Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)17.9.2008 14:38:18
Pavlíku, krásné družičky, jako princezny
![]() ![]() ![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)17.9.2008 14:37:50
Kisli, u nás na plavču v herničce byla vyloženě paní na hlídání, to bylo super, protože hodně 2-3leťáků tam mělo mimčo sourozence. Jinak teda Klárka je šikulka
, to ji obdivuji a závidímDnes jsem měla lítací dopoledne, byla jsem u Nikči ve škole vyřídit, aby nechodila na některé poslední hodiny, nestíhala by tréninky, nebude vůbec chodit na tělák, tak bude muset být přezkoušená, chacha, snad to zvládne, pak na vaření bude chodit jen 1x do měsíce a pak na občanku jednou týdně ne. Pak jsem byla v HMku vyměnit Mišce kalhoty za větší a rovnou jsem koupila krásné punčocháčky a doma jsem zjistila, že jsou to vel. 86, takže ty by jí fakt nebyly, na papírovém obalu byla samo vel. 98, takže tam musím zase znovu vyměňovat ![]() ![]() , to mě fakt naštvalo, samo jsem to zjistila až doma.No a pak jsem ještě byla pro recepty na očkování na žloutenku pro všechny 3 děti, v lékárně mně slíbila, že mně je nachystá do zířka ráno, no a až jsem odjela přes půl Brna domů, tak volala, že se omlouvá a není to, takže jsem se musela vracet zase do města a shánět další lékárnu, kde to mají, uf, teď jak je ta epidemie, tak všichni očkují a je to nedostatkové zboží ![]() Takže zítra ráno jdeme celá výprava na očkování ![]() |
| Králíček+Naty01/05+Deny02/07 | 21338 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)17.9.2008 14:35:36
Ahoj, díky za rady porady s naší nemocí
Jsme doma od Dr. a děti mají virovou angínu, říkala jsem Dr. že Denis hrozně slitná a ona na to, že se tomu dřív říkalo slintavka Prý je to hodně nakažlivé, takže nakonec budeme asi slintat všichni Ale máme nějaká homeopatika a Tantum Verde, tak snad to zvládneme.Pavliku, krásný družičky V našem okolí se všechny svatby a maturitní plesy konaly během mého těhotenství, kojení, dokonce i porodu a teď, když už bych si chtěla užít, tak nic ![]() |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Dobré ráno:-)17.9.2008 12:58:34
DESTY, vetsinou je to tak, ze tam jedu s obema prckama a maleho necham v hernicce, kam za nama dorazi tchyne...ta ho tam nakrmi a pak si hrajou, po pul hodce v bazenu a vysuseni,obleceni uz opet nastupuji ja a babicka odjizdi (do prace vetsinou)...takze hlida celkem asi 40 minut...kdyz byl mensi, tak s nim jezdila v kocarku kolem, ted jsou v herne...ale ted bude 14 dni u more, tak to bude muset zvladnout tatinek (asi stejnym zpusobem...)
|
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)17.9.2008 12:40:17
Ahoooooooooooj, tak jsme tu jen na skok.
No vůbec to nechápu,... co chodí malý do školky, tak nějak nestíhám!!!![]() A to vstáváme dřív, na brigádu chodím hned jak prtě odvezu a stejně nestíhám ![]() Dnes jsme tedy byli vybírat konečně dlažbu do obchůdku. Nějak se to všechno zdraželo Ale snad do konce září bude vše i zkolaudováno a dáme inzerát na pronájem.Pavlíku, jéééééééje, to jsou krásně malé nevěstinky ![]() ![]() A Ani jako vždy vysmátá od ucha k uchu![]() Blani, kašli na úklid a pořádně se odvaž, ne?? ![]() Kisli to je supr, že je Klárka tak spokojená na plavču. A je i fajn, že si v tu středu odpočine od školky ![]() Ivčo, taky nahoď nějaké fotky z tanečků Verunky ![]() Jo a dnes Honzík udělal děsnou scénu už doma. Řval že do školky nepůjde a nechtěl se ani oblékat. Musela jsem na pomoc zavolat Petra, tak vyváděl!!! Nakonec , co jsme to zkusila po dobrém a domluvou, tak došlo i na vyhrožování!! Což mě mrzí, protože to stejně nepomohlo.Nakonec si dal říct, ale pěkně sem ho musela podplatit ![]() ![]() Vysvětlila jsem mu, že do školky musí, protože já jdu do práce aby byly penízky. A on hned, že penízky na dárečky. A tak jsme mu slíbila, že když nebude ve školce brečet, že mu něco koupím. Do školky šel zaražený, ale bez pláče a hned jak jsme pro něj přišla, tak hlásil,že neplakal ![]() Tak si to autíčko za dvacku zasloužil ![]() ![]() ![]() Tak snad to zíra půjde i bez úplatků ![]() ![]() ![]() A dnes se chlubil, že byli na procházce a drželi se za lano Moc ho to bavilo![]() Tak a mažu, nebo nebudu večer stíhat plavčo!! ![]() |
| Desty | 21386 |
Re: Dobré ráno:-)17.9.2008 12:38:10
Pavlíku - teda to jsou družičky
A i hezké počasí vyšlo Supr.Kisli jak to řešíš s Palíkem, když máš s Klárkou plavání? |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Dobré ráno:-)17.9.2008 12:14:30
kuk, jsme doma z plavca, opet to bylo desne fajn, Klarka uz skoci do vody, podplave takovej mustek co mame udelanej z molitanu, pod tim mustkem se pod vodou otoci a vyplave tak, ze je vlastne celem k mustku, chytne se ho a vezme si z nej hracku...no super
jsem fakt rada, ze jsme to plavco zachovali i na ukor toho, ze nechodi ve stredu do skolky...PAVLIKU, juuu, to jsou kraasne druzicky...ehm a LADIKOVI to v obleku taky desne moc slusi ![]() sice je tam videt jen malinko, ale to mi staci ![]() ![]() jeste ukaz sebe, jo?! |
| Pavlik+Adélka 1/05+Anička 3/07 | 20669 |
|
|
oprava17.9.2008 11:58:01
|
|
|
Re: Dobré ráno:-)17.9.2008 11:56:16
Letím dnes pro Adýska po o, přijede sestřenka s holkama a tak si to užijeme a odpo jdeme s Adélkou na tancování do Hrošíka.
Tady slíbené fotky: jsou trochu mázlé a mají tam červené oči,ale jen tak pro představu, poslední čtvrtá družička nechodí, tak tam není... nevěsta a ženich-můj bratránek |
|
|
Re: Dobré ráno:-)17.9.2008 11:52:54
Blani, tleskám, fakt jsi dobrá!!
![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.