Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Víkendové zpravodajství :-)16.9.2008 15:25:13
kuk...tak Alco,aspon ze te vital bez place..u nas skolka opet v poho (tuky tuk) a zitra nejde, pac je to plavco...
panejo, IVCO, fakt uz rok? Tak to opravdu leti, gratuluji. ANITKA, tak 12 rokov to uz je nieco... ![]() MISTY, tak Maja uz lita jako drak...bezva. KRALICKU, my nakonec nesli, oni teda na netu psali, ze pro predskolaky je to od 10-12 hodin a odpoledne od 13 hodin pro starsi deti...nicmene stejne bychom to zkusili (snad by nas nevyhnali), ale partacka-kamoska nas zradila, mala onemocnela, musela si pro ni i dojet do skolky, tak se mi samotne s detma nechtelo...hnusne pocasi a tak...pujdu misto toho s Klarkou do divadylka..P.pohlida maleho, vecer jde parit - zapijet maleho Alexe - co se narodil kamosum... ))jo, jsem vam ani nepsala, ze jsem vcera vecer byla celkem 3,5 hodiny pryc!!!! jak mi Pavel zaplatil ten street dance, tak jsem jela poprve...a asi po roce metrem a do centra , to bylo prima...akorat teda jsem se skoro nechytala a taky tam byl vekovej prumer 15 let a pak ja a kamoska (31), no citily jsme se tam jak vykopavky teda ))) |
| aanitaa+Laurika01/05 | 17727 |
|
|
Re: Víkendové zpravodajství :-)16.9.2008 14:38:44
Misty, tak Maja na videu mi vobec neprisla chora. Ona je proste krasna asi stale, nudle - nenudle
![]() Juu, Ivča, už rok ? Ved len prednedavnom ste sa zoznamili . Teda, nech vam to vydrzi este tak dlho,ako budete chciet. |
| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
Re: Víkendové zpravodajství :-)16.9.2008 14:08:46
Hele holky Klárka měla v 10měsících 80cm
Panebože pokom to dítě je?My jsme oba trpajzlíci![]() To zavání 6miliony korun, co? Si dělám srandu, ted jsem četla že zase probíhá soud ohledně těch vyměněných holčiček-mám z toho nějak rozporuplné pocity![]() ![]() Tak kdepak máme naši premiantku?Haloooo Blanko!!!!???? Ta už určo nemůže ani psát -písmenka se ji pletou- oslava musí být ![]() ![]() ![]() |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: Víkendové zpravodajství :-)16.9.2008 13:47:22
děkujeme za pochvalu, mám radost jak jí to jde..
Marky tak to je dobrá že si zatleská když spadne ![]() ![]() ![]() Pavliku Marjánka měla v roce 81cm ![]() --- Jinak holky Mája má velikou rýmu proto vypadá na videu tak jak vypadá, je od rýmy chudák celá napuchlá, má i teplotku, chjoooooooo. |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)16.9.2008 13:37:51
Aanitko, vše neeeeeeeeeeeeeeej k výročí.
A Ivčo, vám také. Je supr, že jsi se po rozchodu s Micákem dala takhle pěkně do kopy a navíc si našla Jirku. A´t vám to vydrží ještě aspon dalších 100let ![]() ![]() |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)16.9.2008 13:36:18
Jůůůůůůůů Deni, krásné fotky, takové sluníčkové
![]() A taky nechápu ty učitelky a ten jejich postoj k jezení dětí!! Malý tedy baští úplně vše, ale zase bečí, noooooooo:-( Pavlíku, ahooooooooooooooj. Těším se na fotky ![]() A mimochodem, ten můj taky tančí až když si udělá hladinu![]() ![]() Holky ještě jednou vše díky za podporu. Byla jsem pro prtě a v pohodě baštil. Ale paní učitelka říkala, že ten pláč byl horší jak včera:-( ![]() ![]() ![]() Měli dnes divadýlko, tak tam ho to na chvíli přešlo a pak brečel zase ![]() Říkala jsem jí, že ho asi nechám doma, když má soplík, ale prý on soplí ze všech nejméně, že soplí všeci a hodně Tak uvidím, jak bude večer. Už se bojím zítřejšího rána!! Hosi, tak vy taky ještě pláčete?? Je to nápor na nervíky, co? No a jak to máš ty z prací, co? Nastupuješ někam? Misty, jůůůůůůůůůůůůůůůůůů úplně jsi mi zvedla náladu s tím videem. Mája dělá obr pokroky A je táááááááááááák sladká![]() ![]() ![]() Marky, brzy se uzdravte. Snad se vám nic nerozjede!! A KDE JE BLANKA, AT MŮŽEME SLAVIT, CO???? ![]() Jestli ona už někde nazapíjí bez nás ![]() Já si mažu umýt hlavu, jsem ráno zmokla a na čtyři máme ve školce schůzku, tak at se mě neleknou ![]() Snad dojde Pája za včesu ze školy a pohlídá Honzíka!! |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)16.9.2008 13:26:23
To my jsme včera měli s Jirkou rok. To to letí
![]() Alčo, tak jak? |
| aanitaa+Laurika01/05 | 17727 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)16.9.2008 13:14:08
ahojky :o)
tak my sme sa práve vrátili od Dr., pretoze Laura vnoci a nad ranom dost skaredo kaslala- kokrhala- laring. to nastastie nie je, dostali sme len par sirupov Pavli, ste si aspon stihli uzit posledne teplo a tesim sa na fotky Misty, teeeeeeda, Maja nema chybu, je to sikula sikovna !!! ![]() ![]() ![]() Alca, neboj, to prejde ! Laura takto vyvadzala min. rok a mala nabeh aj teraz, ale nepovolit a on s tym prestane. drzim palce, aj ked viem ako ta to boli. Gabi, no ze sa ukazes! Teda Katuska ti dava zabrat, ale zvladli ste to . A dufam, ze Zdendovi pracovne problemy rychlo prejdu. je to na drzku ![]() no a to so skolkou by ma teda nasr... , sa ti nedivim, že si z toho smutna Deni, Eliška je maly nezbednik , pekna zbierka autičok ![]() ja uz len zbehnem po Lydku a po obede ma prist stolar a mozno konecne po 3 rokoch byvania aj dame dokopy nabytok v detskej a spalni a este ma napadlo, že dnes mame s drahym 12r. čo sa pozname... to to letíííí ![]() |
| Pavlik+Adélka 1/05+Anička 3/07 | 20669 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)16.9.2008 12:20:51
Ahojda, tak my byli o vikendu na svatbe bratrankovi, bylo to super,poslední krásný slunečný den, teď už to stojí za pěkný prd, dnes jsme se cestou do školky vracely pro teplejší bundu. Adélka huhňá,ale nic nevysmrká,tak snad se jí to zase nevrazí do ucha jako minule
![]() Holky jako družičky byly úžasné, zatím fotky nemám,ale pak se jistě pochlubím ![]() Tak a co si vzpomenu: Blani, tak co ta zkouška? Obdivuju Tě, já už bych do tý svý hlavy nedostala asi nic. A s tou Petrou je to teda síla, chudák, do takový situace se dostat s dvěma malýma dětma, dej pokoj. A co její rodiče?? Kisli, krásný fotky a logo jsem odhadla na první pohled. Misty, majinka už je tak veliká! A ta chůze, úplně mě to dojalo.A hele kolik měří majinka? Anička měla teď v 18m 80cm, takže se mi zdá, že to bude pěknej prďolka. Alčo, chudák Honzík a ty taky. Oni uč. říkali, že tohle je horší, když začnou plakat až po nějaké době. Neboj,to bude určo lepší. Gabčo, teda holka, taky to nemáš jednoduchý.S tou školkou je to teda pěkně na prd. Kačenka je ale kouzelná,škoda toho Vašeho nespaní, to musí být pěkně náročný! Ivčo, taky krásné fotky, Verunce hrozně vyrostly vlásky. A Jirkovi snad zatopili ne? Nebo jak tam vlastně mají teplotně? Míšo, krsánou dovolenou jste měli podle foteček.Není ani možný, jak se tam koupou,najednou taková kosa,brrr. Kluci taky děsně vyrostli, dlouho jsem je neviděla. A do Poděbrad jedeš na cvíšo víkend? Já měla jet taky 3.10.ale ten den zrovna odlétají naši s ADÉLKOU do Tunisu, tak to musím posunout. Ahoj Mirko, je fakt je Vojta už školáček? Tak ať mu to jde a ať se mu tam líbí. A co si všechno stihla,když si nebyla na netu? Já se zjišťuju,že nemít PC,tak tu určitě nemám takovej binec,hrůza! Rimliku, Anička je jak 15ka,fakt? A jak se Ti povedla organizace? Hele a není ten statek,či co to je stejný jako v tom filmu Bobule??? Hosi, jé, tak čtu, že jste si taky hezky zakřepčili. Já taky tančila bez pauzy,ještě že tam bylo tolik chlapů. já totiž tančím hned,ale Láďa se na to musí trochu picnout. ![]() Ditu, ju, tak si zase kloučka viděla,to mě vždy hrozně nabudilo ten UZ. A co jméno, už máte? Jo a tobě to musím napsat, jdu na Králové ledové arény, už se moc těším, si vzpomenu Nikču. Jo, ještě jsem chtěla pochválit Beris, jak jí to seklo,ale když si zase vzpomenu, proč asi tolik zhubla, . Už Tě to vůbec nebolí po té operaci pankreasu? A co Ti dělali,ERCP? U tohohle vyšetření jsme s Rentgenem asistovali a těch lidí mi bylo sot líto![]() Deniso,fotky bezva.Ta s muchomůrkou je super a jak si Eliška hraje,to je krásný,naše Adélka si sama dlouho nevyhraje.Aaaa je, Anička ne a ne usnout, ach jo měli jsme to tak vymakané, od mala lehla, já ji pohladila a ona sama usnula, teď mě tam vyžaduje, řekne mami hají,poslocham haji belí... Navíc sama stále neusíná ani Adélka. Tu má ale na uspávání tatínek, jenže ten dnes odjel do čtvrtka na veletrh do Brna a tak jsem zvědavá, jak je večer uspímm obě. |
| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
Re: Víkendové zpravodajství :-)16.9.2008 12:13:10
Kisli
![]() ![]() jak si krásně říká BÁC!To Klárka když si sedne, tak si k tomo ještě zatleská![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.