Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kislice+2 | 20254 |
Re: ...18.9.2008 11:49:56
chi, Anitka, som zvedava, ci baby budu vediet, co su to FASIRKY
)))))))))))))))))) mnam! |
| aanitaa+Laurika01/05 | 17727 |
|
|
Re: ...18.9.2008 11:31:52
Kisli, no s peniazmi je to blbe, ale zase ak sa da, tak preco nie ? Ved je pre nu urcite lepsie byt medzi detmi, ako sa doma s tebou nudit
![]() a čo sa hladu týka, tak moje deti pravidelne ked pridu domov sadaju k stolu a vraj : čo si varila ? Akoby v školke a škole nič nedostali ![]() my uz mame s Laurou obed davno zjedený, som dnes bola za šikovnú a robila som faširky s kur. maska a zemiacky. Ideme sa trochu vyvetrat, nech nam pretrávi ![]() pa |
| Kislice+2 | 20254 |
...18.9.2008 11:14:00
ahoj, tak my /Pavlik/ jsme dnes meli naprosto soukromou lekci cviceni
)) nikdo jinej nedorazil...bylo to docela narocny, celou pul hodku v pohybu (ja i malej), ale kupodivu se mu to moc libilo, pak teda vytuhl, jen jsem ho dala do sedacky a pri svlikani a prenaseni do postylky se ani nepohnul, takze je urcite KO, tak doufam, ze ho pak nebudu muset budit az pojedem do skolky ...rano vezl Klarku Pavel, po dlouhe dobe, takze jsme nemuseli stresovat s oblikanim a buzenim prcka ![]() ehm...debatu o skolkovnem radsi preskocim, nicmene, to co vy davate na rok, my zdaleka neplatime ani na mesic :-(((( achjo, nevim, proc je to tady (Praha8,9 a okoli) takova bida se skolkama, ze vlastne i soukrome jsou plne, natoz statni...no, doufam, ze mala aspon nebude nejak casto marod, kdyz uz to stoji takovejch penez (i kdyz samo, zdravi je prednejsi, to je jasny...) no nic, jdu balit balicky na MMB a neco uvarit, v posledni dobe jen sedneme do auta (jak jedem ze skolky) a Klarka uz mi hlasi, ze ma hlad...tak nevim, jak tam teda ji ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
Ahoj, tak jsem vyrazila do skoly na zapis do 3. !!! rocniku,18.9.2008 10:58:18
stala jsem pres hodinu frontu v silenym vedru, ale podarilo se. Pak jsem jeste chtela nechat index na jedny katedre, aby mi zapsali nakou praci, to se ovsem nepodarilo, neb sekretarka jest v pr..., ackoliv ma uredni hodiny. A zitra bude jen do 9, tak to asi nestiham.
Rano jsem malem padla, asi 5 minut potom, co jsem soupla Adamka do skolky, me volala MS, jakto, ze jsme nenastoupili. Ja uplne zblbla povidam, vzdyt jsem ho tam ted dala a uz jsem si predstavovala, ze nekam zmizel. Tak pry v jaky je tride. Povidam: prece Pejskove. Jakto, my Pejsky nemame - jenom Opicky, Kocicky, Zabicky... To uz jsem si pripadala fakt jako blazen, ale ukazalo se, ze nas nakym omylem prijali do 2 skolek, i kdyz mi tvrdili, ze to se nemuze stat, ze si to Praha 3 osefuje a i kdyz mame 2 prihlasky, tak nas sami daji jen do jedny. Jeste byla chudak dotcena, ze jsem jim nezavolala a zabiram ji misto. Nejak nemohla pochopit, ze jsem to vubec netusila, ze mam doma papir o prijeti do MS v nasi ulici a o tomhle vubec nevim. Tak aspon bude naka maminka rada, ze ji vezmou ted misto nas. Do toho me furt prozvanel Jirka a kdyz jsem se s nim konecne spojila, tak klasika - kde pry mame takovej ten protikus, co se tim pridelava Adamkovo polokolo na dospelacky kolo - jedeme zitra vecer na kolovy vikend. To jsem fakt netusila, uz od srpna jsem presvedcena, ze to ma Jirka v praci. Tak jsem musela odejit z metra domu, hledat to po vsech moznych polickach, kde to samozrejme nebylo. Mezitim mi propadl listek v metru, toz jsem to riskla, ale i kdyz na Staromestsky byl revizor, tak vypadam natolik seriozne, ze po me nic nechtel. Tak jsem zvedava, jak to dopadne, pry to hned zacnou vyrabet. U nas proste nemuze byt nic bez stresu . To asi abych byla nalezite zocelena. Td si jeste musim jet koupit novou tramvajenku a odpoledne chci jit s Adamkem do kina, tak jsem zvedava, jaka katastrofa me pri techto celkem nudnych cinnostech jeste potka.Ale jinak pohoda, vcera jsem dokonce zacla cist knihu - po 3 mesicich!!! U nas se plati mesicne za skolku 650,-, za jidlo cca 500,- a SRPS jsme platili 700 na rok. |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
Re: zdar18.9.2008 10:53:27
My platíme školkovné 400,- a strava vyjde do 600,- Kč. Teď budeme mít příští týden schůzku tak třeba budem pak taky platit nějaké to jednorázové a pak si z toho budou strhávat. Uvidíme. Jinak platíme pitný režim, tj. 10,- Kč na měsíc a to už se vybíralo až do vánoc.
Tady se s rýmou taky chodí, děti tam mají připravené kapesníky a smrkají sami nebo pomocí učitelky, Verunka teda umí smrkat sama. Teplotu by jim asi taky změřili, kdyby bylo potřeba. Tak já frčím na oběd, zatím paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
| cyber + marjánka | 22287 |
|
|
Re: zdar18.9.2008 10:44:53
Misty, asi taky neměří všechny unudlánky,ale asi jen že jsem s ní o tom mluvila
![]() |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: zdar18.9.2008 10:41:54
Lolo tady s rýmou děti taky chodí, já jsem teda Matýska dneska nechala, pošlu ho až v pondělí, ať se vykurýruje. Ale teplotu by mu asi neměřili, to jsou u vás učitelky teda dobrý
Tady měří dítě asi až když se jim zdá horký, ze by preventivně měřili všechny unudlánky, to pochybuju. To by nedělali nic jinýho. |
| cyber + marjánka | 22287 |
|
|
zdar18.9.2008 10:39:05
zdar a sílu
)))mája dneska měla rýmu a trochu kašel, tak jsem se ptala učitelky, jestli teda může do školky, nebo jak to je, a říkala, že to je právě to, že děti pořád soplí, a že dnes má kvůli rýmě odhlášených už 6 dětí, a že pokud si dítko samo utírá nos, a rýma není nějaká zelená a podobně, tak že děti nechávají, takže bude maje měřit teplotu, že v pondělí posílala domů chlapečka s 39, maja má klasickou vodovku a sem tam pokucká, ona teda na rýmu moc netrpí,a le jinak je akční a nevypadá nemocná tak ji vzala, že kdyby něco tak zavolá - a zatím nevolá ))školkovné platíme 600, jídlo 620, a srpš 1500 (na divadýlka, výlety atd.), nosíme sběr, z toho jsou taky penízky, které školka investuje na takové ty doplňky a rostlinky na zahrádku a podobně příští týden by děti měly jet na výlet do pardubic tak jsem taková rozpačitá, no, pojedou autobusem, sice se bojím, ale pro prcky to bude určitě megazážitek ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)18.9.2008 10:30:24
My platíme naráz 700Kč na rok. Školkovné je kromě předškoláků 550,-Kč a stravné 600,-/měsíc.
|
| aanitaa+Laurika01/05 | 17727 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)18.9.2008 10:18:47
a ake je vlastne u vas školkovne ? U nas je to 400 Sk, ale nabuduci mesiac to bude uz 450,-. A samozrejme + strava, co je teraz myslim 32 Sk /den
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.