| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 74818  [Dalších 74268 >>]
Begonie 17189

Re: Dobré ráno:-)

17.9.2008 10:11:51
ty jo, ja jsem uplne nevyuzita :-D. Sice peru a umyla jsem koupelnu a ruzne se tu poflakuju, ale je to fakt pohoda. No, ne ze by v nasi zanedbane domacnosti nebylo co zlepsit, ale musim na to pomalu, zejo. Aby to tady vecer Jirka vubec poznal. Ted jdu nakoupit a odpoledne jedeme s Adamkem navstivit jednu kamosku a jejiho chlapecka (to je ten, jak vzdycky Adamka desne dusil, ale uz se to zlepsilo a jsou nejlepsi kamosi). Pojedeme vlakem, tak je Adamek celej bez sebe.

A vsechny papiry, co jsem se z toho ucila jsem rano odnesla do skolky na malovani. Byla to desna hromada, malem jsem to neutahla, na to budou malovat celej mesic :-). Oni maji hroznou spotrebu :-). Ale mysim, ze to tam maji bezva, ty ucitelky se fakt snazi. Vcera tady Adamek lezl po zemi a k tomu rikal akovou fakt dlouhou basicku o hadovi, taky uz delali slunicko z papirovych taliru. Ja na tohle moc nejsem, me da desnou praci neco zajimavyho vymyslet, vetsinou to od nekoho opisu a navic jsem fakt nemehlo na rucni prace, takze nase vyrobky s Adamek jsou skoro na stejny urovni.

Tak jdu jeste trochu poklidit, zatim ahoj.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

Re: Dobré ráno:-)

17.9.2008 9:35:24
Dobré ráno, tak my jsme si dneska ráno přispali, hned se cítím líp :-) Musela jsem Verunku o půl osmé budit, aby jsme už mohli jít do školky. Teď se tu snažím udělat co se dá a pak odpoledne máme nějaký další program + Verunka má aerobic. To nevím jak to stihnem.

Blanko, i já moc gratuluju!

Gabčo, chjo s tou školkou je to pech. Ale třeba ségra co se odstěhovala do Luk tak mohla Míšu v Jihlavě nechat, jelikož v Lukách ve školce volno absolutně nebylo. Takže jí tahá chuděru ráno autobusem a odpoledne zpět. Ale to je asi něco jiného, když už tam chodila.

Alčo, tak jak to šlo dnes ráno? Jo a s rýmou ho doma určitě nenechávej, naše učitelka taky říkala, že s rýmou tam chodit může, že tam stejně soplí všichni.
Mirka, dvě mláďata+// 2258

Dobré ráno:-)

17.9.2008 8:47:07
Blanko, ~k~ ~k~ ~k~

jsi jednička, moc gratuluju!!! ~k~ ~k~ ~k~

Pavliku, díky za přání pro Vojtu. ~s~ No ale nemysli si, že když nám nešel net, že jsem třeba víc uklízela nebo tak ~j~, odpočinek je potřeba, tak jsem spíš sáhla po knížce nebo časopise, ale stejně to bylo zrovna v době, kdy končily prázdniny, takže jsme obcházeli obchody a vybírali pouzdro do školy a cvičební úbor a papučky..., takže na relax ani času moc nezbylo. ~g~

Marianka chodící je úžasná! R^
Begonie 17189

Re: MAM TO!!!!

16.9.2008 21:47:19
Prd oslava, jsem doma a uplne znicena. Fakt, jen tu polehavam a nejsem schopna niceho, proste uplne vyflusana. Navic me nak boli bricho - cely odpoledne jsem nejedla, zapomnela jsem si doma svacu a ve skole otviraji bufet az se zacatkem rijna. Navic Jirkovi odtahli auto, tak pro nej jel a ja se hned zapojila do hlidaciho procesu - tzn. vyrabela jsem zviratka z modeliny jak o zivot.

Ale od zitrka zacinam uklizet, nejak jsem ted domacnost zanedbavala, tak aby me Jirka nevymenil :-). No, ale taky si nutne potrebuju zajit do kina a na gyndu a ke kadernici, to budu mit honku do konce zari nez zacne skola.

Diky za gratulace, cela se tu nafukuju.
Desty 21386

16.9.2008 21:33:03
ahoj holky, nejdří moc moc gratuluju Blance - Blanko, užij si oslavu, ulevilo´se ti na dušičce R^

A ke školce - u nás taky dávaj v aktivitách přednost předškolákům, ale i tak Danek už druhým rokem chodí na plavání + saunu - je to v budově školky - mají vyhrazený jeden den a jdou do sauny a do bazenku.
Naívc letos jsem ho nahlásila do solné jeskyně - tak to uvidíme - myslím, že teď na podzim by to bylo vcelku fajn.

no a měli pohybové hry - ale tam brali jen větší dětičky.
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

16.9.2008 19:53:44
Blani obr gratulace!!!!!!!! Jsi borec R^R^R^
Dita+4 18741

16.9.2008 19:21:50
Blani, obr gratulace!!!!Jsi dobrá!R^R^R^R^R^R^R^

Králíčku, spála se pozná podle nenápadné krupičky, jakoby husina, kolem nehtíků, na nohách i rukách, to byl u nás 1. příznak, bolení v krku pak až za další 3 dny.

Misty, super video, Mája je šikula a je teda fakt veliká.

Deni, krásné fotky, snad se ve školce nějak s jídlem domluvíte.

Gabčo, se školkou to je na prd, jediné co vím, že nesmí odmítnout předškoláka, ale to se nás bude týkat za hoodně dlouho, takže blbý, co:(

My jsme dnes docela lítali, já ráno na italštině, pak do školky a s dětma na bruslení a pak od tam honem rovnou Martínek do nového kroužku, jakési tancování tady u nás, je nadšený a Miška zase do cvičeníčka, co chodila už vloni, ty dva kroužky začínají ve stejnou dobu a i končí a jsou jinde, takže musím honem přeutíkávat:-D. Ale obojí je jen 1x týdně, takže pohoda.JInak to počasí je teda otřesné, kdyby aspoň nepršelo.

Ve školce máme taky plavčo, přednost mají děti nejstarší, ale když je místo, tak vezmou i prcky, Martínek se dostal na řadu ve 4,5letech. Takže letos poplave 3. rokem, dále flétnu, ta je jen pro předškoláky, logopedii, jen pro šišlající děti samozřejmě a prý přednost taky mají nejstarší, to je logické, že jo s vadou řeči do školy nemohou, pak angličtinu, tam je zase podmínka perfektní výslovnost v ČJ, pak tanečky ty jsou zase spíš pro prcky a prostřední děti, no a pak tam jsou různé edukativně stimulační skupinky, pro předškoláky, dělají tam cviky na uvolnění ruky a tak, příprava na školu.
Miška v rámci školky asi letos nic, Martin plavčo, flétna a anglina.
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

16.9.2008 19:06:36
BLANI, OBR GRATULACE, JSI NAŠE HVĚZDAR^R^R^
Kislice+2 20254

16.9.2008 18:41:21
NO BLANI, JSI SIKULKA NEJSIKOVNEJSI...GRATULUJI R^R^R^
Marky+Tomík a Klárka 21856

16.9.2008 18:39:10
Blanko gratuluju!!!Přeji bujaré oslavy!!
Stejnak sme to věděly:-)~j~~j~~j~
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 74818  [Dalších 74268 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.