| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 74818  [Dalších 74358 >>]
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279

Re: ....

21.9.2008 15:32:25
Hezkou neděli,

tak jsem z Poděbrad krásně zregenerovaná.Manikůra,kosmetika,procházky,flámovaání,cukrárna,kafíčko,nákupy,no prostě bájo.Jen jsme se s holkama schodly,že příště budeme muset jet už ve čt.protože se to nedá stihnout.Holky byly na bruslích,já ne,ještě jsem se necítila dobře,ale nebyla jsem sama kdo lenošil.Takže ti co byly na bruslích už prostě nestihli tu masáž atp...:-DNo to nám doma stejně asi neprojde;)

Viděla jsem fotku Dity a Michala,tak nevím kdo bude rodit dřív~j~
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

21.9.2008 8:03:57
jo Ditu zalistovala jsem zpět na bříška R^ Michal má fakt větší a chlupatější :-D Ty máš fakt bříšenko jak balónek, žádný špeky okolo, člověk by tam skoro viděl to miminko jak si hoví R^
Dita+4 18741

20.9.2008 22:09:34
Chichi Hosi, no tak pivo tam Michal rozhdně nemá, jestli vypije 2 za rok, tak je to moc, ale uznávám že já jsem zatím asi pozadu~j~.

Kisli, super akce a Pavlík je fakt hezounek:-).

My jsme dnes byli ve Znojmě, holky opět vystupovaly v rámci předvolební kampaně pro ODS, ale byla teda děsná kosa, naštěstí se mohly převlékat na plavečáku hned u parkoviště, kde se to konalo, ale stejně, vymrzli jsme pořádně všichni a holky teprve a to jsem Mišce narvala pod šatičky roláček. NO a když skončili, tak jsme jeli na Hatě, děti šly do koutku a my jsme lítali po nákupech. Něco už asi nechám na vánoce:-).Přijeli jsme až teď, děti vytuhly v autě, všichni 3 měli totiž ještě trénink od 8 hodin na ledě, tak byli fakt unavení.

Pavlíku, vše nej k narozeninám, ať jsi stále tak pozitivně naladěná a holky i Ládík ti dělají samou radost;), no a prádýlko bych teda taky ráda okoukla.~j~
hosana 17744

20.9.2008 21:18:00
Tak jdu pozdravit všechny další spolužehlajdy a hlásím, že mám hotovo, hurá!!!!!!

Dito, ta fotka bříšek je fakt vtipná:-D holt někdo tam má mimi, někdo pívo no:-D

Misty, taky ste se měli dnes fajn dle fotekR^a manža vypadá spíš jak po opici než s rýmečkou:-D

Alčo, co to u vás bude za škatulata- hejbejte se? Vy měníte pokojík s ložnicí? Nebo proč to budeš všechno vyklízet? Ty si taky chvilku nedáš pokoj viď;)

No, sem si přečetla na seznamu, že babí léto letos nebude. Béé. To já mám nejradši z celýho roku.. no tak nic no. Jdu zapít smutek svařáčkem, co připravuje manžel. A koukat na Huga. Tak dobrou a nezavařte si žehličky, holky;)

20.9.2008 20:24:25
Tak my dneska máme taky pár fotek.

Nejprve vám musím ukázat toto, představte si tatín od nás chytil RÝMU! Tak takto marodí!

Mája s pejskem

Jedna usměvavá, stále pouze dvouzubá fotka (asi 3 měsíce nic!)

Dětičky dneska venku na Zahradě Čech, byla kosa brrrrrrr.

Mája teda raději šlape sólo

Traktorista

No a pak jsme samozřejmě trčeli tady

20.9.2008 20:18:31
Ivčo moc pěkný fotky!

Kisli taky hezký, vy si tam užíváte R^
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

Re:

20.9.2008 20:04:59
Mirko, tak taky žehlení?? Že by jsem se do toho taky dala??~k~

A s tím rozmazlováním je to těžké. Já se rozmazlovat neumím a manžílek, který to zvládá na jedničku, tu není;((
Tak to vidím přeci jen na to cvičení~k~
Musím se dát do formy, blíží se plesy~j~

Jdu na to, pěkný večer.
Mirka, dvě mláďata+// 2258

Re:

20.9.2008 19:31:41
Ahoj holky, u nás se dnes střídaly návštěvy, takže jsme měli pestrý program. :-) A můj večerní bude taky žehlení! ~k~

Dito, no to je super srovnávací fotka, jsem pak zvědavá na srovnání v 9 měsíci ~j~

Ivčo, Verunka má úžasné vlásky, vlnité se mi moc líbí.

Kisli, Pavlík je fakt šikulík! R^ A akce tam máte parádní, u nás nic takového není. :(

Alčo, na chmury by to chtělo nějaký doping, rozhodně si nějaké rozmazlování zasloužíš, tak honem něco vymysli! Máš to za úkol, ju?

A co se děje u Gabčů, že je od nich ticho po pěšině?
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

20.9.2008 19:24:28
Holky jůůůůůůůůůůů supr akce, jak pro děti, tak pro bříška.
Já sedím doma a nakukuju co kdo písne:-)
Byla jsem s prckem venku, ale on ztropil scénu, že venku nebude!!! Nevím co ho to drží;((:(;((Jinak dělám pořád něco a nedělám. Nějak nemám náladu. Chlap pořád v práci, velký děti taky a prcek pořád prudíRv
Pomaličku jsem začala vyklízet ložnici, pak ještě vyklidím šatnu a vrhnu se na vyklízení kluků děcáku. Vše musím vynosit a vystěhovat a zlikvidivat starý nábytek od kluků, protože mají konečně dovést ten nový. Takže ten starý asi použijema zatím do šatny, místo těch papírových štelářů~k~~k~~k~
Už aby bylo po akci, protože budu mít veškeré hadry nás i kluků všude možně a taky vše z děcáku, uf uf uf.
Ale aspoń to protřídím a co už není potřeba tak bu´d prodám a nebo dám do centra.A taky bude částěčně úklid na vánoce, no ne?:-)

Te´d se kluci koupou a pak si asi dám do těla na orbitreku. Žehlení mám taky fůru a nechám to asi na zítra, dnes se mi nece:-©
Tak se pěkně u žehličky čińte~j~
Kislice+2 20254

20.9.2008 18:58:06
HOSANKO, tyjo, prima program - veprove hody...mnam. No a ten vecerni mame stejny---prkno a zehlicka, ale ja si pockam az prtata padnou a usnou a pak si k tomu pustim Bestiar...:-)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 74818  [Dalších 74358 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.