Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Erika a Peťko | 20613 |
|
|
5.9.2011 17:13:42
Tak u nás v družine prvý ročník tiež domáce úlohy nebudú robiť, ale od druhej triedy áno. Tak to som fakt zvedavá, jak to budem stíhať, keď budem ledva chodiť dvakrát do týždňa o 18:00 domov..
Inak družina je v tej istej triede ako sa aj učia. Za družinu máme poplatok 11 EUR mesačne (cca 330 SKK) a to sme nedostávali žiadnu dotáciu na školské pomôcky, deti dostali IBA šlabikár, učebnicu Prírodovedy a učebnicu Matematiky. A malý uteráčik, nejaký sponzorský dar či čo. Už teraz ma stáli pomôcky vyše 1000 SKK a to ešte nemáme prezúvky a cvičky - ani neviem, či cvičky budú musieť mať. Nuž, v stredu je o 17:00 h rodičko. A za stravu som platila 17,26 EUR (cca 520 Skk). A družina - od 6:00 h do 18:00 h s tým, že dieťa sa dá vybrať buď po naobedovaní, alebo potom až po 14:00 h. Krúžky majú od 13:00 do 14:00. |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
4.9.2011 21:20:51
Naše děti by měly chodit ven v době od 13h do 14:30h. V tu dobu je také nelze vyzvednout. Budou buď na hřišti nebo na procházce. Ve vnitřním řádu na internetu jsem vyčetla, že jakási herna ve škole je, tak uvidíme zítra. Jo a platíme 110,- Kč měsíčně.
|
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
4.9.2011 20:38:17
Eri, myslím, že je to od tebe velmi odvážná myšlenka, že se v družině dělají úkoly
Honzík to zkusil 1x, pak už to měl zakázané![]() U nás je družina pěkná, je to taková herna, jsou tam hračky,pinponkový stůl, jednu dobu i autodráha. V rámci družiny je i dost kroužků. |
| Terka a Martínek, 9.1.2005 | 30052 |
|
|
4.9.2011 20:17:21
Zdravím z února
![]() U nás v družině mají prvňáci a druháci psát úkoly zakázané. Prý na to není dostatek klidu a je prý třeba, aby ty dvě třídy děti pracovaly společně s rodiči. Družina je u nás samostatně v jiné budově, je to velká herna s jen asi dvěma kulatými stolky s židlemi. Máme psané na nástěnce, že po obědě budou, pokud nebude pršet, minimálně hodinu venku. |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
4.9.2011 20:16:21
Pusinko, tak gratuluju k dalšímu školáčkovi
![]() U nás děti mají první týden tři hodiny a pak jdou k nám na obídek, kde jim my, hodné tety, se vším pomůžeme a zasvětíme je do rajů jídelny pěkně v klidu, kdy tu není na obědě celá škola. Pak už bude mít také 4 hodiny. Ale od pátku už jezdí na plavecký výcvik a tak budou mít jen první hodinu a pak hurá na bazén. Družina je u nás naprosto super. Družina má svoji třídu, kde jsou jak stolečky, tak koberec a moře hraček. Z budovy se dá jít na dětské hřiště, kde ted děti tráví celé odpoledne a krásně se vyřádí. A pak se u nás taky v rámci družiny chodí na vycházky po okolí a vyřádit se do přírody. Proto si také asi nebudu moci brát prtě hned po práci. Končím v půl druhé a paní družinářka nás prosila, at si pro děti chodíme až kolem třetí, protože bud jsou někde mimo školu a nebo například mají tvoření a to by je pak rušilo a už by si to děti nedodělali. No tak uvidím, vždy se poptám na obědě vychovatelky a uvidím. Jinak úkoly v družině určitě ne, aspon ne v první třídě. Je potřeba u dětí sedět a to v družině nikdo nebude, že? Možná až budou starší, tak si třeba úkol dělají, ale nevím o tom. V rámci družiny má Honzík i nějaké kroužky. Tak ho dám asi na anglinu a taky na flétničku. Kroužky jsou hned po obědě a vodí a vyzvedává si je paní z družiny. Honzík už spinká, ale strašně se na zítřek těší ![]() ![]() Jsou to ale šikulky, že? Snad jim to vydrží.No je fakt, že Peťka je v devítce a do školy se už taky docela těšil. Letos nás u něj čeká rozhodování kam dál, tak jsem zvědavá jak to dopadne. Blani, věřím že to učení je zápřah, ale určitě to dáš. Držím palečky, ať ti to vědění jde pěkně do hlavičky samo. |
|
|
4.9.2011 19:48:56
Jo a domácí úkoly Verunka v družině dělat nebude, to vím jistě. To by to dopadlo
![]() |
|
|
4.9.2011 19:48:16
Tady je myslím družina taky ve třídě. Za mě byla družina spešl třída s kobercem, hračkama, pár stolů, tabule. Prostě taková herna. Uvidíme zítra. Taky jde Verunka poprvé.
|
| Erika a Peťko | 20613 |
|
|
4.9.2011 18:05:00
Niki, v družine si budú deti robiť hlavne domáce úlohy, takže doma to s ním už nebude treba moc riešiť, jedine, že by mu niečo nešlo. Ja som do družiny chodila, ale moc si z toho teda nepamätám. Pamätám si len tie poobedia, kedy sme mávali pionierske schôdzky
![]() ![]() ako inak, za socíku ![]() |
| Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 | 853 |
|
4.9.2011 18:01:34
Ahoj, tak se taky hlásíme, že už to máme za sebou. Luky vše zvládnul na jedničku. V pátek měli 2h a zítra budou mít 3, od úterý mají 4hodiny. Od zítřka bude chodit do družiny.
Pokusím se vložit fotku, ale nevím jestli si to ještě pamatuju. ![]() ![]() ![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
4.9.2011 13:47:42
BLANI, neboj ty to zvládneš. Ty tady vždycky stresuješ jak nic neumíš a potom to máš za jedna. Po někom ten Adámek asi bude, takže o tebe já se nebojím
.ALČO, jo jo, za nás nic takového nebylo a nebo jsme měli špatné kluky. Jinak my budeme mít v pondělí ve škole ještě jenom dvě hoďky a od úterka pojedou podle rozvrhu a to budou mít každý den 4 hodiny. Družina je u nás do čtyř. A štve mě, že všechny kroužky v rámci družiny začínají až v 15.15. Já myslela, že budou třeba už ve dvě. Takhle mám pocit, že se tam ty děcka musí nudit. Představovala jsem si totiž, že družina bude něco jako druhá mateřská školka, že to bude prostě taková herna. Ale u nás je třeba družina normálně ve třídě v II.B, tak teda moc nevím, co tam vlastně budou dělat, zvlášť když ty kroužky začínají tak pozdě. To mě teda trochu zklamalo. Třeba to vidím předem moc černě a družinářka bude mít nějaký skvělý program pro děti. Ale moc tomu teda nevěřím. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.