Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: ...16.9.2008 16:37:10
Lolo to máte príma školku. U nás je logopedická třída, plavání, flétničky, angličtina, ale týká se to všechno až předškoláků.
|
| Erika a Peťko | 20613 |
|
|
Re: ...16.9.2008 16:33:26
tak to je potom super
a tá posunková reč, tak to fakt nemá chybu! to by ma teda nenapadlo a to máme susedov nad nami hluchonemých oboch vrátane syna... |
| cyber + marjánka | 22287 |
|
|
Re: ...16.9.2008 16:29:50
ano, to je státní školka, a to nejsou kroužky mimo, to patří do programu pro všechny děti
já na kroužky zatím nespěchám, hlavně fakt má vyžití v té školce, a odpo už je z té školky dost unavená ![]() ![]() ![]() |
| Erika a Peťko | 20613 |
|
|
Re: ...16.9.2008 16:27:09
Lola a to je štátna škôlka? Inak s tými krúžkami - u nás môžeme prihlásiť Peťa na korčuľovanie, plávanie, angličtinu, nemčinu, lyžovanie, gymnastiku...
lenže v tomto veku je na prd, že nevieš, čo dieťa chce, teda viem, že by moooooooc chcel futbal, ale ten tam zrovna nie je... no a za všetko sa platí, že áno, za angličtinu 1500,-, za lyžovanie 1100, za korčuľovanie 890, plávanie 850 atď... takže my sa poobzeráme po mimoškôlkarských aktivitách a pohľadáme si futbal, vraj je možné prihlásiť ho už od 4 rokov a tie bude mať o dva mesiace... ![]() |
|
|
Re: ...16.9.2008 16:24:34
Králíčku, u spály by měli spíš takovej ten malinovej jazyk, a vyrážku kolem pusy, nebo vnitřní strana stehýnek, bříško atd., a bolelo by je v krku, ta kropenatá pusa asi spíš budou afty :-(
|
| Králíček+Naty01/05+Deny02/07 | 21338 |
|
|
...16.9.2008 16:17:33
tak Denisovi se to rozjelo... a Naty přišla ze školky a má taky teplotu... holky, PROSÍM, oba mají zevnitř kropenatou pusu, červený malý puntíky na patře i po stranách! Že to nemá nic společnýho se spálou???
|
|
|
...16.9.2008 16:15:23
zdravíčko
![]() punčošky v nextu mají, a docela velký výběr dneska jsem na to koukala, mají po třeba troj-čtyřbaleních a podobně ;-)o víkendu jsme byli na hrnčířských trzích v berouně, bylo to super, nakoupily jsme s májou formičky na cukroví a formu na pečení od wiltona /medvídka/ tak budeme kuchařit )) jo a mája si vybrala krasohled, je to úplně super, není to ten klasickej se střípkama, ale obraz se skládá ze skutečnosti, je tam taková čočka takže se do obrazce poskládá okolí měli tam i s těma střípkama, ale mě přišla zajímavější ta čočka ![]() dneska a zítra je školka zavřená, neteče nám tu voda - teda teče, ale bylo plánované že nepoteče, něco tu opravují, tak kvůli hygieně školku zavřeli... docela asi do budoucna bude potíž s tou žloutenkou, už školku varovali hygienici že je situace taková jaká je,a školka si zabezpečí dokonce i dezinfekci, dezinfekcí už uklízí, ještě že mám maju očkovanou, pokud by to chytlo jedno dítě ve školce, tak pak by to už byl asi fofr :-( maja je ve školce moc spokojená, budou se tam učit pískat na flétničku, dohlíží tam na ně logoped, budou se učit znakovou řeč = řeč pro hluchoněmé(kvůli porozumění postiženým), později se budou učit i anglicky, každé dítko má možnost si na zahradě zasadit strom, a na ten stromek si pověsit vlastní fotku a jméno, aby si stromek poznalo a pak se os tromek stará, zalévá atd., docela se mi ten jejich program líbí, na to že ze školek nebylo na výběr, tak jsem velmi spokojená ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() maja si teď hrozně ráda čistí zoubky (jako ve školce), a vůbec je taková rozumnější, vždyt už je velká holka, co chodí do školky, žejo, jen je jí moc líto, že tam ještě nespí po o, to vždycky obrečí.. |
| Denisa+Eliška1/05+Vojtíšek2/09 | 20606 |
|
|
Re: Víkendové zpravodajství :-)16.9.2008 16:04:10
Marky, Eliška a prase? Ani náhodou!!!
![]() Misty, šikovná chodička . Takže už máš definitivně po klidu ![]() |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Víkendové zpravodajství :-)16.9.2008 15:26:42
jo, jeste jsem chtela ahoj PAVLIKUUUUU...taky se tesim na fotky druzicek...tyjo, trsnout bych si sla hned, ale uz fakt nevim, kdo v nejblizsim okruhu by se nam mohl zenit/vdavat...
|
| Kislice+2 | 20254 |
BLANKOOOOO16.9.2008 15:25:54
tak co?
nebo ? (ale to urcite ne, vid) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.