Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| makaz | 31812 |
|
|
7.9.2011 19:24:37
Ahoj, tak dneska jsem si psala do diáře, abych to všechno nezapomněla..UF. každý den něco!! Flétna, sauna, gymnastika, tanečák a gymnastika. Uvidím, jak bude zvládat, kdyžtak něco vypustím..aby toho neměla moc.Kolik toho máte vy??
Taky vám připadá, jak za těch pár dní nějak dospěli?? Emča je důležitá jak... prostě takovej dospěláček..všechno ví, všechno zná..Do toho zítra Vilík ve školce plavání..já snad jen chystám batohy a svačinky a taky dělám taxikáře a ještě platiče toho všeho!!! Je to mazec!! Ale příští víkend máme v práci víkendovou akci..něco jako stmelování kolektivu..nějakej outdoor a k tomu chlastačka ...tak to bude odreagování jako blázen...jen abych pak neléčila kocovinu celý týden![]() ![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
6.9.2011 19:35:50
ERI, moc pěkně vybarvené. Tomáška to moc nebaví, takže dost často přetahuje a nedává si záležet.
|
|
|
6.9.2011 19:35:03
U nás mají taky 1x týdně 5 hodin a tu pátou hodinu mají povinně volitelný předmět. Na výběr byli sportovky, výtvarka a dramaťák, tak chodí do těch sportovek. Závidím vám ty spousty kroužků v rámci družiny, u nás fakt všechno až od 15.15. Takže já to mám velice jednoduché na zapamatování, protože Tomášek nechodí vůbec nikam. Ještě tak nějak sám neví, co by vlastně chtěl dělat.
Jinak žákovskou knížku ještě ani nemáme a domácí úkol taky zatím žádný neměli. |
| Erika a Peťko | 20613 |
|
|
6.9.2011 18:35:50
![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
6.9.2011 13:32:17
Ahoj,
tak u nás je taky 1x týdně 5 hodin, jinak 4. Miška zatím pořád nadšená, ze školy i z družiny, oni mají velké školní hřiště s prolízkama atd., takže se tam vyblbnou, dokonce i bazén, když je horko. Jinak třídy jako herny. Kroužků škola taky hodně nabízí, něco vyloženě škola, něco v rámci družiny, včera jsem pro ni přišla po půl 4. a zdálo se jí to brzy ![]() S těmi kroužky a povinnostmi, to budu muset asi udělat jako Míša se seznamem , protože mně to fakt dává zabrat co kdo kdy má a co kam kdo přinést, teď na začátku se nosí plno věcí jak do třídy, tak do družky, vybírá se plno peněz do různých srpš atd, takže docela síla.Tělák je jedno, co budou mít na převlečení, jen nesmí tenisky dělat černé čáry, nechávají si ho v tašce ve třídě, tak nemusí nosit. Jinak mají mít i převlečení do družiny, což zatím neřeším, když je pěkně, asi až v zimě. Na anglinu - kroužek Miška taky bude chodit, Martin už ji má povinně, od 3. třídy, tak budou začínat spolu. |
| Begonie | 17189 |
|
|
6.9.2011 12:24:26
Tak Adamka asi skaut zaujal. Rano se vzbudil a pidel se, jaky je den. Rikam, ze utery a Ada, ze to je skoda, ze by chtel, aby uz byla streda amohl jit zase do skauta. Vcera tam meli takovy jako naborovy den, delali pro deti ruzny hry s odmenama, skoda, ze tak lilo a muselo to byt jen uvnitr, jinak maji fakt krasny prostor venku - obrovskou zahradu (vubec jsem netusila, ze tady na Zizkove nco takovyho je) s bazenem, lezeckou stnou,dokonce i ovce tam maji
. Ale dneska jde na tenis, tak to ho snad uspokoji stejne.Zato ja jsem uplne marna. Misto abych se ucila ted odpocivam u PC. Teda nevim,od ceho odpocivam, ucila jem se snad 2 hodiny. Furt do toho cumim a vlastne to vuec nevnimam, ja se snad vubec neumim ucit. Bud jsem to nikdyneumela, nebo jsem to zapomnela. ousgtredim se tak max. 10 minut v kuse a navic si nic nepamatuju . Jestli ja to udelam, tak se tady virtualne vsechny . Ale radeji se moc neteste. |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
6.9.2011 5:56:23
Matýsek má také 1x týdně 5 hodin, myslím,že zrovna dnes. Bylo to již za Honzíka. Také mají AJ a proto jim chyběli hodiny ČJ.Tak aby nebyli ve skluzu musela se přidat jedna hodina týdně ČJ, tím pádem se prodloužilo vyučování.
Blani, logo v rámci družiny závidím, já snad budu chodit s Matýskem do 18 let ![]() Matýsek zahájil školní týden myslím dobře. Včera odešel do školy a přišel až v 19.30, byl u kamarádky na oslavě nar. Ještě že neměli žádný úkol.Zatím je mám spíš já. Vyplnit žákajdu,zaplatit družinu ( 2.000,- u nás to chtějí na pololetí)vyzvednout čip atd... Eri, u nás cvičky na TV nechtějí. Mají mít sporotvní boty se světlou podrážkou.Cvičky prý pořádně nedrží nohu. Se divím, že jsme vyrostli, vždyť za nás byli jen cvičky.O cvičebním úboru ani nemluvím ![]() TV se u nás dělí na holky,kluci. Naše škola je zaměřená na gymnastiku.Má velmi dobré výsledky např.i na MS evropy i světa.Proto mají TV holky zvlášt a vybírají z nich potencionální adeptky.Holčičí hodina vypadá jinak než ta klučičí. Včera jsem udělala rozpis kroužků a vylepila doma na skříň. Museli by jsme mít hlavu jak pátrací balón,abychom si pamatovali,který dítě ma kdy jaký kroužek. |
| Begonie | 17189 |
|
|
5.9.2011 21:16:43
Dneska byl dalsi ukol - v patek krouzky, dneska vlnky
. U nas maji prvnacci druzinu ve tride a pak uz maji spolecnou. Adamkovi se tam desne libi, pani druzinarka prinesla takn a obrnene vozidlo, tak si s tim hral s nejakym chlapeckem. Pry je to jeho novy kamarad, ale nevi, jak se jmenuje .Kazdy den maji 4 hodiny a v utery 5, protoze maji povinnou anglictinu, to je novinkaod letoska. K tomu maji dobrovolne povinny krouzek anglictiny 2x tydne, tak nevim, co to po tech prvnaccich chteji. Adamek chce jeste chodit na krouzek pocitacu a ja bych ho zkuila dat jeste na Louskacek, to je takova logopedie, tak nad by prestal rackovat. Je to vsechno v ramci druziny, tak toho snad nebude moc. Jiank krouzku maji spoustu, vybrat se urcite da. Dneska jsme se byli podivat ve skautu, zda se mi to uzasny, tak asi bude chodit od stredy. Jsou tam 2 kamaradi ze skolky, tak se mu tam myslim bude libit. A jeste mu zustava tenis, tam se chystame zitra (pokud teda prejde ta silena prutrz, co tu uz radi kolik hodin), takze mame co delat. Jo Alco, kdyby mi to skakalo do hlavy samo, to by byla pohoda. Ale ja to mam krvave vydreny a navic. co tam dostanu, mi z hlavy zase hned vypadne. Mato vubec smysl? To, co jsem se ucilana kvetnovou cast, to jsem uz zapomnela a nedelam si iluze, ze ted to bude lepsi. Ach jo, Adamek zase hrozne kasle. To ma vzdycky na podzim. Jak ma po Jirkovi nabeh na astma, tak na podzim zacne kaslat a skonci na jare. Navic mu kazdy kasel sleze na prudusky a desn dloho mutrva. Ve skolce si uz zvykli, ale tady zas bude pani ucitelka blbe koukat, nez ji to vysvetlim. |
|
|
5.9.2011 18:53:47
tak u nás je družina do 16 hod. Každopádně s Tomáška vypadlo, že ve škole dobré, ale že se ve družině nudí. No tak zatím se babička pro něho rozhodla chodit po obědě, tak uvidíme, jak dlouho ji to vydrží.
|
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
5.9.2011 17:22:44
Tak už máme za sebou psaní prvního domácího úkolu.
![]() Družina tedy funguje tak, že je v naší třídě. Děti tam mají hračky ve skříni. Donesla vyrobeného medvídka z papíru. Děti byly s učitelkou venku. Tak snad to bude dobré. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.