| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 11122  [Dalších 10612 >>]
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
8.9.2011 19:24:46
Ahojky,

Tak u nás škola zatím s úspěchem. Družina nadšení. Běhají venku, chodí na hřiště, hrají hry, no prostě druhá školka.
V družině je cca do tří hodin.
V rámci družiny zkusíme jen tu angličtinu a pak flétničku. Tu hlavně kvůli plícím a správnému dýchání.
U nás se ve škole rozjíždí hodně opatrně. Dostali nějaké sešity, ale zatím měl za úkol jen něco vymalovat a to na papíře, do sešitů ještě ani čárku.
Zítra má místo učení povinné plavání. Mají to na 10 lekcí. Malý se moc těší, tak jsem zvědavá jestli mu to vydrží.

Knížky a pracovní sešity máme od Altery, něco Nové školy a něco Studio 1+1.

Blani, tak snad si na vstávání zvyknete,... no ono vám asi nic jiného nezbyde~d~

Ivčo, Verunka je tedy vytížená. Ale vím, že ona je společenský tvoreček a je na tohle tempo zvyklá. Jen ty dva jazyky mě tedy tak nějak příjdou moc na prvňáčka. Aby v tom neměla guláš, učit se písmenka, číst psát a navíc dva jazyky. Ale však sama víš co je pro tvé dítko to pravé ořechové:-)

Miry, tak to o těch svačinách mi úplně bereš z pusy.
Já večer mažu 4x snídani, 3x svačinu, k tomu něco na večeři. Do toho si chystám já jídlo do práce(svačinu a obídek) a ještě něco na snídani.
A mažu a mažu a mažu. Někdy už mi dochází fantazie.
Jo a to si Honzík řekl ještě o sváču na odpoledne do družiny, ... že má hlad:-)

Dnes se venku pěkně ochladilo, brrrr.
Ale víkend má být pěkný. Musíme využít pěkného počasí a vymyslet nějaký výlet, ale ještě jsem nepřišla na to kam~t~

~3~~3~~3~~3~~3~~3~
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
8.9.2011 18:32:54
Niki, Matýsek má vše od Alteru. AJ - Happy house.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
8.9.2011 17:02:54
jo a co mají vaši prvňáci za učebnice ? My máme všechno vydavatelství Nová škola, jenom matika je Alter.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
8.9.2011 17:01:54
MIRY, my taky nikam nechodíme. Tomášek prostě nechce, tak nutit ho nebudu. Loni chodil do hokejové přípravky, myslela jsem, že tam ještě aspoň rok vydrží a houby. Já jsem taky na prvním stupni nikam nechodila, začala jsem až na druhým.

IVČO, no já čumím, Verunka už jede dva jazyky, jo ? A to zvládá ? My jsme nezačali ještě ani s jedním. Zatím vlastně ani nebyla příležitost.
Mirka, dvě mláďata+// 2258
8.9.2011 9:58:41
Makaz, přesně, jsou důležití ti prvňáčci a jacísi dospělejší ~6~. A taky mám dojem, že jen chystám svačinky... ~t~.

Z kroužků u nás taková nabídka není - a ani jsme žádné dávat nechtěli, - kluci přijdou domů a poperou se o hračky doma jak jim chybí normální hraní s autama a pak taky hlavně ven lítat povenku, potok, bunkr na zahradě, no vesnice. Přes zimu pak budou chodit na bruslení na stadion.
Begonie 17189
8.9.2011 9:21:24
Adamek ma 2x tydne tenis a 1x tydne skauta. Ten se mu teda libi silene, fakt ho to zaujalo, nejradeji by tam chodil porad. Zatim byl 2x, tak mu to snad vydrzi, budou delat i naky vypravy, ale to az bude starsi, ted se ho prece jen bojim poslat pres vikend samotnyho. Asi jem naka precitlivela.

A v ramci druziny bude mit 2x anglictinu, 2x pocitace a tu logopedii, ale to ho myslim moc nezatizi, porad si jeste bude stacit hrat. Akorat, ze doma uz nic nestihame, krome ukolu si skoro ani nepohraje.

A to ranni vstavani je des. On je sova po me, takze vecer vubec nemuze zabrat, vcera si zpival snad do pul desaty a vstavat v 7 je vzdycky boj. A me to taky zabiji, vubec se nejak nemuzu vzpamatovat. Ja nevim, snad je to tim pocasim, ale ja jsem uplne hotova a to chodim spat na me v naproto nezvyklou dobu, vcera jsem sla dokonce pred pulnoci a to normalne je moje hodina tak pul druhy.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
7.9.2011 20:20:12
To my ne :-) Verunka sama od sebe vstává v šest. Akorát dnes si přispala do sedmi :-)
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
7.9.2011 20:19:10
Ivčo, tanečky v 6.45?? To má Maty ještě hlubokou půlnoc~:-D
7.9.2011 20:14:34
No a samozřejmě velkou výhodu máme v tom, že 90% kroužků probíhá u mě vedle práce, cca 5minut pomalou chůzí od školy. Takže autem jsme doma v minutě :-) A na ranní tanečky taky pohoda. Školu máme asi minutu chůze přímo u baráku.
7.9.2011 20:12:03
Marky, my máme:

Pondělí 16h plavecká škola

Úterý 16h angličtina Helen Doron, 17h výtvarná dílna

Středa 6:45 břišní tance ( v rámci družiny ) 16h Figurka

Čtvrtek 16h němčina Hans Hase

Pátek volno

Tento týden není nic a Verunka se doma akorát tak nudí. Takže na 100% vím, že zatížená nebude. Úkoly máme napsaný za chviličku i s opakováním a přípravou na další den. Až budou kroužky tak přijdem domů, uděláme úkoly, navečeříme se, chvíli si pohraje a půjde spát. Tak to vychází krásně. Vyběhaná a vyhraná bude z družiny. Bude v ní každý den od 12ti do 15ti hodin. Samozřejmě počítám s odpůrci, že své dítě zatěžuji, tomu jsem se nevyhnula nikdy. Tvrdí to akorát lidi co naší Verunku absolutně neznají. Takže to mám na háku ~2~~2~~2~

Dospělejší? Ano, určitě. :-)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 11122  [Dalších 10612 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.