Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Begonie | 17189 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)17.9.2008 10:11:51
ty jo, ja jsem uplne nevyuzita
. Sice peru a umyla jsem koupelnu a ruzne se tu poflakuju, ale je to fakt pohoda. No, ne ze by v nasi zanedbane domacnosti nebylo co zlepsit, ale musim na to pomalu, zejo. Aby to tady vecer Jirka vubec poznal. Ted jdu nakoupit a odpoledne jedeme s Adamkem navstivit jednu kamosku a jejiho chlapecka (to je ten, jak vzdycky Adamka desne dusil, ale uz se to zlepsilo a jsou nejlepsi kamosi). Pojedeme vlakem, tak je Adamek celej bez sebe.A vsechny papiry, co jsem se z toho ucila jsem rano odnesla do skolky na malovani. Byla to desna hromada, malem jsem to neutahla, na to budou malovat celej mesic . Oni maji hroznou spotrebu . Ale mysim, ze to tam maji bezva, ty ucitelky se fakt snazi. Vcera tady Adamek lezl po zemi a k tomu rikal akovou fakt dlouhou basicku o hadovi, taky uz delali slunicko z papirovych taliru. Ja na tohle moc nejsem, me da desnou praci neco zajimavyho vymyslet, vetsinou to od nekoho opisu a navic jsem fakt nemehlo na rucni prace, takze nase vyrobky s Adamek jsou skoro na stejny urovni.Tak jdu jeste trochu poklidit, zatim ahoj. |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)17.9.2008 9:35:24
Dobré ráno, tak my jsme si dneska ráno přispali, hned se cítím líp
Musela jsem Verunku o půl osmé budit, aby jsme už mohli jít do školky. Teď se tu snažím udělat co se dá a pak odpoledne máme nějaký další program + Verunka má aerobic. To nevím jak to stihnem.Blanko, i já moc gratuluju! Gabčo, chjo s tou školkou je to pech. Ale třeba ségra co se odstěhovala do Luk tak mohla Míšu v Jihlavě nechat, jelikož v Lukách ve školce volno absolutně nebylo. Takže jí tahá chuděru ráno autobusem a odpoledne zpět. Ale to je asi něco jiného, když už tam chodila. Alčo, tak jak to šlo dnes ráno? Jo a s rýmou ho doma určitě nenechávej, naše učitelka taky říkala, že s rýmou tam chodit může, že tam stejně soplí všichni. |
| Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
|
|
Dobré ráno:-)17.9.2008 8:47:07
Blanko,
![]() jsi jednička, moc gratuluju!!! ![]() Pavliku, díky za přání pro Vojtu. No ale nemysli si, že když nám nešel net, že jsem třeba víc uklízela nebo tak , odpočinek je potřeba, tak jsem spíš sáhla po knížce nebo časopise, ale stejně to bylo zrovna v době, kdy končily prázdniny, takže jsme obcházeli obchody a vybírali pouzdro do školy a cvičební úbor a papučky..., takže na relax ani času moc nezbylo. ![]() Marianka chodící je úžasná! ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
Re: MAM TO!!!!16.9.2008 21:47:19
Prd oslava, jsem doma a uplne znicena. Fakt, jen tu polehavam a nejsem schopna niceho, proste uplne vyflusana. Navic me nak boli bricho - cely odpoledne jsem nejedla, zapomnela jsem si doma svacu a ve skole otviraji bufet az se zacatkem rijna. Navic Jirkovi odtahli auto, tak pro nej jel a ja se hned zapojila do hlidaciho procesu - tzn. vyrabela jsem zviratka z modeliny jak o zivot.
Ale od zitrka zacinam uklizet, nejak jsem ted domacnost zanedbavala, tak aby me Jirka nevymenil . No, ale taky si nutne potrebuju zajit do kina a na gyndu a ke kadernici, to budu mit honku do konce zari nez zacne skola.Diky za gratulace, cela se tu nafukuju. |
| Desty | 21386 |
Re: MAM TO!!!!16.9.2008 21:33:03
ahoj holky, nejdří moc moc gratuluju Blance - Blanko, užij si oslavu, ulevilo´se ti na dušičce
![]() A ke školce - u nás taky dávaj v aktivitách přednost předškolákům, ale i tak Danek už druhým rokem chodí na plavání + saunu - je to v budově školky - mají vyhrazený jeden den a jdou do sauny a do bazenku. Naívc letos jsem ho nahlásila do solné jeskyně - tak to uvidíme - myslím, že teď na podzim by to bylo vcelku fajn. no a měli pohybové hry - ale tam brali jen větší dětičky. |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: MAM TO!!!!16.9.2008 19:53:44
Blani obr gratulace!!!!!!!! Jsi borec
![]() ![]() ![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: MAM TO!!!!16.9.2008 19:21:50
Blani, obr gratulace!!!!Jsi dobrá!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Králíčku, spála se pozná podle nenápadné krupičky, jakoby husina, kolem nehtíků, na nohách i rukách, to byl u nás 1. příznak, bolení v krku pak až za další 3 dny. Misty, super video, Mája je šikula a je teda fakt veliká. Deni, krásné fotky, snad se ve školce nějak s jídlem domluvíte. Gabčo, se školkou to je na prd, jediné co vím, že nesmí odmítnout předškoláka, ale to se nás bude týkat za hoodně dlouho, takže blbý, co ![]() My jsme dnes docela lítali, já ráno na italštině, pak do školky a s dětma na bruslení a pak od tam honem rovnou Martínek do nového kroužku, jakési tancování tady u nás, je nadšený a Miška zase do cvičeníčka, co chodila už vloni, ty dva kroužky začínají ve stejnou dobu a i končí a jsou jinde, takže musím honem přeutíkávat . Ale obojí je jen 1x týdně, takže pohoda.JInak to počasí je teda otřesné, kdyby aspoň nepršelo.Ve školce máme taky plavčo, přednost mají děti nejstarší, ale když je místo, tak vezmou i prcky, Martínek se dostal na řadu ve 4,5letech. Takže letos poplave 3. rokem, dále flétnu, ta je jen pro předškoláky, logopedii, jen pro šišlající děti samozřejmě a prý přednost taky mají nejstarší, to je logické, že jo s vadou řeči do školy nemohou, pak angličtinu, tam je zase podmínka perfektní výslovnost v ČJ, pak tanečky ty jsou zase spíš pro prcky a prostřední děti, no a pak tam jsou různé edukativně stimulační skupinky, pro předškoláky, dělají tam cviky na uvolnění ruky a tak, příprava na školu. Miška v rámci školky asi letos nic, Martin plavčo, flétna a anglina. |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: MAM TO!!!!16.9.2008 19:06:36
BLANI, OBR GRATULACE, JSI NAŠE HVĚZDA
![]() ![]() ![]() |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: MAM TO!!!!16.9.2008 18:41:21
NO BLANI, JSI SIKULKA NEJSIKOVNEJSI...GRATULUJI
![]() ![]() ![]() |
| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
Re: MAM TO!!!!16.9.2008 18:39:10
Blanko gratuluju!!!Přeji bujaré oslavy!!
Stejnak sme to věděly ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.