| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 74818  [Dalších 74308 >>]
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

Re: ...

18.9.2008 13:41:46
Evíku, chjo;((;((;((, vy máte pořád nějaké trápeníčkoRv
Tak snad bude vše v pořádku. Že pání doktoři na něco příjdou a ma,ou dají do pořádku bez většího trápení.
A nastínil ti dr. co by se mělo dělat? Jestli bude nutná operace a nebo čekat jestli se nádor nevztřebá?
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

18.9.2008 13:37:59
Ahooj ve spolek,
tak jen v rychlosti napíšu co školka.
Malý ráno v pohodě vstal, oblékl se, připoměl mi, že veš kolce nebude plakat, tak mám připravit překvapení a jeli jsme. Nástup do školky OK. Sice bylo vidět, že má na krajíčku, ale držel.
Po obědě jsem pro něj přišla a on už od dveří vesele volal, že neplakal.
Ale,... ale paní učitelka mi říkala, že plakal venku na procházce a to prý dost!!!
Tak jsem mu řekla, že brečel na co mi od odpověděl, že to nevadí, že nebrečel ve školce, ale venku a dáreček si zaslouží:-D:-D:-D
No nejspu to hlavičky chytré ti naši pr´dolkové??;)
Tak jsem mu domluvila a i když jsem si tak říkala, že zítra školku vynecháme, tak asi půjdeme, když je teď v tom tak rozjetej.

Jinak u nás se školka neplatí. Vše hradí obec!!! Taky jsme koukala, protože dřív se školkovné obci platilo.
Obědy ani moc netuším kolik jsou. Mám pocit, že oběd za 15Kč a sváča 6Kč+ 1Kč denně na pitný režim. To pití je ještě mimo to, co mají ke sváče a obědu.
Takže to naše chození je fakt levnéR^

:-D:-D:-D Tak fašírky, jo Aanitko.
Tak mě napadlo, že to bude asi něco z mletého masa, protože tady se taky užívá název fašírka- něco na kousky.
Jéééé a díky za tip, určitě o víkendu udělámR^;)
Eva a dvojčata 2005+2kluci 68136

18.9.2008 13:34:01
Fašírka je asi sekané maso.
Eva a dvojčata 2005+2kluci 68136

18.9.2008 13:33:12
Ahoj holky.Omlouvám se že nepřispívám ale pravidelně nakukuji.Vidím jak Vám děti rostou a jak se jim daří ve školce.Holky taky začali chodit a celkem se jim tam líbí.Já jsem začala pracovat tak není tolik času.Vidím že jste se tu o mně bavili a moc děkuji za držení palečků.Nikolku bolí nožka už zhruba rok.Všude nám říkali že děti si vymýšlí.Přes léto se jí pod dupkou na nožce udělal takový faldík-jelito.Myslela jsem že třeba přibrala a malé děti mívají takové faldy.Nenapadlo mě to že to nemá na druhé straně.Že to může něco znamenat.Tak jsem to ukazala minulý týden doktorce a ta nás hned poslala na ortopedii že to není normální a že mi tam napíše akutní protože tu se čeká i 3 měsíce na objednávku.Doktor na ortopedii byl strašně hodný.Udělal sono a vyšetřil a nezjistil nic .Říkal že to bude asi jen kosmetická vada ale pro jistotu udělal rentgen.Tam se ukázal v kosti jakýsi nález takže jsme museli znovu na rentgen aby se mu potvrdila diagnoza.Tam už to bylo krásně vidět.Vte kosti je nezhloubný nádor.Proto ta bolest nožičky a taky unava.Mala jak jde spinkat po obědě tak spi až do 5 půl 6 a večer v 8 už zase spi do půl deváté do rána.Je unavenější ,pomalejší.Prostě není to ona co před nedávnem.Ještě nám zjistili na ortopedii že měla vybočené obě kyčle což nám nikdo nezjistil.S kyčlemi jsme normálně na kontroly chodili tak jak se chodí.Takže nám nabídl jestli chceme tak můžeme chodit k němu a on si to pohlídá.Pry jsou už v pořádku ale pro jistotu.Teď musíme čekat týdny protože se musí svolat konsilium co dál a kdo co navrhne co bude pro Nikolku nejlepší a hlavně jaké všechny vyšetření musí podstoupit.On sám už napsal co on chce a ostatní si pry jen přidají.Takže pry máme počkat že se to udělá všechno najednou.To čekání je nejhorší.
Kislice+2 20254

18.9.2008 13:28:01
KARBANATKY :-)))))R^
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

18.9.2008 13:27:39
A co čivapčičí?
aanitaa+Laurika01/05 17727

18.9.2008 13:22:42
no teda, taku zahadu som tu rozprudila ?
ja by som aj poradila, ale neviem ako sa to česky povie:takze - je to mlete maso+ rožky+ cibula , vyprazane v oleji ......... a uz viem, nie su to karbanatky? :-D
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

18.9.2008 12:46:37
Ahoj, tak jsme doma ze školky. Stihla jsem ve meste obstarat co jsem potřebovala tak jsem spokojená.

Anitko, typuji řízky?
Kislice+2 20254

18.9.2008 12:26:27
tak jinak Fašírky :-)))))))))))
Dita+4 18741

18.9.2008 11:51:32
To teda nevíme, co je to?;)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 74818  [Dalších 74308 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.