Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
9.9.2011 11:51:06
Já dělám svačiny vždy aktuálně z toho co je doma. Je pravda, že jsem musela víc nakupovat. Ve školce byla dopolední i odpolední svačina pořešená. Takhle nám přibyla snídaně, dopolední a odpolední svačinka.
|
| Begonie | 17189 |
|
|
9.9.2011 11:47:52
Ty jo Alco, ja mazu jen jednu svacinu a uplne mi z toho hrabe. Ja proste nejsem zvykla doma neco mit, doted, do svych 40 jsem to nepotrebovala. Ted jsme ovsem s Jirkou nezavisle na sobe dospeli k nazoru, ze musime mit naky pecivo, abych mohla mazat ty housky a ja koupila 5 housek a nakou celozrnou bagetu, Jirka 5 rohliku a aby toho nebylo malo, tak vcera prinesl dalsich 5 a vikend pred nami
![]() . No co, bude se zivit houskama, aspon me to nebude nutit vychazet z domu.Nejlepsi je tady diskuse s napady na svaciny pro deti do skoly, to aby matka nedelala nic jinyho, nez pachala ty svaciny. A navicby to lezlo dost do penez a do casu. |
| makaz | 31812 |
|
|
9.9.2011 11:26:05
My toho teda máme taky moc, co se týče kroužků.Ale je to v rámci družiny, takže od čtyř jsme doma a může si hrát , odpočívat a tak.
Z vlastní zkušenosti vím, že děti zvládají tenhle zápřah v pohodě,chodí brzy spát a jsou odpočatý.Ale já padám na hubu A´t už jde o různý převážení, chystání oblečení, svačinek, pití..nic nezapomenout..a tak...![]() No ale každý zná svoje dítě nejlíp, takže je to na nás rodičích... ![]() |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
9.9.2011 10:57:22
Mirko, mě to s tím oběděm u Alči taky zarazilo, jsem i chvilku přemyšlela, zda nezměnila místo.
![]() |
| Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
|
|
9.9.2011 9:22:08
Ivčo, tak to máte parádní, když je to formou hry! Verunka je šikulka a aspoň ten čas, kdy ty jsi v práci, smysluplně využije.
![]() Alčo, no to mně úplně zarazilo, že si do práce - do školní jídelny - bereš svůj oběd! Bych řekla, že máte v práci jídla dostatek - ale tak ty asi potřebuješ něco podle pravidel racionální výživy co... ![]() |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
9.9.2011 6:00:48
Když byl Honzík v první třídě, tak jsme ho také aktivně přihlásili na AJ s rodilou mluvčí ve škole.(kroužek) Přitom měl povinně AJ ve výuce.
No zjistili jsme že je to chyba, byli jsme hold nezkušení. V pololetí už tam nechtěl, udrželi jsme ho tam do konce roku a od druhé třídy už ne. I když je to forma hry,tak je toho na ně moc, což se nám rodičům asi nezdá. Takže jsme od 2 třídy najeli na max. 3 kroužky týdně a zbytek má volno a může lítat venku, což je asi nejspokojenější. Také si myslím, že jsou dnes na děti kladeny velké nároky. zAčíná to miminama (např.ať jsou brzo na nočníku a bez plín)pokračuje ve školce a končí ve škole.Někdy mám pocit, že děti chodí na kroužky jen proto,že tam chodí Petr, tak Pavel chodí taky.Nějak mi v tom chybí jejich vlastní volno se kterým naloží jak chtějí. Tím nechci říct, že to Ivča dělá špatně, je to její věc, Verunka je již zvyklá na "zápřah" koníčku od školky,takže asi Ivča ví co na ní může naložit a co ne. Maty má zatím 2 kroužky a myslím, že i tak toho má dost, večer usíná u Animáčku. Když si udělá úkol, vytáhne si Lego, nebo něco jiného a jen tak si hraje.Nebo jdeme ven. |
| lela, rosa, niki | 88737 |
|
|
8.9.2011 21:49:09
Omlouvam se
Musim to nejak vypnout.... |
|
|
8.9.2011 21:47:31
Pardon-Co se tyce krouzku...ach Jo, automaticky mi najizdeji nemecka slova
![]() |
|
|
8.9.2011 21:45:55
Zdravim lednove prvnacky,
Tak nam to take zacalo a zatim nadseni velike...tak uvidime, jak nam to vydrzi.... Co se tyce krönung, ja se rozhodla pro velmi pozvolny najezd - mam totiz spatnou zkusenost z minuleho roku, kdy mi ditko zacalo vsechny krouzky bojkotovat a nic se ji nechtelo- zjistila jsem, ze potrebuje mit jeste Booms rezim, jen tak byt doma, na Christi atd...Mastdarm zatim pracuji jen dopoledne, coz je naprosto skvele a täk muzu vyzvedavat uz kolem Truhe hodiny...a to zatim staci. Nella je na jazykovce, maji o dve hodiny navic, to znamena jednou tydne odpoledni vyucovani. jeste jsem ji prihlasila jednou tydne na hudebne pohybovy krouzek. Ale zatim je malo zajemcu, tak uvidime...Tim to ale hasne, jinak se chceme obe dve trochu rozkoukat, skola nabizi Koranen hodne aktivit, vetsinou Ale od vyssich trid.... Co se tyce dvou jazyku, pokud dite nepochazi z dvojjazycneho prostredi, jako u nas, tak mi to taky pripada hodne a z hlediska ucitelky ciziho jazyka -nedoporucuji zacit DVA jazyky zaroven i kdyz formou hry, to je dnes bezna praxe.. z meho pohledu jsou to vyhozene penize... nekdy mi prijde, ze se Ted na deti strasne specha, vse se musi zacit strasne brzy- Ale kazde dite je jine a kazde to zvlada jinak.... |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
8.9.2011 20:08:23
Dva jazyky - ty hodiny jsou vedené formou hry. Nikdo po nich nikdy nechce, aby se ta slovíčka učili. Nikdy je nikdo nezkoušel zda si pamatují to co si minule říkali. Verunka patří k těm šikovnějším. Jazyky jí lezou do hlavy sami. Tak proč jí v tom nepodporovat
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.