Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
3.9.2011 19:50:12
Blanko, u nás zatím žádný úkol nebyl. V pátek se děti prý procházely po škole, učily se zdravit, hlásit se, atd. Pak si prý vybarvily nějaký list s úkolem ( najít cestičku Jeničkovi a Mařence k perníkové chaloupce ) a bylo po vyučování. Končily v 9:50. Na obědě také byla. Do družiny jde až od pondělí a bude tam do 16ti hodin. V rámci družiny bude chodit na pohybové kroužky - břišní tance a možná ještě něco. Jinak má všechno po škole.
Vyučování budou mít každý den do 11:50h. Dokonce tady na jedné škole mají jedni prváčci nějaký den v týdnu od 13:30h. To mi tedy přijde přehnané. Jak to máte vy? |
|
|
3.9.2011 19:43:11
Alčo, to je fajn. Mě antikoncepci také můj kluk platil
A jdete na to perfektním přístupem. Přesně jak říkáš. Máte krásný vztah s Pájou.My jsme měly krásný den. Ráno na poštu, pak do knihovny, kde jsme si nesly zase fůru knih. Pak na náměstí na farmářské trhy. Tam si Verunka pohrála v koutku, který pořádá místní mateřské centrum a já jsem si zatím nakoupila. Doma rychle něco poklidit, uvařit oběd ( boloňské špagety ). Pak jsme si daly hodinku spánek po obědě a vyrazily s dvěmi rodinami na zříceninu Orlík nedaleko HB. Po dlouhé procházce jsme skončily u rybníka a domů jsme dorazily v 18:30. Byl to krásný sluveční den. |
| Begonie | 17189 |
|
|
3.9.2011 18:16:13
Adamek mel uz dokonce v patek 1. ukol - sice jenom delat krouzky na balici papir (pry na uvolneni ruky
), ale klasika - ve skole kreslil krouzky, az se z nej kourilo (sprt, co se chce zalibit pani ucitelce) a doma, pod laskavym dohledem matinky, vyfrknul par krouzku a konec. Ale ve skole se mu moc libi a v druzine jeste vic, v patek uz byl i v jidelne a kupodivu pry donesl cely tac i s polivkou a druhym jidlem, aniz by ho zvrhnul, tak od pondelka jedem natvrdo a bude tam do pul ctvrty.Ja se pokousim ucit, ale moc mi to nejde. Venku je tak krasne, pry posledni hezky vikend a ja trcim doma a "opakuju". Teda, nektery veci, jako bych videla poprvy, ale uz musim opakovat, zbyva mi nejakych 11 dni. Ja uz se tak tesim, az to budu mit za sebou!!! Uz se nikdy nbudu nic ucit. A jestli to nezvladnu, tak si stejne dam aspon 2 mesice pauzu. Ale nakrklo by me to slusne . Bohuzel, moje moralka je v zaporu a hlava uplne duta, ja bych snad nezvladla ani tu 1. tridu.Taky, ze to nezvladam, furt neco zapominam a Adamek mi to teda rozhodne neodpusti. V patek jsem mu nesla lahvicku s pitim a pak mu ji zapomnela dat. Sedela jsem v kavarne a smutne na ni koukala . Ada si toho ani nevsimnul.Uff, taky mate doma takovy vedro? V nasem panelaku je snad 30 stupnu. Teda holky, to si nedovedu predstavit, ze by u nas za par let prespavala naka Adamkova kocicka. Ja jsem obecne dost proti tomu, neco v duchu: "delej si, co chces, ale netahej to domu". Takhle to bylo i u nas, k nam smeli chlapci az jako zadacka o ruku. |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
3.9.2011 11:37:57
Niki, jako on jí to sám navrhl, že jeho ségře to taky mladej platí.
Ono se to te´d tak dělá,.... to za nás vůbec nebylo, že? Je to hodnej kluk. K Páje se hodím není to žádné třeštidlo. Venku je krásně, asi spácháme nějaký výlet,.... ![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
3.9.2011 11:35:25
ALČO, ale tak to je zase hodný kluk, že jí platí antikoncepci. Sákryš, to mě žádný z mých bývalých neplatil.
|
|
|
3.9.2011 9:44:56
No Niki, má. Jsou spolu už patý měsíc a tak nějak nemá cenu bránit něčemu čemu zabránit nejde, že? A jestli jsou spolu někde v noci venku a nebo u nás, tak to už jsem přestala řešit. Pája tedy už bere antikoncepci,mladej jí to platí a tak aspon v tomhle mám klidnou dušičku.
Jo jo ten čas prostě letí. Ale stejně to bylo divné , než jsem si zvykla, že už to není moje malá holčička ![]() Ivčo, no teda, ty jsi byla rychlá ![]() |
|
|
3.9.2011 9:40:23
Alčo, já měla kluka u nás doma na víkendy už v prváku
|
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
3.9.2011 9:27:55
MÍŠO, krásný fotečky.
ALČO, no neblázni. To jako ten Pavlin fešák už u vás normálně spává ? To si vůbec nedovedu představit. |
|
|
2.9.2011 21:34:11
Béééé,... tak nic.
![]() ![]() |
|
|
2.9.2011 21:33:36
Tak zkusím fotečku.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.