| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 74818  [Dalších 74318 >>]
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

Re: ....

18.9.2008 19:21:12
Tak než vás dočtu, jdeme se pochlubit s novou bekovkou!

Kislice+2 20254

18.9.2008 19:15:02
EVO, achjo, to je teda fakt hruza, co ted prozivate...taky moc drzim palce, at je mala co nejdrive ok...~s~

my dnes jeli po skolce rovnou do byv.bydliste, kde jsme meli spicha s byv.sousedkou a jejima klukama , deticky jezdily na kolech a my povidaly...zitra by meli pro zmenu dorazit oni k nam. Ale to nas jeste predtim ceka po skolce plavco (nahradni hodina), takze docela fofr...
NIKITO, na plavco s malym sice chodim taky, ale tohle bylo klasicke babycvico (mam totiz furt pocit, ze musim byt spravedliva a poctive vsechno co jsem delala s Klarkou delat i s Pavlikem...takze sice to momentalne jeste povazuji za docela zbytecne, kdyz jenom leze a tak, ale poctive chodime...:-))) no svihla matka, zejo) ale bylo to docela fajn, udelala mu tam prekazkovou drahu, takze musel zdolavat ruzne prekazky (motivovali jsme ho mickama a tak) , lezl tam tunelem, pres bedynku a tak podobne, takze si fakt maknul...no a Pavel byl dnes po dlooouhe dobe v MAKRU a jak jsem mu vypravela, ze se malemu libil ten tunel, tak ho tam v akci koupil (za 299 i se stanem), tak ted mame v obyvaku tunel se stanem ~j~:-D
cyber + marjánka 22287

18.9.2008 16:32:40
Evi jen se hezky vybreč, aspoň se trochu ta energie vyprchá a nebudeš to v sobě dusit, moc moc držím palečky, ať je to vpořádku !!!!!!!!!!!!!
Eva a dvojčata 2005+2kluci 68136

18.9.2008 15:59:32
Cyber určitě bych si vyžádala nějaké vyšetření.Já už nikomu nebudu věřit a prostě si prosadím svoje.Budu stát za dětma když jim něco bude a ne čekat rok až se na to přijde.Teď tu bréčím jak želva poněvadž si to můžu dovolit holky nejsou doma manža je vzal k rodičům a před nima nechci.Ale jsem asi slaboch.Nic nemůžu dělaat na nic se soustředit.Manža ten přes den se drži ale vnoci brečí do polštáře.Je to hrozné.
cyber + marjánka 22287

....

18.9.2008 15:40:35
zdravíčko

EVI, moc moc moc vám držím palečky aby bylo všechno vpořádku!! víš že mě to s tím rentgenem taky napadlo, že bych si s majou skočila? pořád moc pláče že jí bolí nožička, dr. mi tvrdí že to jsou růstové bolesti, ale má to úplně každý den :-( jednou teď nedávno měla úplně histerák jak jí ta noha bolela, to jsem viděla v životě poprvé a nožičku jsem jí hladila, dala jsem jí sirup, až pak chudinka únavou odpadla, když jí sirup zabral, a po obědě mi spí taky třeba tři hodinky... teď ještě chrápe.. unavená je dost, už když jdeme ze školky vpoledne tak pláče že jí bolí nožičky, a teploty má pořád.. zase na druhou stranu nechci tím, že si vyžádám od dr. nějaké vyšetření vzbuzovat jakoby pocit, že jí nevěřím, nebo tak, tak nevím jak asertivně jí poprosit, aby se jí na to podívala.. ještě se teda holce motá hlava, občas sebou někde švihne, tak ještě jí musím připomenout aby nás objednala na neurologii, o tom mluvila sama..

každopádně vám držím moc moc moc palečky, ať to je rychle pryč !!! myslím na vás!!!!

jinak fašírka je jasně sekačka, se přeci říká "nadělám z něj fašírku" ~k~~k~~k~
Mirka, dvě mláďata+// 2258

Re:

18.9.2008 15:34:39
Evo, no to mně mrzí, takové trampoty... ;((;((;((, moc držím všechny palce, určitě to bude dobrý a malá bude zase čiperka. ~s~

Rimliku, taky mi ten statek připomněl film Bobule, super místo. Kde to vlastně je?

Alčo, :-D to jsem se zasmála Honzíkovému mudrování, je to makovička šikovná R^ Určitě se mu stýská, přecejen byl na tebe zvyklý dennodenně stále při tobě, tak mu prostě chybíš, a vidina odměny mu dovolila poplakávání jen venku. ~s~

Kisli, a co Quascha, už ti dala do těla? ~k~
hosana 17744

Re: Ahojky,

18.9.2008 15:09:47
zdravím, mám chvilku času, páč malý spinká.

Evi, jéje co to čtu;(( To je mi moc líto a moc držím palce ať to dobře dopadne. Jestli můžu malinko uklidnit, u mé příbuzné se tento typ nádoru vyskytl též, proběhla operace, pak se teda dost dlouho čekalo na výsledky a po rekonvalescenci už dotyčná nemá žádné omezení, je snad v pořádku, teď právě běhá někde po Alpách;)Tak musíš věřit, že to u vás bude stejný, MOC MOC TI TO PŘEJU!!!

Alčo, vidíš jak zvládáteR^ U nás je to taky lepší, ale furt poslouchám, že do školky nechce jít a tak. Ale pak jde, jen u toho prostě musíme otřít sem tam slzu no. A do práce asi půjdu stejné co kdysi, teda rozhlížím se i po jiné, ale ty požadavky na pracovní dobu jsou všude dost s dětmi neslučitelné:(

Ani nevím jestli sem Blance gratulovala k úspěchu na studijním poli, tak napravuji a GRATULUJI!

Hledám tu na netu zprávy o tom ztraceným chlapečkovi a nikde nic. Furt na to musím myslet, je to hrozný co??
Eva a dvojčata 2005+2kluci 68136

Re: Ahojky,

18.9.2008 14:40:26
Alčo jen řekl že ji otvírat zatím nebudou že počka až na vysledky a na to co řeknou ostatní.Prý on nic sám nesmůže ale myslí si že to bude nezhoubný.My jsme teď s manželem uplně vyřízeni.´Já jsem si musela vzít v práci volno a manža taky.Ještě že mám super šefovou.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209

Ahojky,

18.9.2008 14:30:18
DESTY, v pohodě, to neřeš, Davča je prostě otesánek. Vaše váha je normální, naše bych řekla, že je docela nadprůměrná.

KISLI a na jaké cvičení s Pavlíkem chodíš ? Nebo si myslela plavání ?

EVI, to je hrozné, držím palečky, ať to není nic vážného a ať se malá brzo uzdraví.

ALČO, teda Honzík je hlavička.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

Re: ...

18.9.2008 14:00:26
Alčo ty jo to je koumák, to mě teda dostal :-):-):-)

Evo, držíme nadále moooooc palečky!!!
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 74818  [Dalších 74318 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.