| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 74818  [Dalších 74328 >>]
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

Re: ....

18.9.2008 21:27:03
Ditu furt je moc pěkná, jen měla na bočním švu pár teček, ale já jsem ji stejně ručně zužovala, takže zmizely.
Dita+4 18741

18.9.2008 21:24:16
Tak to je stopro ta naše, by mě zajímalo, kolik holčiček ji vynosilo:-D, už já jsem ji kupovala tady u nás v sekáči, ale byla jako nová, i když jsem ji prodávala po Mišce.
Rimlik,Dom (12), Anička (5) 17683

18.9.2008 20:53:29
Ahojky všem,
nejdřív chci popřát Evči pevné nervy, musí to být strašné, ale věř, že to bude dobré.
Fotečky jsou krásné (ostatně jako vždy ;))
Blani, jsi skvělá! Moc gratuluji.
Holky, já film bobule neviděla, ale bylo tam fakt jak v pohádce. Bylo to ve vesničce Zaječí, asi 15 km od Mikulova.
Já jsem zas nějaká marodná, navíc se mi asi od nemoci blokla záda, tak jsem 3 dny chodila jak stará babka.
Andulka už je ve školce v pohodě, dokonce mi tento týden nedovolí ji ani doprovodit do třídy, v šatně mi dá pusu, řekne ať už jdu a sama upaluje do třídy ~j~
Dnes byla zase v tanečkách, tak pokud budeme zvládat, bude mít UT a CT tanečky a každou ST ve školce nějaký pohybový kroužek. Tak letím, žehlení volá
:-©

18.9.2008 20:32:32
Tato je taky 9-12 měsíců :-D Škoda že jste si ji nepodepsali :-D
Dita+4 18741

18.9.2008 20:28:41
Naše byla vel. 9-12měs. To si myslím docela pamatuju.

18.9.2008 20:21:03
Ditu jojo je to z MMB Ladybird, to je teda sranda jestli je to ta vaše :-D
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279

18.9.2008 20:14:23
Evi, i já Vám chci vyjádřit podporu, přeji ať vše dobře dopadne,chápu že ten čas čekání co bude dál je nejhorší.~s~

Misty,Mája je kočkaR^No nechtěla jsem rejpat,ale taky mě napadlo,že má nějak holé uši, na to jaké bude období;)

Králíčku,také máte doma fešandu, holky jsou holt holky:-D
Dita+4 18741

18.9.2008 20:08:43
Ahojky,

Evi, je mně moc líto, čím procházíte, přeji ať je Nikolka co nejdříve úplě v pořádku, hlavně přežijte ty dny čekání!

Králíčku, Natálka je krásná holčička, má obří kukadla a super vláskyR^

Misty, nemáte náhodou bundičku z MMB? Miška měla stejnou Ladybird a kdysi jsme ji na MMB prodala, tak jestli se náhodou nedostala oklikou až k vám:-D.
Bekovka krásná, ale ouška jí schovej dovnitř;)

Králíček+Naty01/05+Deny02/07 21338

18.9.2008 19:58:05
Evi, chápu jak ti teď je! Když mi druhý den po porodu s klidem řekli, že malá nemá vyvinuté jedno ouško, byla jsem v šoku. Řekli mi, že na vyšetření na foniatrii se můžeme objednat za 3 - 4 měsíce! Naštěstí tchyně zburcovala všechny své známé a přes známé 2 doktory jsme se za 3 týdny dostali až k nejlepšímu odborníkovi v republice, který nám udělal vyšetření a zjistil, že na druhé ouško slyší normálně a POKUD se vše bude vyvíjet jak má, tak nebude mít větší problém. Ale ty dny do vyšetření byly strašné. Pořád se mi honilo v hlavě, že vůbec neslyší, tím pádem nebude mluvit, nedejbože bude hluchoněmá, že má i jiné skryté vady... Probrečela jsem několik týdnů a to doslova...
Omlouvám se, že jsem takhle zavzpomínala na naše ne zrovna nejlepší časy, ale chtěla jsem jen podpořit Evu, a popřát, ať je celý proces hlavně co nejrychlejší a všechno dobře dopadne!!!

Ta naše cácora je teď ukecaná až běda :-)

Re: ...

18.9.2008 19:34:33
Evo to je mi moc líto čím procházíte a moc vám držím palce ať je všechno v pořádku, držte se!!! ~s~~s~~s~

Alčo takto to měl Matýsek v únoru taky, držel se s rohlíčkem, když jsem pro něj přišla tak hlásil že nebrečel a přitom mi pak učitelka říkala že občas brečí... jsem moc ráda že jsme pak měli 2 měsíce pauzu, on se srovnal, teď nastupoval už do známého prostředí jako "mazák" a je to - zatím (ťuk ťuk ťuk) bez problémů. On se Honzík taky srovná, uvidíš!

Lolo to určitě na rtg skočte, chuděrka musí ji to bolet ;(( Třeba by s tím souvisela i ta zvýšená teplota... přijdou na to čím to je a konečně to vyřeší!

[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 74818  [Dalších 74328 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.