.. tak půjdem taky k dr.
|
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
Re: Ahoj, tak se hlasim z promrzleho vikendu,22.9.2008 7:07:14
Ahojky a dobré ráno,
tak my jsme dnešní noc strávili na pohotovosti, Verunka mi v noci špatně dýchala a kašlala až kokrhala, hned mi bylo jasný, že laringitýda, tak jsem jí oblekla a jeli jsme. Doktor jí dal hned čípek a k mému úžasu nás poslali domů. Doma jsme ještě ulehli a připadá mi, že se jí to ještě zhoršilo. Hned jak to půjde a Verunka se vzbudí tak se musíme jít ještě ukázat naší dr. Napsal, že si máme koupit Pleumolysin a že ráno je ta návštěva doktorky nutná. Tak držte palečky. Děkujem... |
| Begonie | 17189 |
|
|
Ahoj, tak se hlasim z promrzleho vikendu,21.9.2008 21:37:29
to byla teda fakt silena kosa. Vyrazili jsme uz v patek odpoledne ke kamaradum na takvoy kolovy zavod, co poradaji uz asi 12 let. Bylo to az u Jindrichova Hradce, tak Adamek dost prudil v aute, kdyz vyzkousel vsechny obvykly finty (curat, kakat, pit...) tak se vytasil s novinkou - za ma strasny hlad. To jsme jeste nezazili. Tak jsme zastavili v naky dire (vesnice Dirna
) a normalka hospoda jak z totace, fakt jsem si pripadala o 20 let zpatky. Nakonec se nam teda uvolili neco uvarit, ale brambory pry ze ne, to by trvalo dlouho, tak nam soupli hranolky, moje kureci nudlicky se zeleninou se skladaly z kousku kurete s ohratou mochovskou smesi, Jirka si dal s Adamkem nakej kureci rizek, jeom trosilinku presoleny - vazne prca.Ale ubytovani jsme meli perfektni, aparman u naky pani, Jirka to vysurfoval na internetu - ostatni totiz spali u tech kamosu ve stanu!!! To bych asi zemrela zimou. K nam se jeste vetreli 2 nasi fakt dobri kamaradi (svedcili nam na svatbe), takze jsme vecer pekne zaparili. V sobotu jsme jeli ten zavod - ta hlavni trasa mela asi 50 km, to jsme ale s Adamkem nedali, jeli jsme asi "jen" 18, ale ze zacatku jsem myslela, ze to vzdam. Pri sjezdu z kopce mi tak mrzli ruce, ze jsem skoro nemohla brzdit, takze jsme asi 2hodiny rozmrzali v hospode, nez pocasi vystoupalo ze 7 stupnu aspon na 9. Zimy jsme si uzili i vecer, to ale aspon bylo ohniste, grilovani masa, popijeni s kamarady a pak jsem poprve ridila nase novy auto , slo mi to , sice trochu trhane, ale to se podda.Dneska jsme uz kolovy vylet zavrhli, pac dost prselo a sli se podivat na zamek Cervena lhota. Moc se mi tam libilo, naposled jsem tam byla asi pred 30 lety na pionyraku a uz jsem to zapomnela. Adamek se na prohlidce choval docela vzorne, akoratsi za zadnou cenu nechtel vyzout ty papuce a v nichzas furt padal. K obedu jsme jeste zajeli na gulas - ten se u tech kamaradu varil uz od soboty odpoledne - kazdy mel privezt nejaky maso, ale byl fakt vyborny. A ted tu rozmrzam a peru a taky se chystam na zehleni. Mam tu hromadu jak kilimanzaro. Doctu vas nekdy zitra, ted nemam sil. |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: ....21.9.2008 21:02:55
hmmmmm, co je to za sexy dracici v albicku ?
![]() , tak cerna se Ladikovi libi, jo?![]() dobrej vkus (i na manzelku...) my dnes byli cele dopolko v IKEA...konecne jsme si koupili knihovnu (do pokoje pro hosty, pac knihy uz fakt nemam kam davat) a taky skrinko/policku do Pavlikova pokojicku...tak ty hracky uz taky budou mit svoje misto (neni to uplne to co jsem chtela,ale priblizne je to ono...) no a samo jeste par blbustek...na obede tam jsme potkali kamose, pak jsme jeste vyrazili ke kamosum na kafe...ryma uz je u nas taky...Klarka a trosku i Pavlik, uz vlastne 2hy den, ale malinko, takze pokud bude bez teplot a kasle, tak jeste zitra dopolko do skolky pujde, v utery a ve stredu ne, protoze v utery ma kontrolni ECHO a ve stredu nechodi kvuli plavcu. A Pavel ma : zanet ve stehne, zanet v lokti (tenisovy loket) a neco se zady - nejak si s nima blbe hnul, tak ma vypsane rehabilitace...no vsechno ze sportu, jak jinak, mu rikam, ze uz je SENIOR ale neda si rict ![]() ![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
Re: ....21.9.2008 17:44:04
Pavlíku, prádýlko je krásný, moc ti sluší. To ti koupil Ládík úplně sám bez zkoušení ? To je teda vážně kádr. Mě Pavel koupil kalhotky jednou a ty byly snad velikost S, no prostě ne na mou prdel. A opožděně ti přeji všechno nejlepší k narozenínám.
Jinak už je to tady. Tom pěkně soplí, tak nevím jestli se z toho nevyklube něco horšího. Celý den se plácáme doma a už mi z toho hrabe. To počasí mě fakt zabije. Při představě, že takhle bude až do jara je mi fakt blbě. |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
Re: ....21.9.2008 17:17:24
Pavlíku,prádýlka je super,sluší ti
Prosím tě dostaneš vůbec najíst??![]() |
| Pavlik+Adélka 1/05+Anička 3/07 | 20669 |
|
|
....21.9.2008 17:01:24
dobře, tak je to v albu. Se tu teda červenám,ale takový drahý prádýlko přeci musím ukázat ještě někomu jinýmu než manžílkovi,co?
![]() ![]() |
| Pavlik+Adélka 1/05+Anička 3/07 | 20669 |
|
|
Re:21.9.2008 16:48:05
Ahojda, jé, vy jste tak milé, děkuju Vám za krásná přáníčka!!!
![]() Jste mě donutily, vyfotila jsem teda to super prádýlko svým novým mobilem,ale teď jsem to přenesla přes bluetooth do PC a nemůžu to najít ![]() Kisli,to mohlo bejt fajn odpolko, Klárce se to jistě líbilo, Adélka by byla nadšená. My o víkendu slavili, včera jsme byli u našich, moje mamka má narozky ve stejný den a dnes tu byli tchánovci. Adélku dopo vzala babi do cirkusu Berousek a moc se jí tam líbilo. Ha, ha, chtěla jsem taky žehlit,ale venku mi to neschne a neschne,tak se na to asi vyprdnu. Jo a fotka srovnávací od Dity mě fakt pobavila Ale Dituš ty máš to bříško tak rozkošný.Misty, zase krásný fotky, máš dětičky mooc hezký.A tatínek je taky rozkošnej ![]() Míšo, jé, závidím ten relax, to muselo být bájo. Alčo, ty si nesedneš a nesedneš, pořád v zápřahu! Tatínek je na hokeji, tak mě tu holky nechtějí moc nechat.... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.