Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dana,Viktorek,9.1 2005 | 28529 |
|
|
1.9.2011 11:16:54
Ahoj holky,
přeji všem prvňáčkům hodně úspěchů..hlavně ať se jim tam líbí, najdou dobré nové kamarády, a aby jim učení šlo samo!!! My jakožto jediní jsme šli ještě na rok do školky...ale vlastně také změna, protože Vikinek šel do nové školky u nás v novém bydlišti. Uvítání bylo úplně super..má strašně hodnou pí. učitelku, která ho objala a řekla mu: "tak tě tu sluníčko vítáme mezi námi". Už po něm pokukovali dva stejně staří budoucí kamarádi, tak snad se mu tam bude líbit a rychle si zvykne na nové prostředí. ) Viki to nesl hrdě ), tak snad to za pár dnů bude všechno fajn.Klaudi tobě přeji, ať si najdeš dobrou práci s kolektivem super lidí. Víš jak, ranní směny budou fajn a budeš mít možnost se věnovat plně rodině . Práce také není všechno, i když je důležitá ). Držím ti pěsti...Brnkačky mohly bysme se teda sejít na nějakou tu plkandu ve městě, co říkáte?? Verunku od Ivči jsem viděla na fotkách na fb, úžasná školačka, je vidět, jak úplně září ). Tak přidávejte další!! |
| Erika a Peťko | 20613 |
|
|
31.8.2011 22:27:46
Baby, čo je to ten kornout? Do školy?
|
| Erika a Peťko | 20613 |
|
|
31.8.2011 22:20:26
Ďakujem všetkým, čo na nás ešte myslíte.. njn, nejako to zvládame...
Blani, ty teda dávaš ![]() ![]() ![]() Dita, Klaudík, dlho som vás nevidela Klaudi, čo skúsiť detskú ambulanciu? Skúseností máš habakuk už aj vlastných ![]() Míša, to nie je zvyk na SK, len som sa pýtala na MMB a väčšina báb školskú tašku neberie, spýtam sa malého, len mi je to divné ísť tam s prázdnou taškou ![]() Kisliiii, Daniiii, Alčaa, Gabčaaaa, Pavliiiiik, žiadne info o prváčikoch? TAK VÁM VŠETKÝM ČESKÝM KAMARÁTOM PRAJEME ÚSPEŠNÝ ŠTART V ŠKOLE a PEKNE PRAVOU NOHOU a večer čakáme na všetky zážitky, že Blani ~My si zajtra užijeme štátny sviatok, mama mala dnes narodeniny, tak jej idem gratulovať, urobila som jej tortu, tak hádam prežije cestu k nej ![]() |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
31.8.2011 20:26:17
To naše dítě ne a ne usnout. Ta se musí tak hrozně těšit, že snad nebude celou noc spát
![]() Klaudíku, tak Klaudinka už jde do školky? Ještě nedávno šla Nikolka, viď jak se jí tam moc nechtělo být a teď už jde to miminko Klaudinka. Neuvěřitelné. Ale já se dneska furt něčemu divím Držím palce ať najdeš práci, která by se tobě líbila.My budeme mít pana učitele. Moc jsme si ho přáli a přání se nám vyplnilo Tak jestli už dneska nenapíšu tak PŘEJI VŠEM PRVŇÁČKŮM ŠŤASTNÉ VYKROČENÍ DO NOVÉHO ŽIVOTA !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
31.8.2011 18:46:38
MÍŠO, to je síla s těma doktorama. Bohužel u nás v nemocnici je to taky hňup vedle hňupa.
|
|
|
31.8.2011 18:39:17
tak Tomík bude chodit taky do 1.C a poměr kluků a holek nevím. Celkem jich je ve třídě 27 a aktovku první den do školy neponesem.
A co se týká kadeřnice, tak jsem tam byla naposledy v dubnu, před nástupem do práce. Asi bych už pomalu měla zajít. |
|
|
31.8.2011 18:32:43
je mi blbě. Celou jsem nespala, zvracela jsem a teď mám teplotu a je mi furt blbě. To teda nevím co budu zítra dělat, jestli mě to nepřejde.
|
| Klaudík a 3 holky | 19750 |
|
|
31.8.2011 17:49:52
Ahojky,
jééééé, koukám jak se to tu zase pěkně "rozjelo" ![]() Dlouho jsem tu nebyla, ale když mají ledňáčci zítra velký den, tak mě napadlo, že tady asi budete ![]() Nikča se už nemůže zítřka dočkat, doslova odpočítavala dny, kdy půjde do školy. Pořád chce zkoušet aktovku No, snad ji unese . Je tady asi nejmenší prvňáček - má jen 15 kg a 109 cm.Nám učitelka říkala, že máme vzít hned první den sebou aktovku. Oni dostanou taky nějaký balíček od školy. Kytku ani kornout nebereme. Jó a Nikča bude chodit do 1.B - stejně jako kdysi já a Tomáš , takže je nadšená Má mít nějakou mladou učitelku, která se vrací po MD (prý je moc fajn, tak snad to bude pravda)Jinak já to zítra obulím hned 2x. Klaudinka se jen o fous dostala do školky, takže i ona má zítra svůj velký den. Tak jsem zvědavá jak to zvládne bobek můj malinký. No a já se pomalu poohlížím po práci. V pondělí jsem už byla v jedné ambulanci. Vyfásla jsem bílý plášť a strávila tam skoro celé dopoledne, ať vím do čeho bych šla. Ale nevím, nevím......gastroenterologická ambulance asi není to co zrovna hledám, je to docela mazec. Srdce mě táhne zpátky tam, kde jsem dělala před MD, ale třísměnný provoz si se třema dětma a bez hlídacích babiček nemůžu dovolit, tak hledám jen něco na ranní služby. Sice Míša je už velká, ale ona sama má 3x týdně školu až do pěti a hodně učení, takže ji nemůžu otravovat hlídáním. No a letí to strašně, Míša už jde do druháku a škola ji moc baví , protože studuje to co si vlastně vždycky přála![]() Tak to je asi od nás vše Dlouho jsem tu nebyla, takže si už ani nepamatuji co jsem naposledy psala.Eri, je mi moc líto, co Tě potkalo Držte se![]() ![]() Míšo, to zní hrůzostrašně!!!!! Tak přeji všem ledňáčkům hodně úspěchů ve škole a maminkám co nejméně slziček ![]() ![]() |
| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
31.8.2011 16:33:50
Míšo, chudák holčička:-(snad měla zuby teprve mléčné...no stejně hoooodně velká nepříjemnost
![]() No a né každý doktor má diplom oprávněně ![]() ![]() Klučík se narodil ve 23+6, takže na hranici ...ale starostí budou mít rodiče ještě strááášně moc. Jde domů s kyslíkem, na jednom očíčku má velký problém, plíce stále nic moc....ale vypadá pěkně a snad to všichni pohromadě zvládnou a už se nepřidá žádná komplikace. ![]() |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
31.8.2011 13:23:27
Míšo, to je strašný!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.