Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: ....18.9.2008 21:27:03
Ditu furt je moc pěkná, jen měla na bočním švu pár teček, ale já jsem ji stejně ručně zužovala, takže zmizely.
|
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: ....18.9.2008 21:24:16
Tak to je stopro ta naše, by mě zajímalo, kolik holčiček ji vynosilo
, už já jsem ji kupovala tady u nás v sekáči, ale byla jako nová, i když jsem ji prodávala po Mišce. |
| Rimlik,Dom (12), Anička (5) | 17683 |
|
|
Re: ....18.9.2008 20:53:29
Ahojky všem,
nejdřív chci popřát Evči pevné nervy, musí to být strašné, ale věř, že to bude dobré. Fotečky jsou krásné (ostatně jako vždy )Blani, jsi skvělá! Moc gratuluji. Holky, já film bobule neviděla, ale bylo tam fakt jak v pohádce. Bylo to ve vesničce Zaječí, asi 15 km od Mikulova. Já jsem zas nějaká marodná, navíc se mi asi od nemoci blokla záda, tak jsem 3 dny chodila jak stará babka. Andulka už je ve školce v pohodě, dokonce mi tento týden nedovolí ji ani doprovodit do třídy, v šatně mi dá pusu, řekne ať už jdu a sama upaluje do třídy ![]() Dnes byla zase v tanečkách, tak pokud budeme zvládat, bude mít UT a CT tanečky a každou ST ve školce nějaký pohybový kroužek. Tak letím, žehlení volá ![]() |
|
|
Re: ....18.9.2008 20:32:32
Tato je taky 9-12 měsíců
Škoda že jste si ji nepodepsali ![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: ....18.9.2008 20:28:41
Naše byla vel. 9-12měs. To si myslím docela pamatuju.
|
|
|
Re: ....18.9.2008 20:21:03
Ditu jojo je to z MMB Ladybird, to je teda sranda jestli je to ta vaše
![]() |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
Re: ....18.9.2008 20:14:23
Evi, i já Vám chci vyjádřit podporu, přeji ať vše dobře dopadne,chápu že ten čas čekání co bude dál je nejhorší.
![]() Misty,Mája je kočka No nechtěla jsem rejpat,ale taky mě napadlo,že má nějak holé uši, na to jaké bude období![]() Králíčku,také máte doma fešandu, holky jsou holt holky ![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: ....18.9.2008 20:08:43
Ahojky,
Evi, je mně moc líto, čím procházíte, přeji ať je Nikolka co nejdříve úplě v pořádku, hlavně přežijte ty dny čekání! Králíčku, Natálka je krásná holčička, má obří kukadla a super vlásky ![]() Misty, nemáte náhodou bundičku z MMB? Miška měla stejnou Ladybird a kdysi jsme ji na MMB prodala, tak jestli se náhodou nedostala oklikou až k vám .Bekovka krásná, ale ouška jí schovej dovnitř ![]() |
| Králíček+Naty01/05+Deny02/07 | 21338 |
|
|
Re: ....18.9.2008 19:58:05
Evi, chápu jak ti teď je! Když mi druhý den po porodu s klidem řekli, že malá nemá vyvinuté jedno ouško, byla jsem v šoku. Řekli mi, že na vyšetření na foniatrii se můžeme objednat za 3 - 4 měsíce! Naštěstí tchyně zburcovala všechny své známé a přes známé 2 doktory jsme se za 3 týdny dostali až k nejlepšímu odborníkovi v republice, který nám udělal vyšetření a zjistil, že na druhé ouško slyší normálně a POKUD se vše bude vyvíjet jak má, tak nebude mít větší problém. Ale ty dny do vyšetření byly strašné. Pořád se mi honilo v hlavě, že vůbec neslyší, tím pádem nebude mluvit, nedejbože bude hluchoněmá, že má i jiné skryté vady... Probrečela jsem několik týdnů a to doslova...
Omlouvám se, že jsem takhle zavzpomínala na naše ne zrovna nejlepší časy, ale chtěla jsem jen podpořit Evu, a popřát, ať je celý proces hlavně co nejrychlejší a všechno dobře dopadne!!! Ta naše cácora je teď ukecaná až běda ![]() ![]() |
|
|
Re: ...18.9.2008 19:34:33
Evo to je mi moc líto čím procházíte a moc vám držím palce ať je všechno v pořádku, držte se!!!
![]() ![]() ![]() Alčo takto to měl Matýsek v únoru taky, držel se s rohlíčkem, když jsem pro něj přišla tak hlásil že nebrečel a přitom mi pak učitelka říkala že občas brečí... jsem moc ráda že jsme pak měli 2 měsíce pauzu, on se srovnal, teď nastupoval už do známého prostředí jako "mazák" a je to - zatím (ťuk ťuk ťuk) bez problémů. On se Honzík taky srovná, uvidíš! Lolo to určitě na rtg skočte, chuděrka musí ji to bolet Třeba by s tím souvisela i ta zvýšená teplota... přijdou na to čím to je a konečně to vyřeší! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.