| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 11122  [Dalších 10652 >>]
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
23.9.2011 9:42:31
Dito, no Pavel se jí na to ptal a ona mu na to řekla, že je takhle indivudálně jak si kdo zamane přesazovat nebude, protože to by si potom vymýšleli všichni, ale že plánuje nějaké celkové pžesazování, zatím je sleduje asi a promýšlí koho s kým.
Dita+4 18741
23.9.2011 9:17:31
Ahoj, tak u nás už mají M, P, L, S, doplňují je do chlívků ve slovech,správně je musí umístit, čtou a poznávají, malá i velká, dokonce už jednou psala řádek malých tiskacích m, počítají zatím jen do 5, taky < > =.

S tím umísťováním je trochu pro Mišku divné, že umísťují jen ty 4 zatím, protože ona si slovo odříká po písmenkách sama a doplňuje právě zatím jen ty 4.

Jinak u nás taky funguje komunikace perfektně, učitelka odpovídá ihned na maily, fotky a info jsou na stránkách.....

Niki, to by se mně nelíbilo, napiš jí do Tomova deníčku, že žádáš o přesazení.
23.9.2011 8:46:04
jo a písmenka mám pořád doma nerozstříhané a zatím nepřišel žádný pokyn.
23.9.2011 8:45:02
tak taky se přidávám se svou troškou do mlýna.
Já toho o škole moc nevím, páč Tomášek toho moc o tom co dělali ve škole neřekne a zprávy od pí. učitelky zatím také žádné nemám. Když se ho na něco zeptám, tak si nic nepamatuje ~o~ .Rodičák nevím kdy bude. Úkoly většinou ví, když má, ale radši kontroluju sešity.
Písmenka se myslím ještě učit nezačaly, dostávají pořád jen razítka a teprve včera donesl Tomášek ze školy notýsek (místo žákovské).
Jinak ze školy zatím moc nadšený není, teď si začal stěžovat na souseda z lavice, že prý furt mluví, ruší ho a on se nemůže soustředit. No ale učitelka je prý sleduje a plánuje nějaké přesazování, tak doufám, že ho přesadí vedle někoho míň ukecaného.
Jinak jakou metodou se budou učit číst, to fakt netuším.
Marky +2
  • 
23.9.2011 5:07:51
Zdravíme všechny školáčky!
Eri-paní učitelka asi nebude nervově OK,ne?to chce dětem školu znechutit hned na začátku?

U nás plnění úkolů ráno nehrozí, paní učitelka má webovky kam každý den píše co děti dělaly, co mají za úkol, aktuality-aktiv, divadlo a má tam i fotogalerii, kam dává fotky z vyučování...
Nejprv se ptám Tomíka, co je za úkol a pak si to ověřím na netu:-)
V pondělí máme třídní schůzku, tak uvidíme...prý je zatím moc šikovný a zná moc věcí navíc...

Písmenka se zatím neučí, budou se učit číst metodou genetického myšlení a to se prý naučí číst během 3měsíců naprosto všechno...

Nemáte zprávy o Misty a Desty...a Kisli, napiš nám taky něco!
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
22.9.2011 20:42:40
Ahoj,

tak my jsme asi nejdál. Umějí už M, A, sčítají do tří, porovnávají menší, větší a začínají číst ma, má, atd. Domácí úkoly jsou rychlovka. Pár chyb už v sešitě udělala, ale zapamatuje si to a příště už to neudělá. Myslím si, že je zatím šikovná. Jedničky počítá a má jich hrozně moc plus nespočítaje razítek. DOmácí úkoly zaměstnávají i mě :-) Stříhání písmenek, ořezávání tužek, kontrola sešitů. Na dnešek měly děti mít jeřabiny a jehlu s dlouhým návlekem. Atd. atd.
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
22.9.2011 19:03:08
Ahoooj ve spolek,

Blani tak takové psaní úkolů ráno na rychlo máme už také za sebou:-) Jsou to prostě zapoměnky:-)

Eri, to mě příjde tak trochu moc, ne? Jsem zvědavá co ti paní učitelka řekne.

U nás máme novou paní učitelku, než se naše uzdraví. Takže jsou děti asi trošku pozadu. Dnes začali první písmenko a to A.
Jinak co se týče úkolů je to otázka minutek!!! Sedí na půl zadečku a než se otočím je hotovo :-)
Zítra mají plavání, tak školu vůbec nemají.

Začal chodit do flétničky a moc se mu to líbí. Pořád doma píská a píská:-)

Dita+4 18741
22.9.2011 14:36:37
Ahojky,
u nás škola taky zatím pohoda, Miška je dost zodpovědná, úkoly hned dělá všechny bez řečí, ale předpokládala jsem, že u ní bude priorota č.1 pečlivost, ale je to tedy spíš rychlost, včera jsem s ní psala poprvé úkol, jindy ho má hotový dřív, než stihnu přijít, fakt tak za minutu. Když se zeptám, jestli by to nemohla dělat pečlivěji, tak prý p. uč. řekla rychle, tak to dělá rychle~t~.

Jo a ona už právě chce jedničky, razítka ji nebaví, jedniček má jen pár v deníčku, jinak se dávají razítka.

Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
22.9.2011 12:59:32
Já to možná napsala špatně,oni budou jezdit i dál zdarma,ale s dosavadním průkazem jen do 31.1.2012. No a pak jsem přeslechla co budou muset mít dál.

Škola: Matýsek je pohodář, je pečlivka,úkoly dělá bez řečí, hned po příchodu domů.Je to záležitost na 10 min.V pondělí jsem se snažila,aby uděla úkol jinak než plánuje( z matematiky)a on mě nakonec usadil,že on chodí do školy a ví co s tím má dělat.A víc to nehodlal řešit. Tak jsem ho nechala a pak to jen podepsala.
Zatím stále má nahradní paní učitelku, která je sice milá ( důchodkyně na vípomoc)ale už bych byla ráda, kdyby přišla ta jejich.Jenže komplikovanou zlomeninu nohy asi jen tak nerozchodí.Pokud jsme s holkama dobře počítaly, tak teď je 6 týdnů po operaci, tak už to snad nebude déle jak 14 dní trvat.Je nám všem jasné,že zdraví je přednější, jen je blbé,že to takhle blbě vyšlo.No jí to určitě také netěší, předpokládám,že si jí schválně nezlomila.
lela, rosa, niki 88737
22.9.2011 11:59:56
Teda to jsou fakt zmatky kvuli jizdenkam.....
tak u nas byly vcera tridni schuzky a ja se dozvedela, ze nase Nella nepochopila vubec kratke a dlouhe slabiky- v jednou cviceni mela strasne moc chyb...no tak uz to pekne zacina....Pani ucitelka nam sdelila, ze prvni tri adaptacni tydny jsou u konce a konec srandy, zacina se znamkovat....mam z toho roztodivne pocity, ja bych tedy v prvni tride jeste neznamkovala, Ten zacinajici konkurencni boj - bojim se toho. Vim, ze moje holka je sikovna, hodna, ale neni tak prubojna a mozna bystra jako ostatni...ach jo...Ale je to moje ~s~
Co u vas???.
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 11122  [Dalších 10652 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.