Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
22.9.2011 9:33:09
Ahoj holky,
zaslechla jsem v rádiu informaci, že v Praze bude jízdné zdarma pro děti 6- 10 let jen do 31.1.2012,na stránkách dopravního podniku jsem našla jen toto: Do 31. 1. 2012 jezdí na území Prahy zdarma také děti od 6 do 10 let pozn. , které prokáží věk průkazkou se jménem, příjmením, datem narození a fotografií, ověřenou jejím vydavatelem. Ale už jsem nenašla a v rádiu přeslechla co bude dál.Už mě fakt štvou, nejde o těch 20,- co to stálo, ale o princip, nejdřív platí jedna věc a za pár měsíců něco jiného.Mám sto chutí si jim o tu 20,- napsat Asi pak budou mít taky tu slavnou Open kartu?Honzovi bude v květnu 10 takže tam kvůli nahraní aplikace budu muset 2x, když koncem ledna už nebude platit současná karta. Fakt neví co už by chtěli. |
| Erika a Peťko | 20613 |
|
|
21.9.2011 20:00:00
Máme prvú poznámku - ANG. Nemá pomôcky a domácu úlohu z ANG.J.
Nuž, že nemal úlohu, dobre, zabudol, že majú vyfarbiť zvieratká, čo sa učili. Ale aké pomôcky? Kázali nám malý A5 čistý zošit, ten mal, farbičky mal a 15 EUR za učebnice, ktoré zostávajú v triede, sme zaplatili... Ráno si ju nájdem a spýtam sa jej Jedine, že by jej triedna tie peniaze neodovzdala a ona by mu tie knihy nedala... malý tvrdí, že knižky ešte nemajú, tak neviem ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
19.9.2011 9:57:18
V pul osmy rano, tesne pred odchodem do skoly, mi Adamek oznamil, ze krome vystrihani pismenka "E" (strihala jsem vcera v pul 12 v noci) jsem jeste prece mela vystrihat cislice 0-10 a "tecky".
Nastesti to byly inteligentni papiry, takze se nestrihalo, ale byly tak sikovne nederovany, ze jsem je v rychlosti natrhala a slo se. Dokonce jsme prisli vcas, takze ani nedostal "cerneho beranka" za pozdni prichod, ale ty nervy, to bylo skoro horsi nez cekani na vysledky statnic . |
| Begonie | 17189 |
|
|
16.9.2011 9:04:11
Adamek ma minimalne 1 ukol kazdy den. Ale zatim to ma vzdycky fakt rychle hotovy, max. 10 minut, mozna ani ne.
Konec ne si uziju vikend, tak doufam, ze bude hezky. Ucila jsem se cely prazdniny, posledni 3 vikendy jsem vzdycky akorat vybavila rodinu na chatu a cely to krasny pocasi prosedela doma nad ucenim, tak ted si konecne poradne uziju. Jedeme s kamaradama na kola do jiznich Cech, tak snad vydrzi jeste pocasi. At je aspon tak, jako dneska. |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
15.9.2011 13:44:00
Ahoj,
Blani, velká gratulace , jsi dobrá![]() U nás se už děti učí, úkol mají každý den jeden povinný a pak nějaké extra, které dělat nemusí, ale mohou a mají za to připínáček na nástěnku ke své fotce, to dostávají třeba i za vybarvené obrázky v sešitech, kde procvičují ruku a tak. Dnes byl Tomík poprvé ve školce, jen na hodinu, na zahrádce, napřed tam beze mě nechtěl zůstat, ale pak zase nechtěl odejít ![]() |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
15.9.2011 5:58:14
Blani obr obr gratulace. Jsi prostě borka.
![]() ![]() ![]() Niki, tady taky řádí tyhle střevní chřipky Tak snad budete brzy OK.Honzíkovi onemocněla paní učitelka. Je v nemocnici a bude to asi na déle Zatím je ted učila družinářka, ale ode dneška mají novou paní učitelku. Jsem zvědavá jak tu změnu zvládne. On je přeci jen na takové věci trochu pomalejší. Zatím se tedy ani moc neučili ![]() No a u nás se taky začíná marodit Zatím tedy jen Pája, ale malého taky už bolí v krku a pokašlává![]() Pája má jet na týden na turisťák, tak jsem zvědavá jestli se dá do té doby dohromady!!! No jo podzim je tu ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
14.9.2011 20:53:43
BLANI, tak moc gratuluju, i když jsem o tobě vůbec nepochybovala.
Tak a Tomášek bude mít první zameškané hodiny. Postihla ho nějaká blicí viroza, takže bude do konce týdne doma. Jen doufám, že to bude jednodenní záležitost a nechytne to i David. V pátek a sobotu máme totiž firemní megaakci. |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
14.9.2011 14:10:34
Blani,letí k tobě obrovská gratulce jsi fakt jednička
Kdybych tě někdy potřebovala, tak vím, kam jít na právní radu. Nic ve zlém, ale doufám, že tě potřebovat nebudu ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
14.9.2011 13:53:00
To vis Ivco, musim to vytroubit do vsechn koutu
![]() . To je posledni, co jsem se v zivote naucila, tak at to vsichni vedi.Doma jsem musela slibit, ze ted uz budu jen ta nejlepsi manzelka a maminka na svete, pry to se mnou nebylo k vydrzeni. A to jsem se taaaak snazila ![]() |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
14.9.2011 13:33:22
Gratuluju po druhé !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.