| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 74818  [Dalších 74248 >>]
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

Re: ...

16.9.2008 16:37:10
Lolo to máte príma školku. U nás je logopedická třída, plavání, flétničky, angličtina, ale týká se to všechno až předškoláků.
Erika a Peťko 20613

16.9.2008 16:33:26
tak to je potom super R^ a tá posunková reč, tak to fakt nemá chybu! to by ma teda nenapadlo a to máme susedov nad nami hluchonemých oboch vrátane syna...
cyber + marjánka 22287

16.9.2008 16:29:50
ano, to je státní školka, a to nejsou kroužky mimo, to patří do programu pro všechny děti :-) já na kroužky zatím nespěchám, hlavně fakt má vyžití v té školce, a odpo už je z té školky dost unavená ~k~~k~~k~
Erika a Peťko 20613

16.9.2008 16:27:09
Lola a to je štátna škôlka? Inak s tými krúžkami - u nás môžeme prihlásiť Peťa na korčuľovanie, plávanie, angličtinu, nemčinu, lyžovanie, gymnastiku...
lenže v tomto veku je na prd, že nevieš, čo dieťa chce, teda viem, že by moooooooc chcel futbal, ale ten tam zrovna nie je... no a za všetko sa platí, že áno, za angličtinu 1500,-, za lyžovanie 1100, za korčuľovanie 890, plávanie 850 atď...
takže my sa poobzeráme po mimoškôlkarských aktivitách a pohľadáme si futbal, vraj je možné prihlásiť ho už od 4 rokov a tie bude mať o dva mesiace... ~k~
cyber + marjánka 22287

16.9.2008 16:24:34
Králíčku, u spály by měli spíš takovej ten malinovej jazyk, a vyrážku kolem pusy, nebo vnitřní strana stehýnek, bříško atd., a bolelo by je v krku, ta kropenatá pusa asi spíš budou afty :-(
Králíček+Naty01/05+Deny02/07 21338

...

16.9.2008 16:17:33
tak Denisovi se to rozjelo... a Naty přišla ze školky a má taky teplotu... holky, PROSÍM, oba mají zevnitř kropenatou pusu, červený malý puntíky na patře i po stranách! Že to nemá nic společnýho se spálou???
cyber + marjánka 22287

...

16.9.2008 16:15:23
zdravíčko :-)

punčošky v nextu mají, a docela velký výběr :-) dneska jsem na to koukala, mají po třeba troj-čtyřbaleních a podobně ;-)

o víkendu jsme byli na hrnčířských trzích v berouně, bylo to super, nakoupily jsme s májou formičky na cukroví a formu na pečení od wiltona /medvídka/ tak budeme kuchařit :-))) jo a mája si vybrala krasohled, je to úplně super, není to ten klasickej se střípkama, ale obraz se skládá ze skutečnosti, je tam taková čočka takže se do obrazce poskládá okolí :-) měli tam i s těma střípkama, ale mě přišla zajímavější ta čočka :-)

dneska a zítra je školka zavřená, neteče nám tu voda - teda teče, ale bylo plánované že nepoteče, něco tu opravují, tak kvůli hygieně školku zavřeli... docela asi do budoucna bude potíž s tou žloutenkou, už školku varovali hygienici že je situace taková jaká je,a školka si zabezpečí dokonce i dezinfekci, dezinfekcí už uklízí, ještě že mám maju očkovanou, pokud by to chytlo jedno dítě ve školce, tak pak by to už byl asi fofr :-(

maja je ve školce moc spokojená, budou se tam učit pískat na flétničku, dohlíží tam na ně logoped, budou se učit znakovou řeč = řeč pro hluchoněmé(kvůli porozumění postiženým), později se budou učit i anglicky, každé dítko má možnost si na zahradě zasadit strom, a na ten stromek si pověsit vlastní fotku a jméno, aby si stromek poznalo a pak se os tromek stará, zalévá atd., docela se mi ten jejich program líbí, na to že ze školek nebylo na výběr, tak jsem velmi spokojená R^R^R^R^R^R^ maja si teď hrozně ráda čistí zoubky (jako ve školce), a vůbec je taková rozumnější, vždyt už je velká holka, co chodí do školky, žejo, jen je jí moc líto, že tam ještě nespí po o, to vždycky obrečí..
Denisa+Eliška1/05+Vojtíšek2/09 20606

Re: Víkendové zpravodajství :-)

16.9.2008 16:04:10
Marky, Eliška a prase? Ani náhodou!!! Rv

Misty, šikovná chodička R^. Takže už máš definitivně po klidu ~j~
Kislice+2 20254

Re: Víkendové zpravodajství :-)

16.9.2008 15:26:42
jo, jeste jsem chtela ahoj PAVLIKUUUUU...taky se tesim na fotky druzicek...tyjo, trsnout bych si sla hned, ale uz fakt nevim, kdo v nejblizsim okruhu by se nam mohl zenit/vdavat...
Kislice+2 20254

BLANKOOOOO

16.9.2008 15:25:54
tak co? R^ nebo Rv ? (ale to urcite ne, vid)
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 74818  [Dalších 74248 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.