Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)18.9.2008 10:10:14
Ivčo u nás ve školce platíme mimo školkovné 300 kč na půl roku a z toho učitelky už potom platí všechno. Cestování, vstupné do divadla, odměny pro děti atd.
|
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)18.9.2008 8:33:17
Dobré ráno,
tak Evy je mi taky moc líto a budu jim držet palečky, určitě to nic závažného není! Já jsem odvedla Verunku do školky, hned si šla malovat. V pondělí budou mít nějaké divadýlko, byl tam vzkaz, že se má zaplatit 40,- Kč. To se bude zase Verunka mít na co těšit. Už jim máme dávat na ven na zahradu a na procházky zateplené kalhoty tak jsem jí tam dneska nachystala oteplené šusťáky. Alčo, pěkně to Honzík bere, je vidět, že když chce tak to jde Oni jsou všichni chytráčci, viď, tak poreferuj jak jste dopadli dneska.Gabčo, co vy? Bojuješ nějak ještě o tu školku? Anitko, ať je malá brzy fit a může do školky! |
| aanitaa+Laurika01/05 | 17727 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)18.9.2008 8:22:01
ahojky
Misty, ano, urcite je to ona. Dufam,ze to dobre dopadne. Neviem si to predstavit, musi to byt strasne, ta neistota. drzim im palce. Laura este spi, spachtosko moj, ale v noci zase chrapcala a soplila, som zvedava kedy sa dostaneme zase do skolky pa a pekny den |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)17.9.2008 21:28:19
Holky jak jsou témata vpravo - ten o nádoru je od té Evy co sem chodí že???
|
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)17.9.2008 19:29:50
Krásný večer,
táááááááák rodinku jsem nacpala velice " zdravou" večeří Měli sendviče.A jdu se na chvíli oderagovat ![]() Niki, pane jo, ty jsi vážně mamka přebornice ![]() ![]() ![]() Dituš, hele nelměla by jsi s tvým tvrdnutím bříška zpomalit v tempu!!!?? Máš toho moc a strašného lítání ![]() A to přezkoušení z TV Nikči je vážně na hlavu postavné!! ![]() Desty, náhodou, pěkně jsi Kubíčka vykrmila ![]() ![]() A určitě jsi udělala dobře, že jsi šla k dr. Jsi te´d určitě v pohodě a nemáš nějaké nervíky co se děje. Hm, a s Honzíkem máš pravdu pěkně mi dává zabrat. Tak nejdříve mě vydíral psychicky a te´d z toho pr´dolka těží!!! Právě prohlásil, že ve školce brečet zíra nebude a já mu prý koupím malý dáreček, malé překvapení!!!!! Hm, doufám, že ho to po víkendu pustí!! Zatím mám v záloze nějaké omalovánky a pasteky, co stejně potřebuje ![]() ![]() Tak jdu probrat nějaké věci po dětech, zítra máme v mateřském centru bazárek. |
| Desty | 21386 |
Re: Dobré ráno:-)17.9.2008 19:01:06
ahoj holky, tak co je u nás nového: dneska jsem to už nevydržela a zajela s Kubou k naší dr. nelíbilo semi poslední dny jeho kakání - hodně často a řídké. Tak jsem jí řekla co mě trápí, ona Kubu prohlídla - samo on je úplně zdravé miminko, tak nenašla nic. No a převážili jsme ho a já myslela, že se jí zbláznila váha. Kubík má 7,72kg - takže za 10 dnů (ano opravdu 10 dnů) přibral 37 dkg - což je teda úctyhodný výkon.
Mám z toho radost a hlavně jsem se uklidnila, že že to vše OK a že je zdravý. Nikito - moc se tu nevychloubej, že Davídek má 8,2kg a ještě je o 3 měsíce mladší než Kuba ) jako to teda ne )) tak já se zaraduju a teď si přečtu,že jste už 8kg a já si myslím, jak jsem Kubu teda pěkně vykrmila ))Dito - no máš docela slušnej maraton, hlavně, žes sehnala ty vakciny. No a upřímně - skoro by stálo za to, zeptat se ředitele, zda by Niče ten tělák nešel prominout. Já sice chápu, že jsou předpisy - ale přijde mi jaksi na hlavičku, když má Nikča vrcholového sportu plno ji ještě přezkušovat No a občanka a vaření - to zmáknete doma ![]() Králíčku - brzo se uzdravte !!!! Alčo - no prostě se budeš obrnit trpělivostí a hlavně mít nervy z ocele, protože Honzík ti teda dává psychicky dost na budku. No ale taky si zvykne, neboj ! ![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
Re: Ahojky,17.9.2008 15:14:53
jé tak teď čtu, že je v Brně epidemie žloutenky. No to ani nevím, ještě že jsem ji taky dala naočkovat. Já ji totiž ve školce dostala a nic moc příjemného to nebylo, tak jsem Tomíka toho chtěla ušetřit.
|
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
Ahojky,17.9.2008 15:12:53
o víkendu jsme byli v Ostravě, vrátili jsme se až v pondělí, takže nějak nestíhám. Moc jsem nedočítala, jen jsem to v rychlosti proletěla.
Takže Blance gratuluji ke zkouškám. Jsi jednička .PAVLÍKU, krásné malé družičky. ALČO, přečetla jsem si vaše trápení se školkou, neboj, to bude dobrý. Tomík mi taky každý den říká, že nechce do školky, ale už teda nebulí. Dneska jsme byli v poradně. Davča váží 8,2 kg. Dostal třetí dávku hexy, Tomík dostal taky žihadlo. Nechala jsem ho naočkovat proti žloutence. Byl statečný a ani nepípnul. |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)17.9.2008 15:05:42
No naštěstí jsem sehnala, tu pro Nikču měli už poslední, takže jsem měla štěstí.
|
| Králíček+Naty01/05+Deny02/07 | 21338 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)17.9.2008 14:53:02
Dito, tady vakcína proti žloutence vůbec není, možná příští týden...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.